Garanti Bankası Hesap Bakiyesi Sorgulama (İnternetten)

featured

Bakiyenizi öğrenmek isteyenler, Garanti bakiye sorgulama kanallarını kullanarak güncel bakiye bilgilerine ulaşabilir. Siz de bu sayfamızda yer alan bilgiler ile Garanti Bankası hesap bakiyenizi öğrenebilirsiniz.

 

Hesap bakiyenizi öğrenerek güncel bütçenizi bakiyenize göre planlamak mı istiyorsunuz? Siz de Garanti Bankası hesap bakiyesi sorgulama işlemi için aşağıdaki kanalları kullanabilir ve bakiyenizi öğrenerek tüm bütçe planlamanızı buna göre belirleyebilirsiniz. Garanti Bankası’nda pek çok farklı kanaldan bakiyenizi görüntüleyebilirsiniz. Garanti Bankası’nda hesap bakiyesi sorgulamak oldukça kolay işlemleri gerektirir. Aşağıdaki adımları takip ederek anında bakiyelerinizi görüntüleyebilir ve bütçenizi buna göre planlayabilirsiniz.

GARANTİ BAKİYE SORGULAMA

Garanti Bankası’na ait banka hesabınızın bakiyesini görüntülemek için siz de müşteri hizmetlerinden, atm’lerden, internet şubesinden, mobil şubeden, Garanti Bankası şubelerinden bilgi alabilir ve hesap bilgilerinizi görüntüleyebilirsiniz. Aşağıda sorgulama kanallarını ayrı ayrı olarak, maddeler halinde sizlere sunduk. Siz de dilediğiniz kanal aracılığıyla bakiyenizi hemen öğrenebilirsiniz.Ayrıca Garanti Bankası sms ile bakiye sorgulama işlemini de kolaylıkla yapabilirsiniz ancak, bize göre en kolay hesap bakiyesi görüntüleme yöntemi internet şubesidir. İnternet şubesine girerek tüm bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirmenin yanı sıra, hesap bilgilerizi de kontrol edebilirsiniz.

1. Sms ile: Sms ile geçtiğimiz dönemlerde sorgulama yapılsa da, artık bu hizmet aktif değildir. Fakat “Cepsubesi” yazdıktan sonra 3342’ye sms gönderirseniz Garanti Bankası mobil uygulama linki telefonunuza gönderilecektir. Mobil uygulamayı kurduktan sonra hesap bakiyelerinizi görüntüleyebilirsiniz.
2. Müşteri hizmetleri: Garanti müşteri hizmetleri 444 0 333‘ü aradıktan sonra siz de hesap bakiyenizi öğrenebilirsiniz.
3. Şubelerden: Garanti Bankası şubelerine giderek hesap bilgileriniz hakkında bilgi alabilirsiniz.
4. ATM: Garanti Bankası veya farklı ATM cihazlarından kartınızı taktıktan sonra hesaplar sayfasına girerek bakiye görüntüleme yapabilirsiniz. Farklı bankaların atm’leriden ek ücret alınabilmektedir.
5. İnternet Şubesi: Garanti Bankası internet şubesine (https://www.garanti.com.tr) giriş yaptıktan sonra TL/ USD / Euro / Altın gibi birimlerde hesap bakiyelerinizi kontrol edebilirsiniz. Garanti Bankası internet şubesini kullanabilmek için, internet şubesine sahip olmanız gerekmektedir.  Şifrenizi alabilmek için Garanti Bankası sitesinde sağ üst tarafta bulunan “bireysel” menüsüne tıklayın. Sonrasında açılan sekmede “ilk kez parola almak istiyorum” menüsüne tıkladıktan sonra yeni bir şifre oluşturarak Garanti internet şubesini kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Dediğimiz gibi sms ile bakiye sorgulamak artık aktif değildir fakat, Garanti Bankası internet şubesine girerek kolaylıkla tüm hesap hareketlerinizi ve bakiyenizi görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca kredi kartı hesap hareketleri ve ektrelerinizi de Garanti intrenet şubede görüntülemek mümkündür. Ayrıca Garanti Bankası internet şubesinden fatura ödemeleri, e-vadeli hesap işlemleri, yatırım işlemleri, döviz alım-satımı, altın alım-satımı ve pek çok farklı bankacılık işlemlerinizi anında yapabilirsiniz. Yukarıda yer alan bilgiler ile siz de Garanti bakiye sorgulama işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilir, bakiyenize göre bütçenizi planlayabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir