Halkbank EFT Saatleri 2022

featured

Siz de para yollamak istiyorsanız bu sayfadan Halkbank EFT saatleri 2021 yılı bilgilerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Halkbank EFT ücreti de bu sayfada yer almaktadır.

Halkbank aracılığıyla para yollamak isteyen kişiler, Halkbank eft saatleri yılında kaçta başlayıp kaçta bitiyor diye merak etmektedir. Bizde aydınlatıcı bir makale hazırlayarak sizlere sunduk. Halkbank’tan farklı bir banka hesabına para yollamak istiyorsanız siz de Halkbank İnternet bankacılığı veya mobil bankacılığı kullanarak güvenli bir şekilde EFT yapabilirsiniz.

Halkbank Eft Saatleri 2022

Halkbank’ta gönderilen eftler mesayi saatleri içerisinde 5 ile 30 dakika arasında yollanmaktadır. Halkbank eft saatleri ise 2022 yılında saat 08.00 ile 17.00 arasında yapılmakta olup, bu saatler dışında yapılan eft işlemleri, bir diğer iş gününe aktarılmaktadır. Yine örneğin cuma günü saat 18:00’da yapılan bir eft işlemi, pazartesi gününe aktarılacaktır. EFT (Elektronik Fon Transferi) Merkez Bankası onayından geçmektedir ve bir bankadan farklı bir bankaya para gönderme işlemine verilen isimdir. Eft işlemleri sadece çalışma saatlerinde yapılmaktadır ancak havale işlemleri 7 gün 24 saat yapılabilir. Havale; Halkbank hesabından farklı bir Halkbank hesabına para gönderme işlemine denilmektedir. EFT ise Halkbank’tan farklı bir banka hesabına para transfer işlemidir. Diğer yandan Halkbank çatısı altında farklı bir hesaba para gönderimlerini 7/24 yapabilirsiniz. Cebe havale işlemlerinde de bir kısıtlanma söz konusu olmazken, eft yukarıda belirtilen saatler arasında yapılmaktadır.

 

Ayrıca FAST ile günlük 2.000 TL’ye kadar 7/24 para transferi yapabilirsiniz. Halkbank FAST (Kolay Adres) sistemini kullanarak farklı bankalara anında para gönderebilir veya alabilirsiniz. FAST ile para göndermek için buraya tıklayıp Halkbank FAST hakkında tüm detaylı bilgileri öğrenebilirsiniz.

 

Halkbank Günlük EFT Limiti

Her bankada olduğu gibi Halkbank’tan para yollamak için de günlük limitler bulunmaktadır. Bu limit her yıl güncellenmekte olup 2021 yılında da Halkbank tarafından arttırılmıştır. Halkbank günlük EFT limiti 150.000 TL olarak değiştirilmiştir. Bazı Halkbank müşterilerinin limitleri henüz güncellenmemiş olabilir, eğer limitinizin arttırılmasını istiyorsanız Halkbank müşteri hizmetlerini arayarak günlük eft limit arttışı için talepte bulunabilir veya Halkbank şubesinden hemen EFT limitinizi yükseltebilirsiniz.

Halkbank’ta eft ücretleri ise şu şekilde olmaktadır; internet bankacılığı üzerinden yapılan işlemlerde yaklaşık 7 TL işlem tutarı ödenirken, banka şubesinden gönderilen EFT işlemlerinde asgari 30 TL para kesintisi yapılmaktadır. Bu konumuz aracılığıyla sizde Halkbank eft saatleri 2022 hakkında bilgilere ulaştınız. Ayrıca aşağıda yer alan ilgili bağlantılar ile diğer sayfalara da bakabilirsiniz.

Diğer bankaların eft saatleri için tıklayın.

Halkbank eft limiti arttırma

Halkbank eft iptal etme

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir