Yapı Kredi Esnek Hesap Faiz Oranı

featured

Yapı Kredi Bankası’nın kredili mevduat hesabı faizlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Yapı Kredi esnek hesap faiz oranları 2018 yılı hesaplaması bu konuda yer almaktadır.

 

Yapı Kredi Bankası 1944 yılından günümüze hizmetine devam etmektedir. Yapı Kredi’nin müşterilerine sunduğu Esnek Hesap (Kredili Mevduat Hesabı) ile kartınızda bakiye olmasa bile para çekebilir, eft havale yapabilir, ödemelerinizi gerçekleştirebilir, alışveriş yapabilirsiniz. Peki Yapı Kredi esnek hesap faiz oranları 2018 yılında nasıldır ve hangi şekilde uygulanır?

YAPI KREDİ ESNEK HESAP FAİZİ

Yapı Kredi Bankası’nın müşterilerine sunduğu Esnek Hesap ile bir çok avantajlardan yararlanabilirsiniz. Esnek hesabınızda para olmasa dahi, hiçbir başvuru gerekmeden limitinize kadar para çekebilir, ödeme işlemlerinizi yapabilir veya alışverişlerde kullanabilirsiniz. Yani esnek hesap her an size özel tanımlanan limit dahilinde kullanılan bir kredi türüdür. Bu hesapta kullanılan bakiye, kullanılan gün sayısı kadar faiz oranı alınmaktadır. Kredili Mevduat Hesaplarında en yüksek faiz 1,84’dür ve genellikle tüm bankalar bu faiz üzerinden işlemlerini gerçekleştirir.

 Kullanılan miktar  Gün Sayısı  faiz miktarı
 500 TL  30 Gün  12 TL
 1000 TL  15 Gün  12 TL
 1000 TL  60 Gün  44 TL
 2000 TL  60 Gün  89 TL

Bankaların ek hesap faizlerine ek olarak devlet vergisi de alınmaktadır. 1000 TL 30 günlük KMH kullanımlarında 4 TL vergi alınmaktadır. Kaynak: Ek hesap faiz oranları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir