Garanti Bankası Kredi Yapılandırma

Garanti Bankası’na olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı ödemekte güçlük mü çekiyorsunuz. Garanti Bankası kredi yapılandırma 2018 yılında bu konuda yer almaktadır.

Bankalara olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı ödemekte güçlük çekenler için “kredi yapılandırma” konularımızı sizlere sunmaya devam ediyoruz. Bu sayfada Garanti kredi kartı yapılandırma ve kredi yapılandırma ile ilgili tüm gerekli bilgileri hazırladık. Aşağıda yer alan bilgiler ile siz de borçlarınızı geciktirmeden Garanti’ye ödemek için kredinizi yapılandırabilirsiniz.

Garanti Bankası Kredi Yapılandırma

Garanti Bankası bünyesinde kullanılan Bonus, Money, Platinum ve flexi Bonus kartların borcunu ödeyemiyorsanız veya kredi borçlarınızı ödeyemeyecek kadar nakite sıkıştıysanız, bankayla bu durumu görüşerek bu borçlarınızı yeniden yapılandırabilir ve farklı yöntemler ile taksitlendirerek bu seçeneği kullanabilirsiniz. Bilindiği gibi bankalara kredi ve kredi kartı borçlarını zamanında ödememek, kredi notunun düşmesine neden olmakta, 3 ay art arda ödememek ise bankanın yasal yollara başvurmasına sebep olmaktadır. Bu gibi durumla karşılaşmak istemiyorsanız siz de Garanti Bankası’yla iletişime geçerek borcunuzu yeniden yapılandırabilir, vade sayısını arttırarak ödemelerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Garanti Bankası Kredi Kartı Yapılandırma

Bankalara olan borçlarınızı gününde ödediğiniz zaman herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız ancak, kredi kartı borçlarını geç ödemek ve 3 ay art arda ödememek sonrasında avukatlık olabilir banka sicilinizi bozabilirsiniz. Banka borçlarınızı ödeyecek bütçeyi bulamıyorsanız bankalar bu gibi durumlarda tüketicilere yardımcı olmaktadır. Ödemeleri taksitlendirerek kişilerin borç yükünden kurtulmaları için yeni çözümler üretirler. Eğer banka yapılandırma teklifini kabul etmezse, bu durumda yapacağınız bir diğer çözüm ise borç transfer kredisi veren bankalar sayfasındaki bilgilere göre hareket etmenizdir. Garanti Banksa’nın kredi kartlarını yapılandırmak ve yeniden taksitlendirmek istiyorsanız en yakın Garanti şubelerine gidebilir veya, aşağıda bulunan telefon numarasını arayabilirsiniz.

Yasalara göre borcunu ödeyemeyen kişilerin borçları 72 aya kadar bölünebilmektedir ancak bu durum bazı yasalar çerçevesinde ve bankanın insiyatifinedir. Bankalar, borçlulardan parasını bir an önce alarak kar etmek isterler. Eğer Garanti Bankası borç yapılandırma talep ediyorsanız 0212 410 90 00 telefon numarasını arayabilir veya en yakın Garanti Bankası şubesine gidebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir