Halkbank Hesap Açma (İnternetten Online)

featured

Halkbank hesap açma işlemini internetten gerçekleştirebilir, online hesap açılışını hemen yapabilirsiniz.

Günümüzde hemen hemen bütün işlemler, neredeyse bankacılık ile çakışmaktadır. Her hangi bir bankadan mevduat hesabı açtırmak nerdeyse zorunlı hale gelmiştir. Siz de Halkbank hesap açma işlemini tamamlayarak tüm bankacılık işlemlerinden faydalanmak istiyorsanız, aşağıda yer alan bilgileri kullanarak hemen Halkbank’tan hesap açabilirsiniz. Özellikle internet bankacılığı hızla gelişmesinin ardından gerek zamandan gerekse pek çok harici masraftan bizlere büyük kolaylık sağlamaktadır. Döviz hesabı, altın hesabı, yatırım hesabı, vadeli mevduat hesabı veya eksi hesap (KMH) açılışının nasıl yapılacağını bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

 

Halkbank Hesap Açma

Halk bankasından bir mevduat hesabı açamak için 18 yaşını doldurmuş kişilerin kimlik belgesi ile, 18 yaşından küçükler ise velileri ile her hangi bir Halkbank şubesine gitmeleri yeterlidir. Hesap açtırmak isteyen kişi kimlik belgesi ile birlikte en yakın Halkbank şubesine giderek hesap açtırabilir. Korona virüs salgını dolayısıyla Halkbank ayrıca internet üzerinden görüntülü görüşme ile de hesap açıyor. Halkbank mobil uygulamayı indirdikten sonra hesabınızı bu adımlarla açabilirsiniz:

  • Halkbank Mobil uygulamasını Google Play Store ve Apple Store’dan indirin.
  • Halkbank Mobil uygulamamızda bulunan ‘Müşteri Ol’ butonuna basın.
  • Kimlik doğrulama sürecini tamamlayarak sizden istenen bilgileri doldurun.
  • ‘Görüşmeye Başla’ butonuna basarak Dialog müşteri temsilcisi ile görüntülü görüşmenizi yapın.
  • ‘Sözleşme Onayı’ bölümünde karşınıza çıkan belge ve formları onaylayın.
  • En son adımda ise ‘Dijital Parolanızı’ belirleyin.

Google Play Store’dan indirmek için tıklayınız.

Apple Store’dan indirmek için tıklayınız.

Tüm bankalar hesap açma: Şubeye gitmeden hesap açma

 

Şubeden Halkbank hesap açma

Halkbank şubesi gittiğinizde, size verilen formu eksiksiz bir şekilde doldurup güncel iletişim bilgilerinizi verdiğinizde, vadesiz mevduat hesabı açmanız mümkün olacaktır. Halkbank internet şubesinden (www.halkbank.com) veya Halkbank müşteri hizmetleri numarası 0850 222 0 400 veya 444 0 444’ü arayarak Halkbank diolagdan veya Halkbank ATM’lerinden 7 gün 24 saat vadesiz mevduat hesabınıza ulaşabilir hesabınız hakkında bilgi alabilirsiniz.

Hesap açmanız için gereken tek belge ise kimlik belgesidir. Kimlik belgenizi yanınıza alarak Halkbank şubelerinden banka hesabı açabilir, internet ve mobil bankacılığınızı aktif ederek Halkbank hesabınızı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Halkbank Altın Hesabı Açma

Altın türünden birikim yapabilir, saklama veya hırsızlık şüphesine kapılmadan güvenle altın alım, satımı yapabilirsiniz. Birikimli vadesiz mevduat hesabı ilede her ay yada 3 ayda bir yatıracağınız tutarla en az 1 gram olmak üzere güvenle birikimlerinizi çoğaltabilirsiniz. Üreten mevduat hesabı ile uzun vadeli Türk Lirası veya Döviz cinsinden hesap açtırabilir ,değişen fazi oranlarından etkilenmeden hesap açtırdığınız günki faiz oranı ile vade sonuna kadar gelir elde edebilirsiniz. türk lirası yönünden vadesiz hesabınıza aktarılan faiz tutarıyla su , elektirik , telefon gibi düzenli ödemelerinizi otomatik ödeme talimatı vererek ödeyebilirsiniz.

Halkbank Hesap Açma İnternetten

Halkbank internet şubesini (https://www.halkbank.com.tr) kullanarak siz de eft, havale gibi para transfer işleminin yanı sıra hesap bilgilerini görüntüleme, fatura ödemeleri, kredi borcu veya kredi kartı borcu ödemelerinin yanı sıra pek çok bankacılık işlemlerinizi internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. İnternet şubesine girdikten sonra, sitenin sağ üst tarafından yazan “internet şubesi” menüsüne tıkladıktan sonra “bireysel” seçeneğine tıklayın. Sonrasında ise parola oluşturmak için “parolamı bilmiyorum/unuttum” menüsüne tıklayarak yeni şifre alabilir ve Halkbank internet şubesini kullanabilirsiniz. İnternet üzerinden Halkbank hesabı açmak için, Halkbank mobil uygulamayı kullanabilirsiniz. Halkbank mobil uygulamayı telefonunuza yükledikten sonra uygulamaya girerek “Müşteri olma” menüsünden yeni müşteri kaydınızı yapabilir, online banka hesabınızı şubeye gitmeden açabilirsiniz.

 

Halkbank Yatırım Hesabı Açma

Yatırım fonlu mevduat hesabı açamak istediğinizde en az 5.000 TL ile hesap açtırmanız gerekmektedir. Yatırılan tutarın %20 ila %50 arasında olan miktarı , sizin belirleyeceğiniz tercihe göre YATIRIM FONU için kullanılmaktadır.

 

Bu sayfamızda yer alan bilgiler ile siz de Halkbank hesap açma işlemini tamamlayabilir ve tüm bankacılık işlemlerinizi Halkbank’tan gerçekleştirebilirsiniz.

 

Ziraat Bankası hesap açma

Halkbank para çekme limiti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir