Kredi Notu Düşüklere Kredi Veren Bankalar (Sıfır Puana Kredi)

featured

Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar 2022 yılında hangileridir diyorsanız bu sayfadan öğrenebilir, düşük kredi notuna hemen kredi çekebilirsiniz.

Kredi Notu Düşüklere Kredi Veren Bankalar

Ülkemizde kredi notunun bireysel kullanıcılara açılması ile birlikte oldukça değer kazanmıştır. Hele ki, bankaların son zamanlarda kredi alımlarında zorlandığını da göz önüne aldığımızda düşük kredi notu olanlara kredi veren bankalar 2022 yılında da oldukça azdır. İşte bu durumda bizde “sıfır puana kredi”, “düşük kredi notuna kredi” kampanyalarını araştırıp sizlere sunduk. Bu kampanyalar kapsamında sicili bozuk olanlara, düşük kredi puanına sahip olanlara ve sıfır puanlı kişilere dahi kredi verilebilmektedir. Bu krediyi kullandıktan sonra düzenli ödemeler sonucunda ise daha yüksek kredi miktarları kullanabilmek mümkündür.

Aktifbank’ta diğer bankalara göre yüksek faiz oranları uygulanmasına rağmen, düşük kredi puanına kredi veren banka kuruluşları arasında hizmet vermektedir. Kredi puanınız 800 – 900 seviyelerinde olsa bile kredi çekebiliyorsunuz hem de zorlanmadan. Kredi notu düşük olanlar şubeye gitmeye gerek duymadan N Kolay Kredi ile kredi çekebiliyor ve kredi notunu da yükseltme avantajı elde etmiş oluyor. Aktifbank N kolay Kredi sayesinde şubeye gitmeden, dosya masrafı olmadan internetten kredi başvurusu yapabilir ve kredinizi hemen kullanabilirsiniz.

Sizlere vereceğimiz adres üzerinden başvurunuzu bankaya iletebilirsiniz. Kredi başvurusu yaparken T.c kimlik numaranız, telefon numaranız ve e-mail gibi bilgiler sizden istenecektir. Kredi notunuz 1200 seviyesinin altında ise, bu durumda kredi çekmekte zorlanacaksınız. Siz de kolaylıkla bankalardan kredi alabilmek için öncelikle kredi notunuzu yükseltmeye çalışın. Bir kaç kolay ve pratik taktikleri uyguladıktan sonra stabil olarak kredi puanınızın yükseldiğini siz de görecek ve kredi başvurularınız daha kolay onaylanacaktır. Düşük kredi notuna kredi veren bankalar:

  • Akbank
  • Yapı Kredi
  • Denizbank
  • Şekerbank
  • Odeabank
  • Aktif Bank N Kolay Kredi
  • İNG
  • Fibabanka
  • Burgan Bank
  • Ziraat Bankası
  • Vakıfbank
  • Garanti BBVA

 

Burgan Bank

Burgan Bank’ta 60aya varan vadelerle birlikte ihtiyaç kredisi verilmektedir. Burgan Bank olarak özel fırsat ve uygun taksitler ile ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. %1,99’dan başlayan faiz oranları ve 48 aya varan uzun dönem ödeme seçenekleri Burgan Bank’ta!

 

N Kolay Kredi

Aktifbank’ın internet bankacılığı şubesi N Kolay sayesinde, paranızı hesaplararası ücretsiz transfer yapabilirsiniz. Ayrıca Aktifbank tüm Ptt’lerle anlaşmalı olduğu için paranızı kesintisiz olarak Ptt’ye giderekte çekebilirsiniz. Şimdi gelelim, krediyi nasıl çekebileceğinize. Krediniz onaylandıktan sonra kesintisiz olarak Atm’lerden ve Ptt’den kredi çekilebilmektedir. Ayrıca N Kolay Kredi’de hayat sigortası zorunlu değildir. 60 aya varan vade sayısıyla kredinizi kullanabilirsiniz. Diğer yandan bu kredi en fazla 50.000 TL üst limitiyle verilmektedir.  N Kolay kredi başvurusu için tıklayabilirsiniz.

Fibabanka

Düşük kredi notuna kredi veren bankalar arasında yer alan Fibabanka’dan her ihtiyaca özel çözümler var. Fibabanka’dan uygun faiz oranlarıyla bu krediyi kullanmak istiyorsanız, kefil göstermelisiniz. Yine kefile ait gayrimenkul tapusu, belge olarak banka tarafından istenecektir. 10 Bin TL’ye kadar 60 aya varan vadelerle siz de kredinizi kullanmak istiyorsanız Fibabanka kredi hesaplama yaparak başvurunuzu Fibabanka resmi sitesinden gerçekleştirebilirsiniz.

 

Vakıfbank

Vakıfbank düşük kredi notuna sahip olanlara kredi imkanı sunuyor. 36 aya varan kredinin şartları arasında ise 12 aydır sigortalı olarak çalışmak yer alıyor. Kimlik ve gelir belgesiyle beraber Vakıfbank şubelerine giderek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

 

Ziraat Bankası

Ziraat Bankası kredi notu düşük olan kişilere kredi imkanı sağlıyor. 36 aya varan vadeyle verilen krediyi 18 yaşından büyük olan, en az 6 aydır sigortalı olan veya emekli olanlar kullanabiliyor. 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için, Ziraat Bankası şubesine kimlik belgeniz ve gelir belgenizle beraber gidebilirsiniz.

Bazı Ziraat Bankası şubeleri krediye karşılık kefil isteyebilir. Ayrıca gerekli görülmesi durumunda ek gelir belgesi de sunmanız gerekebilir.

 

Garanti Bankası

Türkiye’de en büyük özel bankalar arasında yer alan Garanti BBVA, sicili bozuk ve kredi notu düşüklere kredi imkanı sağlıyor. 40 bin TL’ye kadar ve 36 aya varan vade ile krediyi kullanabilirsiniz. Başvuru için Garanti Bankası şubesine kimlik belgesi ile birlikte gelir belgenizi de getirmeniz gerekiyor. Bu krediden yararlanmak için en az 3 ay sigortalı olarak çalışıyor olmanız gerekmektedir. Ayrıca kredi notu sıfır olan kişilere de isterlerde Garanti Bankası kredi kartı veriyor.

 

QNB Finansbank

Kredi notu düşük olan müşterilere özel olark 10 bin TL’ye kadar 36 aya varan vadelerle ve uygun faiz oranlarıyla kredi çekebiliyor. Krediden yararlanmak isteyen kredi notu düşük olan kişilerin, en az 6 ay sigortalı olarak çalışması gerekmektedir. Gelir belgeniz ve kimlik belgenizle beraber Finansbank şubesine giderek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

 

Yukarıdaki tabloda yer aldığı gibi en riskli, orta riskli, az riskli olanların nasıl kredi alabileceğini ele alacağız. “En Riskli” grupta yer alan kişiler hangi şartı taşıyorsa taşısınlar bir bankadan kredi çekmeleri çok zordur. Bu kişiler büyük ihtimalle takibe girmiş ve daha önce banka tarafından sicili kötülenmiş kişilerdir. Ayrıca daha önce bankalardan kredi kullanmayan veya kredi kartı kullanmayan kişilerin kredi notu sıfır olarak gözükür. Bu kişiler kolaylıkla bir kaç teknik uyguladıktan sonra kredi notunu yükseltebilir. Orta riskli ve az riskli grupta yer alan kişiler ise düşük kredi notuna kredi veren bankalardan kredi alabilirler. Teminat göstererek, kefil göstererek yada gelire göre düşük miktarlı kredi çekebilirsiniz. Bankalardan daha  kolay kredi çekebilmek için bir bankaya borcunuz olmaması gerekmektedir. Siz de banka borç sorgulama  yaparak tüm bankalara olan kredi borçlarınızı öğrenebilirsiniz.

 

Senetle kredi verenler: Kredi notu düşük olan kişilerin en sık başvurduğu alternatif para bulma yolları arasında yer alan senetle kredi, günümüzde bir çok kişi tarafından tercih ediliyor. Acil para lazım diye araştırma yapan pek çok kişi senetle kredi sayfalarımıza denk gelmiştir. Senetle kredi sayfamızda yer alan uyarıları da dikkate alarak siz e bu gibi yasal olmayan yollardan uzak durabilirsiniz. Senetle para almak ve para vermek yasal değildir ve ağır yaptırımları bulunmaktadır. Bu konuda tüm detaylı bilgilere senetle kredi sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Teminat ile kredi çekmek: Düşük kredi puanına sahip olan kişilerin kredi çekebilmesi için en çok uygunalan yöntemlerden birisidir. Kredi ödemesinin riskini azalttığından dolayı bankalar bu teklife sıcak bakarlar. Yine burada da teminat gösterilen taşınmaz malların teminata uygun olması gerekmektedir. Yine bu malların krediye uygun olup olmadığını da bankalar tespit etmektedir. Eğer bir gayrimenkulunuz varsa bunu teminat göstererek tüm bankalardan kolaylıkla kredi çekeebilirsiniz.

Kefil göstererek kredi çekmek: Düşük kredi notuna kredi alabilmek için uygulanan bir diğer yöntem ise kefil göstermektir. Bankaların da bir kişiyi kefil olarak kabul etmesi için kefilin kredi çekebilmek için kriterleri tamamlamış olması gerekir. Kefilin kredi notunun krediye yeterli olması, sicili temiz olması, sgk kaydı olması gibi kriterler kefillerden istenir. Yine kefil gösterilecek kişi daha önce kara listeye girmemiş olması gerekir. Daha ayrıntılı bilgiye krediye kefil olmak konumuzdan ulaşabilirsiniz.

 

Blokeli kredi çekmek: Kredi notunu ve sicilini hızlı bir şekilde temizlemek istiyorsanız bankalardan bloke karşılığı kredi çekmeniz gerekmektedir. Kısaca anlatmak gerekirse belirli bir miktarda nakit paranızı herhangi bir bankaya yatırarak, aynı bankadan bu paraya bloke konulması karşılığında kredi çekmektedir. Bu krediyi 2 veya 3 ay sonra tamamen kapatabilir ve sonrasında kredi notunuzu arttırarak yüksek limitli kredi çekebilirsiniz.

 

Kredi Notunu Yükseltmek: Siz de bankalardan kredi alabilmek için kredi notunuzu yükseltmek için çaba gösterebilirsiniz. Bir kaç uygulama sonrasında kredi notunuzu arttırabilir ve sonrasında tüm bankalardan kolaylıkla kredi çekebilirsiniz. Kredi notu yükseltme sayfamıza bakarak en hızlı kredi notu yükseltme tekniklerini öğrenebilirsiniz.

 

-> Kredi notu nasıl yükselir?

 

En Riskli Orta Riskli Az Riskli İyi Çok İyi
0-699 700-1099 1100-1499 1500-1699 1700-1900

 

Kredi Notu Düşüklere İpotekli Kredi Çıkar Mı?

Bankaların sunmuş olduğu hizmetlerden birisi de ipotekli kredidir. Bankalar kredi verirken teminat ile kendilerini garantiye almak istemektedirler. Kredi notu düşük olanların teminatlı olarak kredi çekebilmeleri için bankaya kredi başvurusu sırasında herhangi bir taşınmazı rehin olarak göstermesi gerekmektedir. Bankaya kredi karşılığında gösterilebilen teminatlar arasında ise:

  • Konut
  • Taşıt
  • İş yeri
  • Tarla
  • İmarlı arsa.

 

Kredi Notu Düşüklere Teminatlı Kredi Veren Bankalar

  • Halkbank
  • Ziraat Bankası
  • Vakıfbank
  • TEB
  • Şekerbank
  • Akbank
  • Garanti BBVA
  • Türkiye İş Bankası
  • HSBC
  • Odeabank

 

Kredi Notu Düşüklere Kefil İle Kredi Veren Bankalar

Daha önceki yıllarda kefil ile kredi kullanma yaygın olsa da, artık kimse bir tanıdığı kişiye kefil olmak istememesinden dolayı bu kredi kullanımı yaygınlığı oldukça düşük seviyelere gelmiş durumdadır. Ancak günümüzde Akbank, Garanti, TEB, Yapı Kredi, İş Bankası, Odeabank, Vakıfbank, Ziraat Bankası gibi bankalar kefil karşılığında kredi notu düşük olanlara da kredi vermektedir. Ancak burada aranan en önemli şart, kefil gösterilecek kişinin kredi notu iyi durumda olması ve aylık düzenli bir gelir sahibi olması gerekmektedir.

Kefilden Aranan Bazı Şartlar ise:

  • Kefil gösterilecek kişinin kredi notunun iyi seviye olarak kabul edildiği en az 1.100 ve üzerinde olması gerekir.
  • Kefil olarak gösterilecek kişi, kredi kullanma şartlarını taşıması gerekmektedir.
  • Kefil gösterilecek kişinin SGK veya farklı bir “düzenli” belgelenebilir bir gelir kaynağı olması gerekmektedir.
  • Krediyi kullanan kişi kredi ödemesini yerine getirmezse, kefil olan kişi kredi şartlarını kabul etmiş sayılır.

İlgili makale: Krediye kefil olmak

 

Yukarıda sizler için verdiğimiz banka ile kredi notunuz düşük olsa daha kredi kullanabilirsiniz. Diğer yandan sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar da vardır. Bu bankalardan, eğer kara listeye girmişseniz ve siciliniz bozuksa dahi kredi çekebilirsiniz.

Siz de bu konumuzdan dahilinde daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak ve soru sormak için aşağıda bulunan yorum bölümünü kullanabilirsiniz. Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar bu şekildedir. Ayrıca bankalar bazı dönemlerde kampanyalar yaparak kredi notuna bakmadan bile kredi verebilmektedir.  Bu kampanyaları takip ederek hızlı şekilde kredi kullanabilir ve acil nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Diğer yandan bankalardan kredi alamıyorum diyorsanız sizlere bir kaç önerimiz olacak. Öncelikle kredi notunuzu yükselterek daha iyi seviyelere çekebilir ve Findeks üzerinden notunuza ulaşarak neler yapacağınızı planlayabilirsiniz. Bu sayede kredi notunuzu yükseltir ve istediğiniz bankadan kredi kullanabilirsiniz.

 

gelir belgesiz kredi

sicili bozuk olanlara kredi veren bankalar

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir