Garanti Bankası Nesine Para Yatırma Nasıl Yapılır

featured

Nesine İddaa sitesine para yatırmak için Garanti Bankası’nı tercih edebilirsiniz. Sizin için Garanti Bankası nesine para yatırma işlemlerini tüm ayrıntılarıyla anlattık.

 

2006’dan bu yana “D Elektronik Şans Oyunları ve Yayıncılık” şirket unvanıyla Türkiye’de yasal online iddaa bayisi olarak hizmet veren Nesine.com’a Garanti’den kolaylıkla para yatırabilir ve çekebilirsiniz. Nesine’de İddaa’nın yanı sıra spor toto ve milli piyango biletleri de satışı yapılmaktadır. Kupondaş hizmetiyle birlikte üyelerin kuponlarını birbirleriyle paylaşılmasını sağlamıştır. Peki Garanti Bankası nesine para yatırma nasıl yapılır ve işlemleri nelerdir, komisyon ne kadar? İşte tüm detayları sizler için araştırdık ve bu konuyu hazırladık.
Nesine Garanti Bankası para yatırma
Öncelikle bu işlemi bir kaç kanal üzerinden yapabileceğinizi size söyleyelim. Nesine’ye Garanti Bankası atm’lerinden, Garanti internet şubesinden yada Garanti One ile Garanti Cep uygulamalarından kolaylıkla para yollayabilirsiniz. Nesine’ye para yatırmak istiyorsanız sizler için bu 3 kanaldan nasıl para yatırımı yapılacağı hakkında bilgileri sıralayacağız. Aşağıda bu özelliklere göre sizde hemen paranızı yatırabilir ve şans oyunları oynayabilirsiniz. Ancak ilk olarak Nesine’ye girip üye numaranızı almanız gerekmektedir.

HEMEN ÜYE OLUN:
Birinci adım olarak Nesine’ye girdikten sonra ana sayfada bulunan üye numaranızı bir yere yazın. Üye numarası ile para yatırımı yapılacağı için bu numara oldukça önemlidir. Para yatırımı yapılırken sizden istenilen 8 haneli Nesine üye noyu yazacaksınız. Şimdi aşağıdaki yöntemlerden birisini seçebilirsiniz.

1 – İnternet şubesinden para yatırma
Garanti Bankası internet şubesine giriş yapınız. Giriş yaptıktan sonra aşağıda yer alan görseldeki gibi Para Transferi menüsünün yanında yer alan “Ödeme > Şans Oyunları > Şans oyunları ödeme bölümüne tıklayın. Daha sonra ise gelen menüde Kurum (Nesine com), Üye Numarası (Nesine üye no) ile gönderilmek istenen tutar ve hangi hesaptan göndereceğinizi seçmeniz gerekiyor. İlgili alanları doldurduktan sonra karşınıza doldurduğunuz bilgilerin doğruluğunu onaylamanız gerekecek, onay vermeniz halinde bilgiler doğruysa para nesine hesabınıza yatırılacaktır.

Atm’den Nesine’ye Para Gönderme
Garanti Atm’lerinden giriş yaparak Nesine hesabına para yatırabilirsiniz. Diğer yandan kartsız bankacılıkta da para yatırımı yapılabilmektedir. ATM’ye giriş yaparak para yatırma > ödemeler > şans oyunları menüsüne gelin. Karşınıza gelen menüde doldurmanız gereken alanlar nesine üye no, göndermek istediğiniz tutar olacaktır. Bu alanları doldurduktan sonra onayladığınız taktirde para Nesine hesabına gidecektir.

Garanti Cep Nesine Para Yatırma
Garanti Cep yada One uygulamasına giriş yaptıktan sonra ödemeler > şans oyunları > Nesine adımına gelin. Karşınıza çıkan menüde yine aynı şekilde nesine üye numarası ile gönderilmek istenen tutarı yazmanız gerekmektedir. Bu bilgileri doldurup onayladıktan sonra Nesine’ye para yatırabilirsiniz.

Garanti Bankası’ndan para yatırılabilen Şans Oyunları Bayileri

 

  1. Bilyoner
  2. Birebin
  3. Misli
  4. Nesine
  5. Nimetabla
  6. Oley
  7. TJK
  8. Tuttur

 

 

Sizde bu konuda yer alan bilgiler ile Nesine para yatırma Garanti Bankası ile yapabilirsiniz. Türkiye’de online şans oyunları bayisi olarak hizmet veren Nesine’ye güvenerek para yatırabilir ve iddaa oynayabilirsiniz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir