Getir Saat Kaça Kadar Açık? 2023 Getir Çalışma Saatleri

featured

Getir saat kaça kadar çalışıyor sorusunun yanıtı Getir’in hangi birimi olduğu ile akalalıdır. Market alışverişlerini hızlı bir şekilde teslimat eden Getir uygulaması 7/24 müşterilerinin kullanımına açıktır. Getir’den 24 saat sipariş vererek siparişlerinizin en kısa sürede kapınıza kadar teslim edilmesini sağlayabilirsiniz. Ülkemizde oldukça yaygınlaşan Getir uygulaması 7/24 hizmet vermektedir.

  • Getir market 7/24 çalışmaktadır.
  • Getir Yemek 7/24
  • Getir büyük 08:00 – 01:00
  • Getir su 08:00 – 23:59

Online alışveriş denildiğinde Türkiye’de ilk akla gelen uygulamalar arasında yer alan Getir, Türkiye’nin her noktasında hizmet vermeye devam ediyor. Yaşadığınız sorunları anında çözmek için getir müşteri hizmetleri sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Getir Çalışma Saatleri 2023

Getir uygulamasının çalışma saatleri ise 08:00 ile 23:59 arasındadır. Getir çalışma saatleri 2023 yılı için şu şekilde güncellenmiştir:

  • Getir hafta içi 08:00 – 23:59 arası
  • Getir market 24 saat açıktır.
  • Getir yemek 7/24 hizmet vermektedir.

 

Getir Gece Saat Kaça Kadar Çalışıyor?

Getir uygulaması gece ve gündüz 7/24 sipariş kabul etmektedir. Getir gece saatlerinde de çalışmaktadır.

 

Getir Sipariş Saatleri

Getir uygulaması, pandemi sonrasında Türkiye’de büyük bir çoğunlukla yaygınlaştı. Büyük bir kesim tarafından kullanılan alışveriş uygulamasının sipariş saatleri de merak konusu. Getir market haftanın 7 günü 24 saati hizmete açıktır. Marketin sipariş saatleri ise, marketlerin hizmet verdiği saatler arasında değişiklik gösterebilir.

 

Getir Nedir?

2015 yılında kurulan Getir Market, kısa süre içerisinde ismini yaygınlaştırarak özellikle pandemi döneminde büyük bir hizmet sağladı. Önceki yıllarda sadece İstanbul’da hizmet veren Getir, şu anda Türkiye genelinde 21 ilde hizmet vermektedir. Motorlu kurye taşımacılığı yanı sıra araçla da sipariş getiren Getir, yemek siparişi ve su siparişi de almaktadır. Getir Yemek ise Türkiye’nin 81 ilinde hizmet vermektedir. Getir’in hali hazırda 12.000 üzerinde çalışanı olduğu bilinmektedir.

Siparişinizi iptal etmek istiyorsanız Getir sipariş iptali sayfasına göz atın.

 

Getir Saat Kaça Kadar Açık?

2021 yılında Getir uygulaması 7/24 sipariş almaktadır. Getir Market 7/24 çalışıyor ancak Getir depolarının kapanış saati farklı olduğundan dolayı gece yarısından sonra hizmet verilmeyebilir. Getir saat kaçta kapanıyor 2021 sorusuna en doğru yanıt hafta içi 08.00 ile 24.00 saatleri arasında hizmet verilmektedir.

  • Getir Yemek 7 gün 24 saat
  • Getir Büyük 7 gün 24 saat
  • Getir su 7/24

 

Getir Kaça Kadar Sipariş Alıyor?

Getir uygulaması 7 gün 24 saat boyunca sipariş almaktadır. Günün hangi saati olursa olsun fark etmeksizin siparişi en kısa süre içerisinde teslim etmek üzere uygulama üzerinden 7/24 sipariş alınmaktadır. Getir’den sipariş vermek için, Getir’in hizmet verdiği il ve bölgede sipariş vermeniz gerekmektedir. Şu anda Getir’in hizmet verdiği iller ise İstanbul, Ankara, Antalya, Mersin, İzmir, Bursa, Adana, Gaziantep, Eskişehir, Afyon, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Çanakkale, Samsun, Denizli, tekirdağ, Uşak, Yalova, Zonguldak, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Sakarya olarak bilinmektedir.

Getir Yemek ise Türkiye’nin 81 ilinde hizmet vermektedir.

Getir Su uygulaması sadece İstanbul’da hizmet vermeye başladı ancak yakın zamanda yaygınlaşması bekleniyor.

Getir Çarşı ise İstanbul ve Bodrum illerinde hizmet vermeye başlamış durumda.

 

Getir Yemek Çalışma Saatleri

2023 yılında Getir Yemek 7/24 hizmet verse de, restoranlara göre çalışma saatleri her bölgeye göre değişiklik göstermektedir. Getir Yemek, Türkiye’de 81 ilde hizmet vermektedir. Getir Yemek çalışma saatleri ile ilgili bilgi almak için Getir uygulamasında yer alan sipariş vereceğiniz restoranın bilgilerini incelemeniz gerekmektedir. Eğer sipariş vereceğiniz restoran kapanmış ise siparişi kabul etmeyecek ve “Kapalı” ibaresi yer alacaktır. Kapalı olan restoranda anlık olarak sipariş veremezsiniz. Ancak açık olan restoranları inceleyerek 7/24 Getir’den sipariş verebilirsiniz.

 

Bu sayfada yer alan güncel bilgiler sayesinde Getir kaça kadar açık, Pazar günü açık mı, hafta sonu Getir çalışma saatleri, Getir su sipariş saatleri, Getir Yemek kaça kadar açık sorularına yanıt bulabilirsiniz.

Getir gece çalışıyor mu?

Getir, hafta içi her gün 24 saat hizmet vermektedir. Getir, gece saatlerinde de açıktır ve çalışmaktadır.

Getir kaçta kapanıyor?

Getir uygulaması 7/24 hizmet vermektedir. Hafta içi her gün 24 saat Getir uygulamasından sipariş verebilirsiniz.

Getir Hafta Sonu Kaça Kadar Açık?

Getir hafta sonu çalışma saatleri de 7/24 olarak güncellenmiştir. Cumartesi günleri ve Pazar günlerinde 24 saat Getir açık olarak hizmetine devam etmektedir. Acil olarak sipariş vermek istediğiniz ürünleri Getir’den sipariş vererek en hızlı şekilde kapınızdan teslim alabilirsiniz.

Getir çalışma saatleri İstanbul

İstanbul’un tüm ilçelerinde hizmet vermeye devam eden Getir, haftanın 7 gün 24 saati sipariş kabul etmektedir. Sipariş sırasında siparişlerinizin ne zaman teslim edileceği Getir uygulamasında tarafınıza bildirilecektir. Getir Yemek, Getir Büyük, Getir Çarşı ve Getir Su 7/24 sipariş almaktadır. Ancak Getir Yemek çalışma saatleri tamamen restoranların açık olduğu saatlere bağlı olarak sipariş kabul etmektedir. Eğer restoran 7/24 hizmet veriyorsa siparişinizi dilediğiniz zaman verebilirsiniz.

Getir çalışma saatleri Ankara

Ankara’nın Akyurt, Altındağ, Ayaş, Balâ, Beypazarı, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Etimesgut, Evren, Gölbaşı, Güdül, Haymana, Kahramankazan, Kalecik, Keçiören, Kızılcahamam, Mamak, Nallıhan, Polatlı, Pursaklar, Sincan, Şereflikoçhisar, Yenimahalle ilçelerinde hizmet veren Getir uygulaması haftanın 7/24 saati açık olarak sipariş kabul etmektedir. Ankara GetirYemek siparişi restoranların açık olmasına göre çalışma saatleri değişmektedir.

Getir hesap silme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir