Garanti BBVA İnternetten Kredi Başvurusu

2023 yılında uygun faiz oranlarıyla bu sayfadan Garanti Bankası kredi başvurusu nasıl yapılır sorusuna yanıt bulabilir, uygun faiz oranlarıyla Garanti’den ihtiyaç, taşıt ve konut kredinizi hemen kullanabilirsiniz.

Garanti, Türkiye’de en büyük ikinci özel banka konumunda yer almaktadır. 1946 yılında kurulan banka, faaliyetine tüm finansal alanlarda sürdürmektedir. Garanti Bankası kredi başvurusu yapmak isteyen kişiler, öncelikle hangi yolla başvuru yapacaklarına karar vermeliler. Öncelikle şunu aklınızdan çıkarmayın, sms ile başvuru da red gelme durumunda direk olarak kredi notonuz düşer. Banka ile görüşerek, kredi notuna göre hareket edebilir ve en mantıklı kararı verebilirsiniz.

Garanti Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Garanti BBVA ihtiyaç, taşıt veya konut kredisi kullanmak isteyenlere uygun faiz oranlarıyla kredi vermektedir. İster şubeden, ister şubeye gitmeden ihtiyaç kredisi kullanmanız mümkündür. Ayrıca Garanti şubelerine gitmeden hesap açmak da artık gelişen teknolojiler ile mümkün hale gelmiştir. Siz de Garanti hesap açma sayfasından şubeye gitmeden hesabınızı aktif hale getirebilir, hesabınızı açtıktan sonra mobil veya internet şubesinden kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Başvuru yapmadan önce Garanti ihtiyaç kredi hesaplama yaparak güncel ihtiyaç kredisi faiz oranlarını ve aylık taksit bilgileriniz gibi hesaplama sonucunu anında sitemizden öğrenebilirsiniz. Online kredi başvurusunda kredi tutarı, kredi vadesi ve kişisel bilgileri doldurarak başvuru yapmanız gerekmektedir. Sistemde yer alan hızlı kredi başvurusu seçenekleri ile anında hesaba yatan kredi kullanabilirsiniz.

Bireysel bankacılıkla beraber, kobi-kurumsal müşteri portföyüne de Garanti Bankası destek sunmaktadır. Kredi ürünleri de buna göre çeşitlilik kazanmıştır. Kredi başvuru sürecinin hızlı ilerlemesi, müşteriler için büyük bir avantakj sağlamaktadır. Bu nedenle de Türkiye’de en çok tercih edilen bankalar arasına girmeyi başarmıştır. Kredi alımı bireysel olabileceği gibi, kurumsal ve ticari nedenlerden de olabilmektedir. İşletmeler, şirketler yada büyük holdinglere kredi imkanı Garanti Bankası’nda sağlanmaktadır. Garanti, her alanda kredi kullandırımı yapmaktadır. Bunlara örnek olarak esnaf kredisi, bireysel krediler ve emekliler için krediler gösterilebilir. Bu yöntemleri kullanarak Garanti’ye kredi başvurunuzu yapabilirsiniz:

  • Garanti şubelerinden kredi başvurusu
  • Garanti İnternet şubeden başvuru
  • Garanti mobil’den başvuru
  • Garanti çağrı merkezinden
  • Garanti BBVA ATM’sinden.

 

Garanti BBVA Şubeden Kredi Başvurusu

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında gösterilen Garanti, yurt içi ve dışında şube sayısı olarak 3. büyüklüktedir. Bankanın, hemen hemen her bölgede yer almış olması, müşterilerinin kolay yoldan şubeye gitmelerine olanak tanımıştır. Kredi almak isteyen kişiler, istediği bankanın şubesine giderek müşteri temsilcileri aracılığıyla kredi başvurusunu kolay yoldan yapabilmektedirler.

 

Garanti İnternetten Kredi Başvurusu

Garanti’nin internet sitesi üzerinden müşterilerine sunmuş olduğu kredi başvurusu adımıyla başvurunuzu online ve güvenli şekilde bankaya iletebilirsiniz. İnternet sitesindeki adımları takip ederek; Bireysel > Krediler > Bireysel İhtiyaç Kredisi > İhiyaç Kredisi Başvuru Kanalları > Online Başvuru Formu’na tıklayarak kredi başvurunuzu bankaya iletebilirsiniz. Bu saydığımız adım ihtiyaç kredisi başvurusu içindir. Başka bir kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız adımları gelen menüden değiştirebilirsiniz.

 

Müşteri Hizmetlerinden

Telefon bankacılığında kolay yoldan kredi başvurusunu yapabilirsiniz. Bunun için telefonunuzdan 444 0 333 yada 444 0 335 numarasını arayarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıca Garanti Bankası müşteri hizmetleri direk bağlanma sayfasından da müşteri hizmetlerine hemen bağlanmak için tüm gerekli ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

 

Mobil’den

Garanti’nin mobil telefonlar için geliştirdiği “cep” uygulaması sayesinde zaman sınırı olmadan kredi başvurusunu tamamlayabilirsiniz. Başvuru için; Başvurular > Kredi Başvurusu adımını takip ederek kredi başvurunuzu bankaya kısa yoldan iletebilirsiniz. Bu uygulama Android ve İos ortamlarında bulunduğu gibi Google Play yada İtunes gibi marketlerden “Garanti Cep” yazarak uygulamayı indirebilirsiniz. Daha sonrasında kolay uygulama ayarlarını yapmanız gerekmektedir. Bunun için internette araştırma yapabilir yada bankadan destek alabilirsiniz.

Mobil uygulamayı henüz indirmediyseniz:

Garanti BBVA Play Store (Android telefonlar için)

Garanti BBVA İOS uygulaması (Apple)

 

SMS ile kredi başvurusu

 

Garanti Bankası’na bir diğer kredi başvuru kanalı da SMS ile mümkündür. Bunun için telefonunuzun mesaj bölümünden,

TC Kimlik Numaranız, İstediğiniz kredi tutarı, Vade tutarı, Aylık net gelirinizi aralarında birer boşluk bırakarak 3390’a iletebilirsiniz. Örnek olarak 90000002500 10000 36 1750

Daha detaylı bilgi almak için Garanti SMS kredi başvurusu sayfasından ayrıntılara ulaşabirsiniz.

 

ATM’den

Garanti Bankası’nın atmlerinden de kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için bankanın müşterisi olmanız gerekmektedir. Atm’den hesabınıza giriş yaptıktan sonra başvurular bölümünden kredi kartı başvurusu menüsüne girerek başvurunuzu bankaya yollayabilirsiniz.

 

Garanti Kredi Başvurusu İstenilen Belgeler

Garanti Bankası’na kredi başvurusu yaparken istenilen belgeler genellikle bunlardır:

  • Nüfüs Cüzdanı
  • Gelir Belgesi
  • Maaş Bordrosu
  • Emekliyse Emekli cüzdanı
  • Firma sahibi ise firmanın kayıt bilgileri,

 

Garanti Kredi Başvurusu İçin Kredi Notu Kaç Olmalı?

Garanti ihtiyaç kredisi çekebilmek için, kredi başvurusu değerlendirme sırasında en önemli faktör, başvuru yapanın kredi notudur. Kredi notu az riskli ve risk olmayan grupta yer alan kişilerin başvuruları kolaylıkla onaylanmaktadır. Garanti BBVA ihtiyaç kredisi, konut kredisi veya taşıt kredisi çekerken kredi notunuz az riskli veya risksiz grupta yer alıyorsa yüksek ihtimalle başvurunuz onaylanacaktır. Eğer kredi notunuz düşük seviyedeyse başvuru yapmadan önce kredi notunuzu yükseltmenizi öneririz. Kredi notu yükseltme teknikleri sayfasından kredi notunuzu yükseltmek için gereken yol haritasını inceleyebilirsiniz.

Kredi notu risk grupları:

  • 0-699 en riskli
  • 700-1099 orta riskli
  • 1100-1499 az riskli
  • 1500-1699 iyi
  • 1700-1900 çok iyi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir