Garanti Bankası İnternet Bankacılığı Şifre Alma

Garanti Bankası İnternet bankacılığını kullanarak çeşitli işlemlerinizi, gvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Garanti Bankası İnternet Bankacılığı şifre alma konulu haberimizi okuyarak, işlemlerinizi gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

Çağımızın en önemli buluşu olarak nitelendirilen İnternet sayesinde, banka işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsunuz. Şubelere gitmenize gerek kalmadan İnternet bulunan her türlü ortamdan kolaylıkla giriş yaparak, istediğiniz bilgiye ulaşabilir, çeşit çeşit işlem yapabilirsiniz. Lakin, İnternetten banka işlemlerini gerçekleştirmeden önce, müşterisi olduğunuz bankanın, İnternet şubesi için şifre almanız gerekmektedir. Garanti Bankası İnternet bankacılığı şifre alma ve blokeli şifre hakkında size kısa bilgiler vereceğiz. Yazımız sayesinde, bloke olan kartınızı tekrar nasıl kullanabileceğinizi, İnternet bankacılığını kullanmak için nasıl şifre alınacağınızı öğrenebilirsiniz. Haberimizi okuyarak, şifre konusunda karşılaşacağınız problemleri kısa yoldan çözebilir, işlemlerinizi güvenli şekilde yapmaya başlayabilirsiniz.

 

 

 

 

Garanti Bankası İnternet Şubesi Şifresi Alma
https://www.garanti.com.tr
Kentkart’larınıza Garanti Bankası İnternet bankacılığı üzerinden yükleme yapabilirsiniz. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmeyi başaran Garanti Bankası İnternet şubesiyle, şubelere gitmenize gerek kalmadan, kolaylıkla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Garanti Bankası, müşterilerinden gelen geri- bildirimler sayesinde İnternet Bankacılığında sürekli olarak gelişme göstermektedir. 7 gün 24 saat, kusursuz hizmet alabileceğiniz Garanti Bankası İnternet şubesiyle, çeşitli bankacılık sistemleri hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Haberimizi okumaya devam ederek, günün her saati kolaylıkla yapabileceğiniz işlemler için, nasıl şifre alınacağı öğrenebilirsiniz.

YENİ KULLANICILAR İÇİN:

Garanti Bankası İnternet bankacılığı açma: İlk Garanti Bankası’nın İnternet bankacılığını ilk defa kullanacaksanız öncelikle yapmanız gereken, Garanti İnternet’e girmek ve “ilk kez parola almak istiyorum” sekmelerine tıklayarak işleminizi gerçekleştirmeye başlamaktır. Buraya tıklayarak dilerseniz ilk kez parola almak istiyorum sayfasıan gidebilirsiniz. Sizden istenilen müşteri bilgileri, güvenlik bilgileri, sms doğrulama ve şifre oluşturma alanlarını eksiksiz doğrularak şifrenizi alabilirsiniz. Müşteri numaranız ve TCKN ve bankada kayıtlı cep telefon numaranızı ilgili sayfadaki kutucuklara yazarak kolaylıkla alabileceğiniz şifrenizle, bir çok işleminizi yapmaya başlayabilirsiniz.

ŞİFREMİ UNUTTUM DİYENLERE:
Garanti Bankası’nın İnternet bankacılığını sıkça kullanıyor fakat şifremi unuttumdiyorsanız, yeni şifre belirlemek artık çok kolay. Garanti İnternet giriş adresinden, müşteri numaramı ya da parolamı unuttum sekmesine  gidebilirsiniz. Buraya tıklayarak gideceğiniz şifre değiştirme sayfasından sizden istenilen bilgileri eksiksiz girerek işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Garanti Bankası İnternet bankacılığı kullanıcıysanız ve şifreniz bloke olduysa, çok rahat bir şekilde tekrar şifre alabilirsiniz. Cep telefonunuzdan sıfre yazarak kartınızın son 6 hanesi, anne kızlık soyadının son iki harfi, kartınızın arkasında bulunan 3 basamaklı güvenlik kodunu aralarında boşluk bırakara 3340’ sms atabilir, Alo Garanti’yi arayabilirsiniz. Sizler de Garanti Bankası İnternet bankacılığı şifre alma konulu haberimizle, işlemlerini gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.

Eğer Garanti Bankası’nda hesabınız yoksa Garanti hesap açma sayfasına,
kredi kartı başvurusu yapmak için de Garanti kredi kartı başvurusu sayfasına gidebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir