Garanti Bankası Sms Kredi Başvurusu

featured

Garanti Bankası sms kredi başvurusu numarasını bilmeyenler için bu araştırma hazırlandı. Bankalar, bilindiği gibi en hızlı yol olan 3390 sms hattı ile kredi başvurusunu kabul etmektedir.

 

İhtiyaç kredisi almak isteyenler için hızlı başvuru yollarını açıklamaya devam ediyoruz. Teknolojiyi yakından takip eden ve hızlı şekilde müşterilerine sunan Garanti Bankası sms kredi başvurusu 3390’ı kullanarak sizde kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bu sayede Garanti’ye hızlı şekilde kredi başvurusu yapabilecek ve sonucunu da anında alabileceksiniz.

Garanti Sms Kredi Başvurusu

Garanti Sms Kredi başvurusu yapmak isteyenler için cep telefonunuzun mesaj bölümüne girerek TC Kimlik Numaranız, İstediğiniz Kredi Tutarı, Vade sayısı, Aylık Net Gelirinizi aralarında birer boşluk bırakarak 3390‘a göndermeniz gerekmektedir.
Örnek Sms: 12121231232 15000 36 1750 > 3390

Burada dikkat etmeniz gereken şey ise aylık gelirinizi doğru ve belgelenebilir şekilde yazmaktır. Eğer Garanti krediye onay verirse sizi banka şubelerine davet edecek ve belgeleri getirmenizi isteyecektir. Bunun için mesaj içeriğini doğru şekilde yazmanızda yarar olacaktır.

Ayrıca Garanti Kredi Başvurusu 2018 konusuna göz atarak Garanti Bankası’nın faiz oranlarına ulaşabilir ve diğer başvuru yollarına göz atabilirsiniz.
Garanti kredi başvuru sonucu öğrenmek isteyenler için de pek çok kanal kullanmaktadır. Mesajla yapılan kredi başvuruları yine sms ile bilgilendirme yapılmaktadır. Garanti Bankası kredi başvuru sonucu hızlı şekilde öğrenmek isteyenler için yine Garanti sms kredi internet sitesinden başvuru sonuçları bölümünden öğrenilebilmektedir. Ayrıca Garanti müşteri hizmetleri numarasından da sorgulama yapılabilmektedir.

48 aya varan vade seçenekleriyle kredi kullanmak isteyenler için tüm teknolojik imkanları seferber eden Garanti Bankası; kredi kampanyaları ile müşterilerine özel hizmet ayrıcalığı sunmaktadır. Cep telefonunuzun mesaj bölümünden Garanti sms kredi başvurusu yaparak son kredi kampanyası olarak %1,16’dan başlayan faiz oranlarıyla Garanti Bankası Bahar Kredisi Kampanyasını başlatmıştır. Bu kampanyaya Garanti internet ce Garanti Cep’ten başvuru yapılabilmektedir. Şubeye gitmeden hesaba aktarma özelliği bulunan bu kampanya dahilinde maaşını Garanti’den alan müşterileri için üst limit 75 bin TL, maaşını Garanti Bankası’ndan almayanlar için üst limit 25 bin lira olarak belirlenmiştir. Garanti sms kredi başvurusu için 3390 numarasını kullanmaktadır. Yukarıdaki bilgileri takip ederek siz de Garanti Bankası Sms Kredi Başvurusu yapabilirsiniz. Garanti Bankası müşterilerine teknolojik imkanları sunan sms başvurusu ile en hızlı bankalar arasında yer almaktadır. Ayrıca sürekli olarak kredi kampanyaları sunan Garanti Bankası’nı takip ederek kredilerinizde büyük avantajlar elde edebilirsiniz.

Garanti kredi başvurusu sms yapıldıktan kısa süre sonra banka sizinle irtibata geçecektir. Garanti’den kısa süre sonra olumlu yada olumsuz şekilde dönüş yapılacaktır. Başvurduğunuz kredi hakkında bilgilendirme alacağınız gibi başvurunuzun olumlu olması halinde Garanti sizi banka şubelerine yönlendirecek ve evrakları sizden talep edecektir. Garanti sms kredi 3390 ile sizde hızlı şekilde başvurunuzu bankaya iletebilirsiniz. Şubede evrak işlemleriniz tamamlandıktan hemen sonra Garanti Bankası’ndan kredinizi kullanabilirsiniz. Sms kredi başvurularında ödemeler sadece şubeler aracılığıyla yapılmaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir