Trendyol Linkinden Para Kazanma (2023 Bilgileri)

İnstagram’da Trendyol linki paylaşarak para kazanma yöntemi ve Trendyol linkinden ne kadar para kazanıldığını bu sayfada öğrenebilirsiniz.

Trendyol linkinden para kazanma, Trendyol’dan nasıl para kazanılır, Trendyol linkinden ne kadar para kazanılır diye merak ediyorsanız sizler için bu sayfamızda Trendyol hesabı açıp satış üzerinden nasıl para kazanılacağını araştırdık.

 

Trendyol’dan nasıl para kazanılır?

Trendyol’dan para kazanmak için en çok kullanılan yöntem, link paylaşma ve koleksiyon oluşturmadır. Bunların yanı sıra Trendyol’dan satış yaparak da para kazanabilmek mümkündür. Trendyol üzerinden para kazanma yöntemlerini araştırarak nasıl para kazanılacağı hakkında maddeler halinde aşağıda gereken bilgileri verdik.

 

Trendyol linkinden nasıl para kazanılır?

Türkiye’de e-ticaret sektörünün markası haline gelen Trendyol.com, artık pek çok kişiye gelir kapısı olmuş durumda. Özellikle İnstagram’da büyük takipçi kitlesi bulunan İnfluencer olarak belirtilen kişiler, İnstagram sayfalarında ürün tanıtımı yaparak verdikleri link üzerinden para kazanıyorlar. Verilen linke kullanıcı tıkladıktan sonra alışveriş gerçekleşirse Trendyol linki paylaşan kişiye %5 ile %20 arası komisyon vermektedir. Paylaştığınız linklerle 10 bin TL’lik satış yaptığınızda ortalama olarak 2 bin TL Trendyol’dan gelir elde edebilirsiniz. İşte Trendyol linkinden para kazanma yöntemleri:

  • Trendyol cüzdan ile para kazanmak,
  • Koleksiyon oluşturarak para kazanmak,
  • Satış yaparak,
  • Paylaş Kazan ile para kazanma,
  • Reklam yönlendirme yöntemi ile para kazanmak.

 

Trendyol cüzdan ile para kazanmak

Trendyol’da para kazanmak için en çok kullanılan yöntemlerden birisi cüzdan ile para kazanmaktır. Trendyol hesabı açarak Cüzdan hesabına para yükle kazan yöntemi ile Trendyol cüzdanınıza para yükleyerek kampanyaların geçerli olduğu tarihte kullanabilmek üzere 100 TL kazanabilirsiniz. Trendyol cüzdan ile para kazanmak için:

  • Trendyol hesabınıza giriş yapın ve Cüzdan hesabı oluşturarak anında 10 TL kazanın.
  • Trendyol Cüzdan hesabınızdan yapacağınız her alışverişte %2 Trendyol Para kazanabilirsiniz.
  • Yorum başına ise 5 TL para kazanın.

 

Trendyol Cüzdan 10 TL yükle 10 TL kazan ile harcadıkça kazandıran kampanyalardan da yararlanabilirsiniz. Trendyol Cüzdan hesabınıza yükleme yapmak için:

  • Trendyol mobil uygulamasına giriş yap,
  • “Hesabım” sayfasından “Trendyol Cüzdan hesabına” tıkla,
  • Kart bilgilerini ekleyerek “bakiye yükle”,
  • Cüzdan kuponu kazanarak harcamaya devam et.
  • Buraya tıklayarak daha detaylı bilgilere resmi siteden ulaşabilirsiniz.
  • https://paylas.trendyol.com/ adresinde yer alan ürünleri takip ederek kampanya dönemlerinde ürünleri arkadaşlarınızla paylaşarak gelir elde edebilirsiniz.

 

Trendyol linkinden para kazanma

Trendyol linkinden para kazanma yöntemini kullanarak, İnstagram veya web sitelerinizden paylaştığınız linklerle %5 ile %20 arasomda komisyon kazanabilirsiniz.  üzerinden yapılan kampanyaları takip ederek, ister koleksiyon oluşturabilir, isterseniz de beğendiğiniz bir ürünün linkini belirleyerek paylaş kazan ile komisyon kazanabilirsiniz. İşte Trendyol linkinden para kazanma yöntemi:

  • İlk olarak Trendyol üzerinde satış yapan satıcılardan satış ortaklığı talebinde bulunun.
  • Trendyol Affiliate başvurusu için https://www.trendyol.com/influencerbasvuru sayfasından İnfluencer başvurusu yapılması gerekmektedir.
  • Trendyol linkini İnstagram’da paylaşarak para kazanmak için hesabınızın 10 bin organik takipçi sayısı olması gerekmektedir.
  • Satış ortaklığı talebi, ürün tıklaması veya satın alma sonrası para ödenmektedir.
  • Yönlendirdiğiniz linkten satış yapılırsa satış başına %5 ile %20 arasında komisyon ödemesi kazanırsınız.
  • Paylaştığınız linklerle 20 bin TL satış yaparsanız, yaklaşık olarak 4 bin TL komisyon ödemesi alırsınız.
  • İnstagram gibi sosyal medya sitelerinde takipçi sayısı yüksek olan kişiler bu yöntemi kullanarak yüksek gelir elde etmektedir.
  • İnstagram üzerinden Trendyol’dan para kazanmak için bu yöntem kullanılmaktadır.

 

Trendyol Koleksiyon İle Para Kazanmak

Trendyol’dan “koleksiyon oluştur kazan” yöntemini kullanarak da para kazanmanız mümkündür. Trendyol, belirli sürelerde düzenlediği kampanyalar ile üyelerine bedava para vermektedir. Bu yöntemi kullanarak para kazanmak için öncelikle Trendyol uygulamasını App Store veya Play Store‘dan indirmeniz ve hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Trendyol uygulamasına giriş yaptıktan sonra favorilerim sayfasına gidin ve daha sonrasında koleksiyonlar bölümüne tıklayın. Kolaksiyon oluşturarak herhangi bir isim verebilir ve koleksiyonu paylaşarak para kazanabilirsiniz.

 

Trendyol linki verenler ne kadar kazanıyor?

Özellikle İnstagram hesaplarından paylaşılan Trendyol linklerinden ne kadar kazanıldığı da merak konusu. Çok yüksek takipçisi olan fenomenlere Trendyol ekibi direkt ulaşarak belli bir ücret karşılığı reklam yani tanıtım yaptırmaktadır. Bu tanıtımların paylaşım ücreti ortalama olarak 2.000 TL ile 10.000 TL arasında değişmektedir. Ancak belli bir takipçi sayısı olan İnstagram hesapları da Trendyol üzerinden link oluşturarak satış üzerinden %5 ile %20 ürün kategorisine göre değişen komisyon ücreti kazanmaktadır.

 

Trendyol koleksiyonumdan nasıl para kazanılır?

Trendyol koleksiyondan para kazanma yöntemi ile oluşturulan koleksiyonu arkadaşlarla paylaşarak her 10 kaydetmeye 5 TL para kazanılabilir. Tabi bunun için kampanya süresinin devam etmesi gerekmektedir. Ayrıca bir kullanıcının oluşturduğu koleksiyonu en çok kaydedilen 4 koleksiyonundan ödül kazanabilmektedir

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir