Garanti Bankası Kredi Kartı Kapatma

featured

Garanti Bankası’na ait kredi kartını kapattırmak isteyenler için bu konumuz yayında. Hızlı yoldan Garanti Bankası kredi kartı iptal ettirme yollarını sizlere sunduk.

 

Türkiye’de en büyük özel bankalar arasında hizmet veren Garanti Bankası, bonus kredi kartı ile avantajlı teklifler sunmaktadır. Müşteriler bazı olumsuz durumlarda yada kartı kullanmak istemekdiklerinde ise Garanti Bankası kredi kartı iptali isteyebilmektedir. Bizde Bonus Card iptali nasıl yapılır ve en hızlı şekilde kredi kartı nasıl kullanılmaz hale gelir açıkladık.

Garanti Bankası Kredi Kartı Kapatma

Ülkemizde en çok kullanılan kredi kartlarından başı çeken Garanti Bonus Kart olduğu bilinmektedir. Kurumsal ve hızlı hizmet alt yapısıyla kredi ve finansal ürünlerini sunan Garanti Bankası, 1946 yılından bu yana ülkemizde hizmet vermektedir. Garanti Bankası bünyesinde hizmet veren bonus kredi kartını kapattırmak isteyenler öncelikle vereceğimiz yöntemleri deneyebilir. Kredi kartınızı iptal ettirmek için 2 seçeneğiniz vardır. Birincisi banka şubesine giderek kart iptal dilekçesi doldurmanız, bir diğeri ise telefon bankacılığını aramanız. Kredi kartınıza ait tüm borcunuzu ödedikten sonra (kart aidatları dahil) Garanti Bankası şubelerine gidip, müşteri hizmetlerinden Bonus kredi kartı iptal dilekçesi doldurabilir ve bankaya sunabilirsiniz. Dilekçe merkez şubeye iletilir ve merkez sizinle iletişime geçer. Bu geri dönüş ise kredi kartının kapatılması için teyit işlemini kapsamaktadır.

Garanti kredi kartı iptal ettirme diye merak eden kişiler için bir diğer yöntem ise, 444 0 333 yada 0850 222 0 333 numaralı Garanti Müşteri hizmetleri numarasını aramaktır. Sizi karşılayan sesli yanıt sistemine “kredi kartı iptali” diyerek ilgili menüye gidebilirsiniz. Bu sayede müşteri hizmetlerine bağlanarak kartınızı kapatmak için talep oluşturabilirsiniz.

Ayrıca bir diğer konumuz olan kredi kartı aidatlarını geri alma 2018 konusundan kart aidatları nasıl alınır sorusunun cevabını da bulabilirsiniz. Bu sayede kredi kartı yıllık ücretlerinizi alabilir ve kredi kartınızı aidat yüzünden kapatmak zorunda kalmazsınız.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir