Garanti Bankası Kredi Kartı Başvurusu

Garanti Bankası kredi kartı başvurusu yaparak anında başvuru sonucunu öğrenebilir, internetten başvuru yaparak kartınızın hemen adresinize gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

Garanti, Türkiye’de profesyonelce hizmet veren ve özel bankalar arası büyüklükte ikinci sırada yer almaktadır. Sunduğu hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti oranıyla bu başarıyı yakalayan Garanti, hizmetine devam etmektedir. Garanti Bankası’ndan kredi kartı başvurusu yapmak istiyorsanız; sizler için Garanti’de ne tür kredi kartı olduğunu araştırdık. Garanti Bankası kredi kartı başvurusu için ön bilgilendirme yapacak olursak, Bankalar tarafından kişilere yada kuruluşlara sunulan, satın almalarda para yerine bir ödeme aracı olarak geçen, alınan hizmetin yada malın kartı veren kuruluş tarafından ödenmesini güvence altına alan karttır.

Garanti Bankası Kredi Kartları

Garanti’nin kredi kartları, günümüz koşullarında ileri teknolojilerle donatılmış ve çeşitli bir kullanım alanına sahiptir. Bonus yada Garanti adı altında sunulan kredi kartları listesi aşağıda yer almaktadır. Garanti BBVA’da kredi kartı çeşitleri şu şekildedir:

  • Bonus Kredi Kartı
  • Bonuıs Flexi Kart
  • Shop&Fly Platinum
  • Bonus Diji
  • Bonus Business
  • GS Bonus
  • Fenerbahçe Bonus
  • Trabzonspor Bonus
  • Bonus Genç
  • Money Bonus
  • Miles&Smiles Platinum
  • Bonus American Express Card
  • Aynalı Bonus
  • Bonus Flaş

Bonus Card
Bonus, Garanti Bankası’nın en çok talep gören kredi kartıdır. 158,50 TL yıllık aidat ücreti bulunmaktadır.

  • Her alışveriş için bonus kazanma şansınız bulunuyor. Anlaşmalı mağazalarda ise bu bonusları harcamak mümkün olabiliyor.
  • Bonus Card ile yapılan harcamalar ayda 2 Bin lirayı geçerse; Bonus Gold avantajına da sahip olabiliyorsunuz
  • Garanti Asistan, vale gibi Garanti’nin hizmetlerinden de yararlanabiliyorsunuz.

Garanti kredi kartı başvurusu yaptıysanız şimdiki süreç ise sonucunu öğrenme sürecidir. Her bir başvurunun belli bir bekleme süresi vardır. Bu bekleme süresi sonucunda banka tarafınıza dönüş yapmadıysa, kredi kartı başvuru sonucu kendiniz öğrenebilirsiniz. Bunun için 444 0 333 numaralı telefonu arayabilir ve başvuru sonucu hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca direk olarak şubeden de müşteri temsilcisiyle görüşebilir ve kredi kartı başvuru durumunuzu öğrenebilirsiniz. Ayrıca Garanti’nin internet sitesi üzerinden başvuru ekranından da sorgulama yapabilmeniz mümkündür.

 

Garanti Bankası İnternetten Kredi Kartı Başvurusu

Şubeye gitmeden internet üzerinden kolaylıkla kredi kartı başvurusu yapabilir, onaylanan kredi kartınızın hemen adresinize gönderilmesini talep edebilirsiniz. Siz de Garanti Bankası kredi kartı başvuru sayfasından temassız kredi kartı başvurunuzu yapabilirsiniz. Sayfada yer alan kişisel telefon numaranız, T.C. kimlik numaranız ve ekranda gözüken doğrulama kodunu doldurduktan sonra “Hemen Başvur” butonuna tıkladıktan sonra telefonunuza bir SMS ile kod gelecektir. Bu kodu garantibbva.com.tr sitesi üzerinden ekrana doldurarak devam edin ve başvuruyu tamamlayın. Başvuru yaptıktan hemen sonra kart başvuru detaylarınız cep telefonunuza SMS ile iletilecektir.

 

Garanti Mobil’den Kredi Kartı Başvurusu

Garanti Mobil Android veya İOS uygulamasını cep telefonunuza indirin. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra Başvurular, Kredi Kartı Başvurusu sayfasından kolaylıkla kredi kartı başvurunuzu gönderebilirsiniz.

 

Müşteri Hizmetlerinden

444 0 333 numaralı Garanti müşteri hizmetleri çağrı merkezini 7/24 istediğiniz zaman arayabilir, kişisel bilgilerinizi doldurarak kredi kartı başvurunuzu Garanti BBVA’ya hemen gönderebilirsiniz.

 

Ayrıca Türkiye’nin her yerinde bulunan Garanti BBVA şubesini ziyaret ederek, sadece kimlik belgenizle kredi kartı başvurusu yapabilir, anında kredi kartı başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Garanti Kredi Kartı Yıllık Aidat Ücreti Ne Kadar?

Diğer bankalarda olduğu gibi Garanti Bankası’nın verdiği kredi kartlarından da belirli yıllık aidat ücretleri alınmaktadır. Eğer yıllık aidat ücreti ödemek istemiyorsanız aidatsız kredi kartı başvurusu yapabilir ve yıllık kart ücreti olmayan kredi kartını kullanabilirsiniz. Yıllık kart ücretlerini öğrenmek için bu linke giderek sayfadaki tablodan ücretler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Garanti yıllık kart ücretleri 47 TL ile 207 TL arasında kartın özelliğine göre değişiklik göstermektedir.

 

Garanti Bankası kredi kartı kimlere verilir?

Garanti Bankası’ndan tüm kredi kartı başvurularında istenilen şartlar genellikle aynıdır. 18 yaşını doldurmuş olmak ve yeterli kredi notuna sahip olan kişilere kredi kartı başvurusu onaylanmaktadır. Ayrıca kredi kartı alabilmeniz için belgelenebilir bir gelire sahip olmanız da gerekmektedir.

Verdiğimiz bilgilerden yola çıkarak sizde kolay bir biçimde Garanti Bankası kredi kartı başvurusu bu konu üzerinden yapabilirsiniz. Bunun için toparlamak gerekirse şubeden, sms ile, Garanti Cep ile, internetten, müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı başvurusunu yapabilirsiniz. Kredi kartı başvurusu eğer onaylanırsa, onaylandığı tarihten itibaren yeni kredi kartınız 1 hafta içerisinde kapınıza kadar gelecektir. Eğer kredi kartı durumunuzu sorgulamak istiyorsanız yine Garanti’nin müşteri hizmetlerini arayabilir ya da Garanti’nin internet sitesinden sorgulama yapabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir