Ev Hanımlarına Kredi Kartı Veren Bankalar

featured

Çalışmayan ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar ile kart başvurusu yapabilir anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Herkese ve anında kredi kartı sloganlarıyla çalışan bir çok banka bulunmaktadır. Bu bankalar sgk sigortalı kişilere kredi kartı verirken aynı zamanda ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar vardır. Bunu da araştırarak sizlere sunuyoruz, aynı zamanda eşi vefat etmiş olan ev hanımları da bankalardan kullanmak için kredi kartı başvurusu yapabilirler. Sizde ev hanımıysanız, o zaman sizlere sunacağımız bankalar aracılığıyla hemen online kart başvurusu yapabilir, onaylanması halinde adresinize kadar kartınızı teslim alabilirsiniz. Daha önce sizler için “ev hanımlarına kredi veren bankalar” konusunu paylaştık. Bu konumuzda ise ev hanımı olanlara özel kredi kartı çıkartan bankaları anlatacağız. 2020 yılında herhangi bir gelire sahip olmayan sigortasız kişilere özel kredi kartları bankalar tarafından sunulmaktadır.

 

Ev Hanımına Kredi Kartı Veren Bankalar

Hangi banka ev hanımına kredi kartı veriyor diye merak edenlere özel olarak araştırmalarımızı yaparak bu sayfamızı hazırladık. Günümüzde pek çok banka kredi kartı verirken öncelikle kişinin kredi notu, kredi sicili, geçmiş ödemeleri ve aylık düzenli belgelenebilir gelirine bakmaktadır. Fakat farklı istisnalar da göz önüne alarak kişinin hangi alanda kredi kartı başvurusu yapıldığına banka tarafından bakılmaktadır. İşte ev hanımlarına kredi kartı veren bankalar listesi:

  • TEB She Kart
  • Akbank Axess kredi kartı
  • Garanti Bonus Kart
  • Denizbank Bonus Kart
  • İş Bankası Maximum Kredi Kartı
  • Ziraat Bankası Kredi Kartı
  • Halkbank Paraf Kart

 

TEB She Card

“TEB She card’la şımarmak sizin elinizde” sloganıyla hizmet veren bayanlara özel kredi kartı She kart ile siz de en avantajlı kampanyalardan hemen yararlanabilirsiniz. Yurt içinde 200 TL ve üzerindeki tüm giyim, çocuk giyimi ve kozmetik harcamalarında %5 ektra bonus kazanabilirsiniz. Kuaför, cilt bakımı ve sağlık harcamalarında ödemelerinizi faizsiz ve ücretsiz 3 taksit olarak yapabilirsiniz. Ayrıca 0850 200 0 666 numarasını dilediğiniz zaman arayarak çekici, çilingir, camcı gibi asistans hizmetlerinden de ücretsiz yararlanabilirsiniz. TEB She Kart başvurusunu buraya tıklayarak resmi TEB sitesinden yapabilirsiniz.

 

Akbank Axess Kredi Kartı

Avantajlı ve geniş kampanyalı kredi kartları arasında yer alan Axess özellikli kredi kartına başvurunuzu yaparak siz de hemen onaylanmasını sağlayabilirsiniz. Üye işyerlerinden yapacağınız alışverişlerinizi taksitlendirebilir, chip-para kazanabir ve kazandığınız puanlarla bedava alışverişler yapabilirsiniz.

 

Garanti Bonus Kredi Kartı

Türkiye’de en çok kullanılan kredi kartları arasında yer alan Bonus özellikli kredi kartına sahip olmak için siz de hemen Garanti web sitesinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Temassız özelliğini kullanarak alışverişlerinizi şifre girmeden temassız yapabilirsiniz. Bonus puan kazanabilir ve kazanılan puanlarla ücretsiz alışveriş yapma keyfini çıkarabilirsiniz.

 

Çalışan Eş Üzerinden Kredi Kartı Alabilirsiniz
Eğer eşiniz sgk’lı olarak çalışansa bu durumda eşiniz üzerinden ek kredi kartı talebinde bulunabilir ve siz kullanabilirsiniz. Bunun için eşinizin de kredi kartı olması gerekmekte ve sizin için ek kredi kartı istediğinizi bankaya belirtmelisiniz. Ayrıca aşağıda yer alan linkler aracılığıyla kredi başvurusu yapabilir ve hemen onaylı kredinizi çekebilirsiniz.

Kredi Kartı Başvuru Değerlendirmesi nasıl yapılır?
Öncelikle kredi kartı başvurusu yaptıktan sonra ilk olarak banka sizin kredi notunuzu, geçmiş ödemelerinizi, kredi siciliniz gibi bilgileri inceleyecektir. Eğer kredi notunuz kötü durumdaysa bu durumda banka kredi kartı başvurusunu reddeder. Böyle bir durumla karşılaşmanız halinde kredi notunuzu yükseltmek için çaba göstermelisiniz.

Ev hanımı ve çalışmıyorsanız öncelikle şunu belirtelim, banka şubesine giderek kart başvurusu oluşturmanız sizin yararınıza olacaktır. Banka personeli size kredi kartı vermek için tüm imkanları kullanacaktır. İnternet üzerinden de kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz ancak red yemeniz de büyük ihtimaldir. Siz yine de deneyerek konuya açıklık getirebilirsiniz tercih sizindir. Yine bazı bankalar ev hanımına kredi kartı vermek için teminat yada kefil talep edebilmekle beraber, bazı bankalar da eşinizin çalışıyor olup olmadığına yada mal varlığınıza bakarak kredi kartını anında onaylayabilmektedir. En çok tercih edilen kredi kartları olan bankalar ise; Garanti Bankası, İş Bankası, Akbank, TEB, Yapı Kredi gibi bankalar başı çekmektedir. Bu sayfamızda sizler için ev hanımına kredi kartı veren bankalar çıkaran bankaları aktardık. Sormak istediklerinizi aşağıda bulunan yorum bölümüne yazabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir