Cebe Havale Hangi Bankalarda Var

featured

Bankada hesabı olmayan kişilerin kullanabileceği bir sistem olan cebe havale hangi bankalarda var diye merak edenler için araştırdık. Mobil dünyanın gelişmesiyle birlikte artık istediğiniz cep telefon numarasına para transferi yani cebe havale yapabilirsiniz.

 

Cebe havale hangi bankalarda var diye soran kişiler için, cep telefon numarasına para transferi yapmak cebe havale sistemi ile mümkündür. Bankada bir kişinin hesabı olsun ya da olmasın, cebe havale sistemini kullanarak bir kişinin cep telefon numarasına para transferi yapabilirsiniz. Peki bunun için neler gerekiyor veİşte cepbank havalesi ile ilgili aklınıza takılan soruların tüm cevapları. Karşı tarafın hesabı olsun yada olmasın cebe havale yaparak kolaylıkla para transferi işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Cebe havale olan bankalar
Özellikle mobil teknolojinin gelişmesi ile birlikte artık kişiler cebe havale sistemi ile kolaylıkla para gönderip alabiliyorlar. Bunun için ise yapılması gereken tek şey, mobil bankacılık sistemine giriş yaparak cebe havale bölümüne girmek. Bundan sonra istenilen bilgileri doldurduktan sonra para transferini kolaylıkla yapabilirsiniz. Para gönderilen kişiye gelen sms’teki şifre ile ilgili bankanın bankamatiğine giderek yine kartsız olarak para çekilebilir. Peki cebe havale sistemini hangi bankalar kullanıyor. Bu bankaların komisyon ücretleri ve detayları nasıl oluyor?

Diğer yandan, cebe havale işlemlerinin bahis oyunlarında tercih edilmesinden dolayı Bddk tarafından cebe havale işlem limiti getirilmiştir. 2018 yılına ait cebe havale limitleri konusuna bakarak daha detaylı bilgi sahibi olunabilir.

Garanti Bankası cebe havale
Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Garanti’de cepbank havale sistemini kullanabilirsiniz. Garanti’nin yenilikçi teknolojik uygulamaları sayesinde işlemlerinizi hızlı olarak gerçekleştirebilirsiniz. Garanti cebe havale hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak istiyorsanız tıklayın.

Ziraat Bankası cebe havale
Türkiye’nin 3 kamu bankasından birisi olan Ziraat Bankası’ndan cebe havale göndermek yada almak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz. Ziraat Bankası’ndan cebe havale göndermek isteyen kişiler, havale, cebe havale bölümüne girerek para transferi yapabilirler. Para çekmek için ise Ziraat atm’lerine giderek, giriş tuşuna bastıktan sonra para çekme, cebe  havale menüsünü kullanabilirsiniz.

Akbank cebe havale

Türkiye’de hizmet veren özel bankalardan olan Akbank’ta da cepbank para transferi yapabilirsiniz. Bunu yapmak istiyorsanız buraya tıklayıp daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Qnb Finansbank cebe havale

Ülkemizdeki büyük bankalardan birisi olan Qnb Finansbank cebe havale sistemi ile kolaylıkla para gönderebilir ya da çekebilirsiniz. Finansbank cebe havale hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayıp konumuza gidebilirsiniz.

İş Bankası cebe havale

Türkiye İş Bankası’ndan da cebe havale işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz. Buraya tıklayarak gideceğiniz konuda resimli olarak açıklamalara göz atabilir ve işleminizi bir kaç basit adımda gerçekleştirebilirsiniz.

Cebe havale hangi bankalarda var diye soranlar için bu konumuzu hazırladık. Bu bankaların yanı sıra hemen hemen tüm bankalar cebe havale sistemini kullanmaktadır. Sizde seçtiğiniz bankadan cebe para transferi yapmak istiyorsanız mobil bankacılıktan ya da atmlerden kartsız işlemle para gönderebilirsiniz. Cebe havale gelen parayı çekmek istiyorsanız ilgili bankanın bankamatiğine giderek kartsız işlemden giriş yapıp, cebe havale, gelen parayı alma menüsüne gidebilirsiniz. İstenilen bilgileri doldurduktan sonra kolaylıkla paranızı çekebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir