Garanti ATM Para Çekme Limiti 2023

featured

Her bankanın kendine özel ATM’lerinden günlük işlem limitleri bulunmaktadır. Garanti günlük para çekme limiti 2023 yılı verileri bu sayfada yer almaktadır. Bu nedenle belirli bir miktar günlük olarak çekilebilmekte yada yatırılabilmektedir. ATM’leri işlemleri hızlandırmak amacıyla kullanıyoruz ve para yatırma, para çekme, havale, eft, kredi ödemesi, kredi kartı ödemesi, fatura ödeme, kredi başvurusu gibi pek çok finansal işlem bankamatiklerden yapılabilir. Bu konumuzda Garanti paramatiklerinden günlük para gönderme ve çekme limitleri ile günlük para çekme limiti yükseltme var mı onlara bakacağız.

Garanti ATM Para Çekme Limiti

Korona virüs salgınından dolayı tüm bankalar ATM’den para çekme limitlerini yükseltti. Tüm müşteriler için Garanti günlük ATM’den para çekme limiti 5.000 TL olarak belirlenmiştir. Nakit avans ve diğer kart sahipleri için de bu limit aynıdır. Garanti BBVA şubelerinden para çekimi için herhangi bir limit bulunmamaktadır. İşte Garanti ATM’lerden para çekme limiti:

  • Garanti Mastercard: 5.000 TL
  • Garanti Visa Card: 5.000 TL
  • Garanti Bonus kredi kartı: 5.000 TL
  • Garanti QR ile para çekme: 3.000 TL
 Garanti BBVA ATMDiğer Banka ATM’sindenYurt Dışı Para ÇekmeMaaş*
Mastercard/Maestro Kart5.000 TL5.000 TL5.000 TL5.000 TL
Visa/Electron Kart5.000 TL5.000 TL5.000 TL5.000 TL
Kredi Kartı5.000 TL5.000 TL
garanti atm para çekme limiti (kaynak)

*Bankamız aracılığıyla maaş ödemesi alan müşterilerimiz için geçerli limit.

** Kredi kartı ile nakit avans işlem limiti günlük 10.000 TL’dir.

Garanti Bankası ATM Para Yatırma Limiti

Garanti Bankası ATM’den günlük para yatırma limiti ise 12.000 TL olarak belirlenmiştir. ATM’ye para yatırırken 10 TL ve katları paraları yatırabilirsiniz. Yüksek limitli para yatırımları için yine bir günün geçmesini beklemeniz gerekmektedir.

Garanti Bankası ATM Limit Artırma

Garanti Bankası ATM’lerinden günlük para çekme ve yatırma limitlerine sürekli takılan kişiler, limit artırmak için yöntemler arayabilir. Şuan için limit artırımı bir taleple yada banka tarafından yapılamaz ve tüm müşteriler için aynı limitler uygulanır. Ancak fatura ödemeleri, kira ödemesi, borç ödeme, taksit ödemeleri gibi şeyleri havale-eft, otomatik ödeme gibi ürünler tanımlatarak günlük para çekme limitlerini hafifletmeniz mümkündür. Bu konumuzda Garanti ATM para çekme limiti ve yatırma limiti hakkında bilgiler verdik.

Garanti ATM Kartsız İşlem Limitleri

İşlemlerÜst Limit
Para Yatırma12.000
Kredi Kartı Borcu Ödeme12.000
QR ile Para Çekme5.000

Garanti ATM’den günlük para çekme limiti ne kadar?

Garanti BBVA ATM’lerinden günlük 5.000 TL’ye kadar para çekebilirsiniz. ATM’den para çekmek ücretsizdir.

Garanti günlük para çekme limiti nasıl arttırılır?

Garanti ATM’den günlük para çekme limiti arttırılamaz. Her müşteriye ortak olarak ulaşmak amacıyla atm günlük limitleri değiştirilemez.

Garanti QR para çekme limiti ne kadar?

Garanti ATM’lerinden kartsız QR kod ile para çekme limiti 5.000 TL’dir. Kartsız para çekmek için Garanti kartsız para çekme sayfamıza göz atabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir