Garanti Kredi Başvuru Sonucu Öğrenme

featured

Garanti Bankası’na kredi başvurusu mu yaptınız. O halde başvuru sonucu sorgulama yaparak başvurunuz hakkında bilgi alabilir ve sonucunu öğrenebilirsiniz.

Türkiye’de en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Garanti Bankası yenilikçi uygulamalarını sürdürmeye devam ediyor. Teknolojiyi yakından takip ederek müşterilerine sunan Garanti, her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Garanti Bankası’ndan kredi almak istiyor ve kredi başvurusu mu yaptınız. Bir kaç gün geçmesine rağmen başvuru sonucunuz herhangi bir nedenden dolayı size ulaştırılmadı diyelim. O halde Garanti başvuru sonucu öğrenme yollarını sizlere aktaralım. Öncelikle Garanti’nin sunmuş olduğu kredi kartları, konut kredisi, ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve diğer ürünlerinde başvuru sonucunu aşağıdaki yöntemlerle öğrenebilirsiniz. İşte sizler için hazırladığımız Garanti kredi sonucu sorgulama işlemleri.

Müşteri hizmetlerini arayarak:

Garanti Bankası’nın 444 0 333 numaralı müşteri hizmetlerini aradıktan sonra “Başvuru sonucumu öğrenmek istiyorum” diyerek sonuç menüsüne yönlendirilir ve başvurunuz hakkında bilgilendirilirsiniz.

İnternet sitesinden:

Garanti.com.tr sitesine girerek başvurular adımından sonuç sorgulama bölümüne gidebilir ve anında kredi başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

Sms ile başvuru sonucu:

Garanti’nin bir diğer yenilikçi uygulaması da sms kredi başvurusu Garanti’dir. Sms ile kredi başvurusu yapıldığı gibi sonucu da öğrenebilirsiniz. Bunun için telefonunuzun mesaj bölümüne girerek SONUC yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak TC Kimlik Numaranızı da yazın. Yazdığınız mesajı 3390’a yollayın. Bir kaç dakika sonra banka tarafından bilgilendirme mesajı alacaksınız. Yukarıdaki adımlardan birini kullanarak sizde Garanti kredi başvuru sonucu öğrenebilirsiniz.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir