Halkbank ATM Günlük Para Çekme Limiti 2022

featured

2022 yılında Halkbank ATM para çekme limiti bu sayfada yer alıyor. Siz de Halkbank ATM’lerinden belirtilen miktarda parayı günlük olarak çekebilirsiniz.

Ülkemizde hizmet veren devlet bankaları arasında yer alan Halkbank’ın Türkiye’nin her yerinde şubeleri ve atm’leri bulunmaktadır. Siz de istediğiniz zaman bu atm’lere giderek para çekme, para yatırma, eft, havale gibi pek çok bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Halkbank Atm para çekme limiti 2022 yılında güncellenmiştir, siz de bu limitler dahilinde her gün para çekim işlemi yapabilirsiniz. Atm’lerin tüm müşteriler için kullanılabilir olması amacıyla da günlük işlem limit kısıtlaması getirmektedir.

Halkbank ATM para çekme limiti

Türkiye’de de salgın haline gelen korona virüs hastalığı dolayısıyla, bankalar bir bir yeni önlemler almaya başladı. Devlet bankası olarak hizmet veren Halkbank, ATM’lerinden günlük para çekim limitini 1.500 TL olduğunu duyurdu. Siz de Halkbank ATM’lerinden veya diğer Ortak ATM‘lerden günlük olarak 1.500 TL para çekebilirsiniz. Halkbank atm’lerinde günlük para çekme limiti 1.500 TL olarak belirlenmiştir. Siz de 1.500 TL’ye kadar gün içerisinde para çekim işlemlerinizi yapabilirsiniz. 5.000 TL üzerinde para çekmek istiyorsanız ilk olarak bu limiti kullanmalı ve bir dier günü beklemelisiniz. Bir diğer alternatif ise Halkbank şubelerine giderek istediğiniz miktarda para çekimi yapabilirsiniz. Örnek olarak saat 23:59’a kadar yaptığınız çekim işlemleri saat 00:00’dan sonra limit güncellemesi yapılacaktır. Diğer yandan, bir atm’den 1.500 TL tutarında para çekimi yaptıysanız başka bir atm’den aynı hesapla para çekimini aynı gün yapamazsınız, işlem kısıtlaması yani bir günlük bloke konulacaktır.

TÜM BANKALAR: ATM PARA ÇEKME LİMİTi 2022

Madeni paraları bankamatikler kabul etmediği için kağıt banknotları atm’ye yatırmalısınız. Herhangi bir para yatırma limiti Halkbank’ta bulunmuyor ancak belli bir tutara kadar parça parça paranızı yatırmanısınız. Bu uyarı da zaten Halkbank atm’lerinde bulunmaktadır. Siz de Halkbank atm para çekme limiti dahilinde gün içinde para çekim işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Diğer yandan Yapı Kredi atm para çekme limiti sayfasına da göz atarak Yapı Kredi Bankası’nın atm’lerinden ne kadar çekebileceğiniz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir