Garanti Bankası Kredi Başvuru Sonucu Sorgulama

featured

Garanti Bankası’na kredi başvurusu yaptınız ve sonucunu öğrenmek istiyorsunuz. O halde Garanti kredi başvuru sonucu sorgulama yazımızı dikkatli şekilde okuyun.

 

Garanti Bankası, 1946’da hizmete başlayan özel bankalar arasındadır. Uyguladığı hizmet politikası ve müşterilerine sunduğu son teknolojik ürünlerle birlikte Garanti kredi başvuru sonucu sorgulama konumuzu dikkatli şekilde inceleyebilirsiniz. Garanti ayrıca Türkiye’de ikinci özel banka olarak hizmet vermektedir.

Garanti Kredi Başvuru Sonucu Sorgulama

Garanti Bankası’na kredi başvurusu yaptınız ve başvuru sonucunuz size iletilmedi mi? O halde Garanti’nin internet sitesinde bulunan kredi başvuru sonucu takip formu ile hızlı şekilde başvuru sonucunuzu sorgulayabilirsiniz. Bir kaç dakikada sorgulanabilen form sayesinde hızlı şekilde kredi başvuru sonucunuzu ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz.

Garanti kredi başvuru sonucu öğrenme isteyen kişiler Garanti’nin resmi internet sitesinde bulunan “Kredi Başvuru Takip Formu” sayesinde hızlı şekilde sonuca ulaşmaktadır. Bunun için yapmanız gereken buraya tıklayarak aşağıda yer alan adımları atmanız gerekmektedir. Kredi başvuru sonucu formunda tc kimlik numaranız ve cep telefon numaranız istenmektedir. Garanti’ye başvuru yaparken bankaya verdiğiniz numarayı yazmanız ve bilgileri doğru girmeniz gerekmektedir. Eğer başvuru sonucu sorgulama yaptıktan sonra “girilen kriterlere göre 1 yıl içerisinde başvurunuz bulunmamaktadır” uyarısını alıyorsanız bilgileri mutlaka yanlış girmişsiniz demektir. TC noyu ve numaranızı kontrol ederek tekrardan girin. Yine aynı hatayı alıyorsanız 444 0 333 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak “kredi başvuru sonucu” dedikten sonra yine bazı bilgileri müşteri hizmetlerine vererek başvuru sonucunuza anında ulaşabilirsiniz.
Garanti bankası kredi başvuru sonucu sms ile anında öğrenebilirsiniz. Bunun için telefonunuzun mesaj bölümüne girdikten sonra SONUC yazıp bir boşluk bırakarak TC Kimlik Numaranızı yazarak 3390’a gönderin. Bir kaç dakika sonra başvuru sonucunuz yine sms olarak size gönderilecektir. Yukarıda yer alan bilgilerle Garanti Bankası’na yapılan başvuruların sonucuna ulaşabilirsiniz. Dediğimiz gibi Garanti Bankası kredi başvuru sonucu sorgulama yöntemlerinden birisi internet sitesindeki formu doldurmaktır. Diğerleri ise müşteri hizmetlerini arayarak başvurunuzu sorgulamak ve sms ile kredi başvuru sonucu öğrenmektir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir