Nesine Hesabı Nasıl Kapatılır?

Siz de Nesine hesabı silme işlemlerinin nasıl yapıldığını bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

Türkiye’de online olarak en büyük iddaa siteleri arasında yer alan Nesine.Com’da yer alan hesabınızı kapattırmak istiyor olabilirsiniz. Siz de Nesine hesabı silme adımlarını bu sayfadan öğrenerek hemen Nesine’de bulunan üyeliğinizin iptal edilmesini sağlayabilirsiniz.

 

Nesine Hesabı Nasıl Kapatılır?

Nesine’de bulunan hesabınızın silinip, üyelik bilgilerinizin iptal edilmesini istiyorsanız siz de Nesine müşteri temsilcisiyle görüşebilir veya Nesine üyelik iptal formunu doldurarak iptal talebinizi iletebilirsiniz. Nesine firması da bankalar gibi müşteri kaybetmek istememesinden dolayı hesap iptalinde biraz müşterileri zorlamaktadır. Hesabınızı silmek için ısrarcı olduğunuzu söylerseniz Nesine hesabınız hiçbir ücret ödemeden kapatılacaktır. İşte Nesine hesabı silme adımları:

  • Nesine.com sitesine giriş yapınız.
  • Üst menüden Hesabım sayfasına geliniz.
  • Mesajlarım sayfasından Mesaj Yaz butonuna tıklayın.
  • Üyelik İptali seçeneğini seçtikten sonra iptal nedenini yazarak onaylayın.

 

Nesine üyelik iptali için iptal başvurunuzu yukarıda yer alan iptal formu ile Nesine müşteri hizmetlerine iletebilirsiniz. Nesine hesabınızın iptal edilmesi için müşteri temsilcisi birkaç gün içerisinde (genellikle diğer gün) cep telefon numaranızdan size ulaşarak neden iptal etmek istediğinizi soracak ve sizi iptal etmemeniz için ikna etmeye çalışacaktır. Eğer Nesine iptal etmekte zorluyorsa şikayet sitelerine veya Cimer’e bu durumu yazarak yardım talebinde bulunabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir