Halkbank Cebe Havale Nasıl Yapılır

featured

Türkiye’de hizmet veren bankalardan birisi de Halkbank. Peki Halkbank cebe havale gönderme ve cebe gelen parayı çekme işlemi nasıl yapılıyor ve komisyon ücreti ne kadar. İşte sizler için tüm detaylara ulaştık.

 

Halkbank cebe havale gönderme yada cebe gelen parayı çekme işlemini çok basit adımlarla gerçekleştirebilirsiniz. Ancak ilk olarak gelin Halkbank’ın geçmişi hakkında sizleri bilgilendirelim ve daha sonrasında Halkbank’ın cebe para gönderme işlemine geçelim. Halkbank, kamu bankaları arasında yer alan ve 1933 yılından bu yana hizmetine devam eden bir büyük bankamızdır. Bu banka, ilk kurulduğu yıllarda küçük ve orta büyüklükteki işletmelere kaynak sağlama amacıyla kurulmuş. Şuanda Halkbank’ta konut kredisi, taşıt kredisi, ihtiyaç kredisi ve diğer tüm finansmanları en uygun faiz oranlarıyla beraber kullanabilirsiniz.

Para transferi yöntemlerinden en kolayı cebe havaledir. Bir kişinin banka hesabı olsun yada olmasın sadece cep telefon numarasını yazarak hızlı şekilde para gönderebilirsiniz. Bu işlem için normal havale ücreti banka tarafından komisyon olarak alınacaktır. Para transferi yapabilmeniz için internet bankacılığı yada Halkbank mobil uygulamasını kullanabilirsiniz.

Güncel içerik: Halkbank internetten para gönderme nasıl yapılır?

Halkbank cebe havale nasıl yapılır?

Halbank mobil uygulamasından yada internet bankacılığı üzerinden “Tranferler > Havale > Cebe havale” menüsüne gelin. Daha sonrasında karşınıza gelen ekrandaki bilgileri doğru şekilde girdikten sonra onaylayın. Bu işlemi yaptıktan sonra ise karşı tarafa ve size bilgilendirme sms’i gelecektir, bu gelen sms ile para tüm Halbank bankamatiklerinden kolaylıkla çekilebilir.

Ayrıca Halkbank devlet bankası mı konusuna da bakabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir