Garanti Bankası Trafik Cezası Sorgulama ve Ödeme

featured

Siz de trafik cezanızı sorgulayarak Garanti Bankası trafik cezası sorgulama ve ödeme işlemini Garanti internet şubesinden gerçekleştirebilirsiniz. Garanti Cep veya Garanti internet şubesi ile trafik cezaları kolaylıkla ödenebilmektedir.

 

İnternetin gelişmesiyle beraber artık pek çok ödemeleri bankaların internet şubeleri üzerinden gerçekleştirebiliyoruz. Fatura ödemeleri, Mtv ödemesi, Gsm tl yükleme, şans oyunları ödemeleri gibi ödeme işlemlerinin yanı sıra Garanti Bankası trafik cezası ödeme de internet veya mobil şube üzerinden kolaylıkla yapılabilmektedir. Garanti Bankası, Gelir İdaresi Başkanlığı ile anlaşma yaparak banka üzerinden trafik cezası ve Mtv ödemelerini kolaylıkla yapabilmektedir. Hiçbir ekstradan komisyon alınmaksızın siz de kredi kartınız veya hesabınızda bulunan para ile ödeme işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.

Garanti Bankası Trafik Cezası Sorgulama

Garanti Bankası internet şubesinden yapılabilen işlemleri sitemiz üzerinden paylaşarak, bu işlemlerin nasıl yapıldığı hakkında bilgileri sizlere ulaştırmaya devam ediyoruz. Aşağıda yer alan bilgiler ile trafik cezası ödemenin cep şubeden veya internet şubesinden nasıl yapıldığını anlattık.

İlk olarak Garanti internet şubesine (https://www.garanti.com.tr) veya Garanti mobil şubeye giriş yapınız. Eğer internet şubesi şifreniz yoksa şubelerden veya internet şubesi üzerinden yeni şifre oluşturun. Sonrasında “işlemler” menüsüne gelin. Daha sonrasında “ödemeler” sonrasında ise “Vergi/Para Cezası” menüsüne tıklayın. Karşınıza çıkan menüde 2. sırada “trafik para cezaları” menüsüne tıkladıktan sonra sizden trafik cezası türü ve plakanız istenecektir. Bu bilgileri doldurduktan sonra eğer aracın üzerine kayıtlı bir trafik cezası varsa ekranda gözükecek ve ödeme yöntemleri listelenecektir. Ödeme kısmından kredi kartı veya hesap kartını seçerek kolaylıkla Garanti Bankası trafik cezası sorgulama ve ödemelerini gerçekleştirebilirsiniz. Menü kısa yolu İşlemler > Ödemeler > Vergi / Para Cezası > Trafik para cezaları. Ayrıca 444 0 333 numaralı Garanti müşteri hizmetleri numarasını da arayarak trafik cezası sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir