Vakıfbank Eksi Hesap Nasıl Açılır

Nakit ihtiyacınıza Vakıfbank’ın eksi hesabı ile son verebilirsiniz. Vakıfbank eksi hesap nasıl açılır konusunda paylaştıklarımızı okuyarak, hemen başvurunuzu gerçekleştirmeye başlayın.

 Paranız yok ama yine de harcama yapmak istiyorsanız, Vakıfbank’ın eksi hesabıyla bu isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Vakıfbank eksi hesap nasıl açılır diye merak ediyorsanız, sayfamızdaki bilgilere göz atabilirsiniz. Bankalar müşterilerine çeşitli ürün ve hizmet sunuyor. Bu hizmetlerden biri de; kredili mevduat hesabı. Türkiye’de faaliyette olan her banka kredili mevduat hesabını farklı adlandırabiliyor. Avans hesap, borç hesap, eksi hesap isimleriyle adlandırılan kredili mevduat hesabı Vakıfbank’ta kredili bankomat olarak adlandırılmaktadır. Günümüzde kredili mevduat hesabı kullanan vatandaşlarımızın sayısı oldukça artmış durumda. Nakit ihtiyacınıza son vermek istiyorsanız, Vakıfbank eski hesap nasıl açılır konusunda paylaştığımız bilgileri inceleyebilirsiniz. Hangi kanallar üzerinden kredili bankomat hesabı açacağınızı öğrenerek, dilediğiniz nakte kavuşabilirsiniz.

Vakıfbank Eksi Hesap

Vakıfbank vadesiz hesabınız varsa eksi hesap kullanmaya ve nakit çekmeye başlayabilirsiniz. Kredi notunuzun iyi olması ve vadesiz hesabınızın olması durumunda Vakıfbank eksi hesabından yararlanabilirsiniz. Vakıfbank kredili bankomat ile vadesiz mevduat hesabınızda yeterli miktarda paranız olmasa dahi limitiniz dahilinde çeşitli bankacılık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Eksi Hesap Nasıl Açılır?

Vakıfbank internet bankacılığı kanalı ile eksi hesap açma
İnternet bankacılığı müşterisi iseniz, giriş yaparak ekranın sol tarafında ‘Başvurular’ menüsünde bulunan, ‘Kredili Bankomat Başvurusu’ bölümünde karşınıza çıkacak ilgili alanları, doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurarak eksi hesaba başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

#Dikkat:  Başvurunuza ilişkin sözleşmeniz ve ekler başvuru sonunda belirtmiş olduğunuz e- mail adresinize gönderilecektir. Vakıfbank şubelerine giderek ücretsiz olarak basılı sözleşme takep edebilirsiniz. VakıfBank internet bankacılığı müşterisi değilseniz, olmak için lütfen tıklayınız.

Sms ile Vakıfbank eksi hesap açma
Eksi hesap açtırmak istiyorsanız, şubelere gitmenize gerek yok! Bir kısa mesaj (sms) ile başvurunuzu gerçekleştirebilir, limit arttırma talebinde bulunabilirsiniz. Vakıfbank kredili bankomat limitini arttırmak istiyorsanız, KMH boşluk T.C. kimlik numarası boşluk talep edilen kmh limitini yazarak 5724’e sms atabilirsiniz. Örneğin:  KMH 12345678901 2000

Vakıfbank atm kanalı ile eksi hesap açma
Vakıfbank atm’lerine kartınızla giriş yaparak, ‘diğer işlemler -> başvuru -> kredili bankomat (KMH) talebi’ sekmelerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

 

Vakıfbank şubelerinden eksi hesap açma
Ülke çapında 900’ün üzerinde şubesiyle hizmet veren Vakıfbank, eksi hesaptan yararlanmanız için sizleri şubelerine bekliyor.  Size en yakın Vakıfbank şubelerine giderek eksi hesap açma talebinde bulunabilirsiniz. Unutmamalısınız ki, vadesiz hesabınız yoksa eksi hesap açamazsınız.T.C. kimliğiniz ya da sürücü belgenizin aslı ve fotokopisi, gelir belgesi.

Eksi yani kredili bankomat hesabınız sayesinde, hesabınızda para olmasa dahi kredi limitiniz dahilinde para çekebilirsiniz. Havale, eft, fatura ödemeleri gibi çeşitli banka işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Elektrik, su, telefon ödemelerinizi hesabınıza düzenli ödeme talimatı vererek yapabilirsiniz. Eğer, hesabınız eksi bakiyedeyken kredili bankomatunuzun bağlı olduğu hesaba para girişi olursa hesabınız, otomatik olarak krediyi kapatır. Kredi bankomat hesabınıza kullandığınız gün kadar faiz işler. Sizler de Vakıfbank eksi hesap nasıl açılır konusunu okuyarak, nakit ihtiyacınıza son verebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir