Vakıfbank Eksi Bakiye Faiz Oranı 2021

featured

Vakıfbank eksi bakiye hesabı yani Kredili Bankomat Hesabınızın 2021 yılına ait faiz oranlarını bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

 

Vakıfbank, ülkemizde uzun yıllardan beridir hizmetine devam eden devlet bankaları arasında yer almaktadır. Siz de Vakıfbank eksi hesap faiz oranları 2021 yılına ait verileri merak ediyorsanız bu sayfadaki bilgilerden yararlanabilirsiniz. Vakıfbank Bankomat ek hesap ile istediğiniz zaman nakit çekimi yapabilir ve acil ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Ayrıca Vakıfbank ek hesap limit artırım talebine bulunrak limitinizi yükseltebilirsiniz.

Vakıfbank Eksi Bakiye Faiz Oranları

Vakıfbank’ın kredili ek hesabı olan ve Bankomat kartlarına yüklenen ek hesapları kullanmanız halinde hesabınız eksiye düşecektir. Diğer bankalarda olduğu gibi Vakıfbank ek hesapta da çekilen tutar gününde ödenmek zorundadır. Eğer ek hesap parasını yatırmazsanız banka sizi avukata verebilir ve paranın biran önce ödenmesini ister. Aşağıda yer alan bilgilerden yararlanarak sizde Vakıfbank ek hesap faiz oranları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Eğer kredili bankomat hesabınız yoksa ve sms ile başvurmak istiyorsanız KMH boşluk TC Kimlik No. boşluk Talep edilen KMH (kredili mevduat hesabı) Limitini 5724’e sms gönderebilirsiniz. Siz de kredili bankomat hesabı alarak acil nakit ihtiyaçlarınızı uygun faiz oranlarıyla karşılayabilirsiniz. Vakıfbank kredili bankomat hesabı yani KMH faiz oranları 2021 yılında %1,59 olarak uygulanmaktadır. Eğer Vakıfbank eksi hesabınızı henüz açmadıysanız, Vakıfbank eksi bakiye açma sayfasına göz atarak hemen KMH başvurunuzu yapabilirsiniz.

 

Vakıfbank KMH Özellikleri

Vakıfbank Kredili Bankomat Hesabı yani eksi bakiye hesap özelliklerini aşağıda sıraladık:

  • Hesabınızda para olmasa bile nakit çekimi yapabilirsiniz.
  • Alışveriş yapabilir veya ödemelerinizi eksi hesaptan yapabilirsiniz.

 

Hesabınız yoksa: Vakıfbank hesap açma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir