E Devletten Banka Borcu Sorgulama Yapılır Mı

featured

Bankalara kredi borcu olan kişiler e-devletten banka borcu sorgulaması yapmak istemektedir. Peki e devletten banka borcu sorgulama nasıl yapılır yada yapılıyor mu?

 

E-devlet sistemi, Türkiye’nin vatandaşlarının hizmetine açtığı bir e-bilgi sistemidir. E-devlet üzerinden bir çok işlem yapılmakta ve son zamanlardaki çalışmalarla birlikte tüm kamu kurumlarında yapılan işlemlerin e devlete aktarılması planlanmaktadır. Peki e devletten banka borcu sorgulama yapılır mu? Bu sistemi kullanmak için neler gerekiyor işte tüm ayrıntılar…

E devlet kredi borcu sorgulama

E-devlet sistemi üzerinden TC kimlik numarası ile sadece Kyk kredi borcu sorgulaması yapılabilmektedir. Şuan için böyle bir sistemin olmadığını ancak üzerinde çalışmalar yürütüldüğünü de buradan belirtelim. Bunun yerine banka borcu sorgulaması yapmak isteyen kişilere özel olarak oluşturduğumuz banka borç sorgulama konusuna bakabilirsiniz. Banka kredi borçlarımı nasıl öğrenirim diye soran kişilere özel olarak oluşturduğumuz sayfada tüm bankaların borç sorgulama adresleri vardır. Bu sayfalara giderek bir kaç bilgi girdikten sonra kolaylıkla, hemen kredi borçlarınız hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz. Sizler için özel olarak araştırıp çalıştığımız konulara bakarak bilgi sahibi olmanız mümkündür.

Bankaya borcum var mı?

Bankalara geçmiş dönem kredi borçlarınız hakkında kredibankalar.com üzerinde yer alan borç sorgulama sayfasını kullanabilirsiniz. E devletten banka borcu sorgulama şuan için aktif durumda değildir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir