Garanti Bankası Maaşları 2022

featured

Bankacı maaşları merak eden kişiler Garanti maaşları 2021 yılı bilgilerine ulaşabilir, Garanti Bankası’nda bankacılara ne kadar maaş verildiğini öğrenebilirsiniz.

Garanti Bankası maaşları 2022 yılında da diğer bankalara göre yüksekliğini korumaktadır. Garanti’nin müşterilerine verdiği önem kadar, personellerine de çok önem vermektedir. Garanti Bankası personel maaşları ne kadar olduğu her zaman merak edilmiştir. Ancak Garanti Bankası personel maaşları ile ilgili tam olarak net bir şey söylemek mümkün olmamaktadır. Garanti BBVA personel prim sistemine göre çalıştığından dolayı, şube ve personeline göre farklı ücret tarifesi uygulamaktadır.

2022 yılında Garanti BBVA personel maaşlarına zam yaptı. İnternet üzerinde yer alan haber kaynaklarına göre en düşük Garanti personel maaşı 5.000 TL’ye yükseltildi.

Garanti Bankası Maaşları

Garanti’de çalışan personellerin maaşlarını merak ediyorsanız biz size ortalama maaşları yazacağız. Genel olarak Garanti Bankası gişe memurları başlangıç olarak asgari ücret almaktadır. Ancak bankada çalıştıkça ücretlerin artmasıyla birlikte maaşlar 5.000 TL’ye kadar alınabilmektedir. Bankadaki müşteri temsilcilerinin aldığı rakam ise 5.000 TL’den başlayacak 5.000 TL’ye kadar bulmaktadır. Banka müdür maaşları ise anlaşmaya bağlı olarak 7000 ile 12.000 arası ücret almaktadır. Ancak Garanti Bankası’nda prim, yol ve yemek ücretleri de maaşlara yansıtılmaktadır. Garanti Bankası yarışçı bir uygulama yapmak adına çok farklı bir kariyer imkanı sunuyor. Garanti’nin internet sitesinde yer alan bilgilere bakılırsa, kariyer imkanları oldukça üst seviyede ve çok farklı imkanlar geliştirilmiştir. Garanti’de ücretlendirme politikası personellerin performansına göre prim olarak verilmektedir. Bundan dolayı da kesin bir rakam söylemek mümkün değildir. Garanti Bankası gişe asistanı maaş yada diğer görevlerdeki maaşlar ortalama şu şekildedir;

Görevi Ortalama maaşı
Gişe görevlisi 5.000 – 5.500 TL
Gişe asistanı 5.100 – 6.900 TL
Müşteri temsilcisi 5.900 – 6.500 TL

Tüm bankalar: Banka maaşları 2022

Garanti Bankası prim ücretleri
Personellerin performanslarına göre ücret ödeyen Garanti Bankası aynı zamanda primlerde şeffaflık sağlamaktadır. Bu da herkes için eşit olarak prim sistemi demektir. Bundan dolayı Garanti’de çalışan kişilerin performanslarına göre ücret almaktadır. Garanti’de yılda 2 kez maaşlara zam yapılmaktadır. Buna göre personeller her yıl 2 kez maaşlarına zam alacaklardır.

Garanti Bankası ikramiye sistemi
Garanti Bankası’nda diğer yandan çalışanlara maaşın üçte biri kadar ikramiye verilmektedir. Yılda 2 kez verilen primler maaşların yanında ek olarak verilmektedir. Ayrıca Garanti Bankası’nda, diğer bankalarda oldıuğu gibi yemek ücretleri de ayrıca verilmektedir.
Garanti Bankası’nda çalışan personellerin konumlarına göre ücretlendirme yapıldığı gibi, kişilerin özel durumlarına göre de ücret verilebilmektedir. Bu durumlara örnek vermek gerekirse yabancı dil fazlalıklarıdır. Personellerin yabancı dil sınavlarında başarılı olması ek ücret almasına nedendir. Garanti Bankası’nda çalışan personellere sürekli olarak eğitimler, seminerler verilerek görevleri hakkında sürekli profesyonel destek sağlaması amaçlanmaktadır. Çalışanlar bazı zamanlarda farklı yerlerde görev alabilmektedir. Bu gibi durumlarda ise çalışanın yeme-içme, yol ücreti, konaklama giderleri de yine banka tarafından karşılanır. Garanti Bankası maaşları 2022 yılında yukarıdaki belirtildiği gibi olmakla beraber, her personel için performansa göre prim verilmektedir.

Ayrıca bkz: Akbank maaşları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir