Halkbank Atm’den Kartsız Para Çekme Nasıl Yapılır

featured

Halkbank kartsız para çekme ATM’den kolaylıkla yapmak için bu sayfada yer alan bilgileri inceleyebilirsiniz.

 

Yanınızda banka kartınız olmasa bile Halkbank kartsız para çekme işlemini tüm Halkbank ATM’lerinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Eğer kartınız yanınızda yoksa, cep telefonunuzda yer alan Halkbank uygulamasını kullanarak Atm’ye giriş yapabilir ve hesabınızda bir çok işleminizi “Kartsız İşlemler” aracılığıyla kolaylıkla halledebilirsiniz.
Halkbank Atm’den Kartsız Para Çekme
Halkbank, son teknolojiyi yakından takip ederek müşterilerinin kullanımına sunmaya devam ediyor. Siz de Halkbank kartsız para çekme işlemini kullanarak ATM’den kolaylıkla hesabınızda bulunan bakiye miktarına göre para çekimi yapabilirsiniz. Kartsız para çekme işlemi, Halkbank Atm günlük para çekme limiti ile aynıdır. Bankada kayıtlı olan cep telefonunuzun yanınızda olması ile birlikte Halkbank mobil şubesi şifrenizi de biliyor olmanız gerekmektedir. Halkbank ATM’den kartsız para çekme işlemi için:
  • Halkbank ATM’sine giderek “Giriş” butonuna basın.
  • Para Çekme butonuna tıklayın.
  • T.C. kimlik numaranız ve bankada kayıtlı cep telefon numaranızı ekrana girin.
  • Cep telefonunuza gelen SMS şifresini ATM’de yer alan ekrana yazın.
  • Para çekmek istediğiniz hesabı seçin, miktarı girerek paranızı Atm’den çekin.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HALKBANK KREDİ KARTI BAŞVURUSU
Halkbank ATM’den QR Kod ile para çekme
Son zamanlarda bir çok kişi Atm’lerde cep telefon ekranını yaklaştırarak parasını hızlı bir şekilde alabiliyor. Bu yöntemi bir çok kişi bilmese de Halkbank mobil uygulamada yer alan QR kod para çekme işlemi sayesinde kart kullanılmadan hesaptan anında para çekilebilir. QR ile para çekmek için:
  • Halkbank mobil şubesine giriş yapın.
  • “Kare kodla para çekme” menüsüne tıklayın ve hesabınızdan çekmek istediğiniz miktarı girerek tamam butonuna tıklayın.
  • Cep telefon ekranınıza gelen QR kod’u Atm’ye okutmanız gerekmektedir.
  • Bunun için ATM’den giriş tuşuna bastıktan sonra QR ile para çekme menüsüne gelin.
  • Telefonunuzda yer alan QR kod’u ATM’nin QR okuma kısmına yaklaştırın.
  • ATM’den paranızı çekin.
Halkbank Şubelerinden T.C. No İle Para Çekilebilir Mi?
Diğer bankalarda olduğu gibi Halkbank’ta da üst düzey güvenlik önlemleri yer almaktadır. Bir kişinin para çekebilmesi için T.c. nüfus cüzdanının yanında olması gerekmektedir. Eğer kimlik belgeniz yanınızda yoksa ve T.C. kimlik numaranızı ezbere biliyorsanız bile, Halkbank şubelerinden para çekimi yapamazsınız. Ancak ATM’lerden kimlik ve banka kartı kullanmadan kartsız para çekimini Halkbank atm günlük para çekim limitleri dahilinde yapabilirsiniz.
Bu sayfamızda yer alan bilgileri inceleyerek siz de kartınız yanınızda olmadan, Halkbank atm kartsız para çekme işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca aşağıda yer alan ilgili sayfalara da göz atarak bu konu hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir