Halk Bankası Sms ile Cepten Kredi Başvurusu

featured

Cep telefonunuzdan tek bir mesaj göndererek kredi alabilirsiniz. Halk Bankası sms ile kredi başvuru numarası 3452 ile kredinizi hemen alabilirsiniz.

Günümüzde kredi başvurusu artık teknolojinin gelişmesiyle birlikte telefonlardan da yapılabilmektedir. Öyle ki, önceki yıllarda cep telefonundan kredi başvurusu yapabilmek için müşteri hizmetlerini aramamız gerekiyordu, ancak artık günümüz şartlarında Halk bankası kredi başvurusu sms numarasını merak edenler ve nasıl yapıldığı hakkında bilgilere ulaşmak isteyenler, bu konumuzu inceleyebilir.

Halk Bankası, 1933 yılında küçük ve orta büyüklükteki işletmeleri destekleme amacıyla kurulmuş. Günümüzde ise her türlü finansman ihtiyacını karşılayan Halkbank, Türkiye’nin en önemli bankaları arasında yer almaktadır. Halkbank, Türkiye Varlık Fonu’na yani devlete ait bir banka kurumudur. %49’u halka açık olan bu bankanın geri kalan hisseleri ise Türkiye Varlık Fonu’na aittir. Türkiye Varlık Fonu, Başbakanlığa bağlı şirketleri yönetmek amacıyla 2016 yılında kurulmuştur. Halk Bankası hakkında kısa bir bilgiyi sizlere sunduktan sonra kredi başvurusu hakkında bilgileri de sunalım. Halk Bankası 3452 kredi başvurusu nasıl yapılır sorusunun cevabını ise işte şimdi alabilirsiniz. Ayrıca Halkbankası ihtiyaç kredisi için istenen belgeler nelerdir? Halk Bankası sms ücreti ne kadar? gibi soruları bu konudan öğrenebilirsiniz.

Halk Bankası Sms İle Kredi Başvurusu

Cep telefonunuzdan Halk Bankası’na sms göndererek kredi başvurunuzu anında yapabilirsiniz. Bu mesaj sonrasında banka sizin bilgilerinizi kontrol edip, kredi alıp alamayacağınız hakkında bilgileri size sunar. Eğer kredi verilmesi söz konusu ise, sizi en yakın Halk Bank şubesine bekliyoruz diye geri sms bildirimi gelmektedir. Halkbank sms kredi başvursu yapabilmek için aşağıdaki adımları uygulayın:

 

  • Cep telefonunuzdan sms bölümünden yeni mesaj bölümüne gelin,
  • Kelimelerin arasında bir boşluk olacak şekilde, “KREDİ, TC kimlik numaranız, Aylık Geliriniz, Talep Edilen Kredi Miktarı” bilgilerini doldurun.
  • Bilgileri doğru şekilde yazdıktan sonra 3452‘ye gönderin. (Örnek sms: KREDİ 40858888890 2500 20000)

Yukarıda yer alan sms kredi başvurusu, ihtiyaç kredileri için geçerlidir. Halk Bankası, bazı dönemlerde kredi kampanyaları yapmakta ve en uygun faizli krediyi vermektedir.

Halk Bankası Sms ile Kredi Talebi

Halk Bankası’na sms göndererek kredi başvurusunu yukarıda yazan bilgilerle yapabilirsiniz. Bu başvurular, ön başvuru olarak kabul edilmekte olup, bankaya gittiğinizde kredinin verilmesi de kesin olmamaktadır. Eğer kredi başvurunuz kabul edilirse sizi bankaya davet ederek ilgili belgeleri getirmeniz istenecektir. İstenilen belgeler ise Nüfus cüzdanı, gelir belgesi, ikametgah belgesi ve bazı durumlarda kefil de talep edilebilmektedir. Halk bankası cepten kredi başvurusu yaparak sizde acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Halk Bankası Sms İle Kart Şifresi Alma

Halk Bankası’na ait kredi kartlarınız için kart şifresini sms göndererek alabilirsiniz. Halkbank sms ile kredi kartı şifresi alma nasıl yaplır diye merak edenler için ise, SIFRE yazıp aralarında birer boşluk bırakarak kart numarasının son 6 hanesi ve anne kızlık soyadının ilk iki harfi yazzarak 3404’e yollayın. Halkbank sms bankacılığı ile bir çok işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz. Halk Bankası sms ile kredi başvurusu ile bu sayfadaki bilgilerden yararlanabilir ve Halk Bankası’ndan en uygun faizli ihtiyaç kredinizi çekebilirsiniz.

Halkbank konut kredisi faiz oranları 2018
Teb sms kredi başvurusu
Akbank sms kredi başvurusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir