Garanti Bankası EFT İptali Nasıl Yapılır?

Bankaların elektronik ortamları üzerinden, neredeyse her gün eft işlemi gerçekleştiriyoruz. Sizlerin de iptal ettirmek istediği eft işlemi varsa; Garanti Bankası eft iptali nasıl yapılır konusunda paylaştıklarımızı okuyarak, işleminizi iptal ettirebilirsiniz.

Her bankada olduğu gibi Garanti Bankası’nın elektronik ortamlarını kullanarak eft işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Eft; bankalar arası yapılan para transfer işlemidir. Vatandaşlarımız eft işlemi için şubelere gidip saatlerce sıra beklemek istemiyor. Lakin, elektronik ortamlardan gerçekleştirilen eft işlemi de, bazen yanlış yapılabiliyor. Garanti Bankası eft iptali nasıl yapılır diye merak eden vatandaşlarımız için, araştırma yaptık. Hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştiriş olduğunuz eft işlemi yine aynı şekilde kolayca iptal ettirilebiliyor. Bankaların eft iptali hakkında merak ettiklerinize sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Garanti Bankası eft iptal etme

Garanti bankası pek çok platform üzerinden müşterilerine hizmet veriyor. Çeşitli ürün ve hizmetlerini, internet ortamından gerçekleştirme imkanı sunuyor. Bu imkanlardan biri de eft işlemi. Biliyorsunuz eft işlemini şubelere gitmeden kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bir anlık dalgınlığınızla, para transferinizi yanlış hesaba yaptınız. Bu durumda ne yapmanız gerekiyor? Yanlış yapılan eft işleminizi iptal ettirebiliyorsunuz. Garanti Bankası eft iptalinizi şu yollarla yapabilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri eft iptali
Garanti Bankası’nın 444 0 333 numaralı ALO Garanti müşteri hizmetlerini arayarak yanlış yapılan eft işleminizin iptalini talep edebilirsiniz. Gerekli kontrollerin yapılmasıyla işlem talebiniz gerçekleşecektir.

Mobil Uygulama eft iptali
Müşteri numaranız ve T.C. kimlik numaranız ile giriş yaptığınız mobil uygulamadan, kolaylıkla eft işleminizi iptal ettirebilirsiniz. Şubelere kıyasla mobil uygulamadan gerçekleştireceğiniz eft iptali daha kısa sürede tamamlanacaktır.

İnternet Bankacılığı eft iptali
https://sube.garanti.com.tr adresinden internet bankacılığına giriş yaparak, gerçekleştirmiş olduğunuz eft işleminizi görebilir ve kolaylıkla iptal ettirebilirsiniz.

 

Garanti Bankası’nın belirtmiş olduğumuz platformları üzerinden yapacağınız eft iptali için herhangi bir ücret alınmamaktadır. Eft iptali yaparken dikkat etmeniz gereken nokta, olabildiğince hızlı davranmanız. Alıcı, göndermiş olduğunuz tutarı hesabından çekmediyse belirttiğimiz yollarla eft iptalini gerçekleştirebilirsiniz. Tutar çekildiyse banka çalışanları alıcı ile iletişime geçerek onay talep ederler. Alıcının onay vermesi halinde tutar tekrar hesabınıza yatırılacaktır. Garanti Bankası eft iptali nasıl yapılır diye merak ediyorsanız, paylaştığımız yolları öğrenerek işleminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Yanlış yapılan eft işleminizi şubelere gitmeden de iptal ettirebileceğinizi unutmayın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir