Halkbank Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

featured

Halkbank hesap bakiye sorgulama işlemi oldukça kolay işlemler sonucunda yapılabilir. Bu sayfada yer alan bilgiler sayeside Halkbank’ta yer alan bakiyenizi kontrol edebilir ve nakit mikarınızı öğrenerek bütçe planlamanızı gerçekleştirebilirsiniz. Hesabınızdaki nakit miktarını öğrenerek siz de bütçe planlamanızı hesabınızdaki nakit miktarına göre ayarlayabilirsiniz.

Halkbank Bakiye Sorgulama

Bakiyenizi öğrenmek istiyorsanız Halkbank’ta bir çok farklı kanaldan bunu yapabilirsiniz. İnternet şubesiden, müşteri hizmetlerinden, atm’lerden, sms ile, banka şubesinden ve mobil şubeden gerçekleştirebilirsiniz. Aşağıda yer alan kanallar aracılığıyla hesap bakiyenizi nasıl sorgulayabileceğinizi de öğrenebilirsiniz. Ayrıca Halkbank’ın internet şubesini kullanarak pek çok farklı işlemi online bir şekilde, vakit kaybetmeden gerçekleştirebilirsiniz. Halkbank’ta heasp bakiyenizi öğrenmek istiyorsanız Halkbank’ta vadesiz hesabınızın bulunması gerekmektedir. Eğer hesabınız bulunmuyorsa Halkbank hesap açma sayfasına göz atarak hemen yeni bir hesap açabilirsiniz.

İnternetten: Halkbank internet şubesine (https://www.halkbank.com.tr) girdikten sonra siz de hesap bakiyenizi görüntüleyebilirsiniz. Eğer internet şubesi şifreniz yoksa, Halkbank sitesine girdikten sonra sağ üst köşede bulunan “internet şubesi – bireysel” adımına tıklayın. Sonrasında ise “Parolamı bilmiyorum/blokeli” menüsüne tıkladıktan sonra yeni bir şifre üretebilir ve internet şubesine girerek bakiyelerinizi kontrol edebilirsiniz. Şifrenizi henüz almadıysanız Halkbank internet şubesi şifre alma sayfamıza göz atabilirsiniz.

 

Mobil Şube: Halkbank mobil uygulamasını cep telefonunuza indirdikten sonra giriş yaparak, mobil bankacılık üzerinden hesabınızda bulunan para miktarını anlık olarak öğrenebilirsiniz.

Sms ile: Halkbank hesabınızda bulunan bakiye miktarının ne kadar olduğunu öğrenmek için, cep telefonunuzdan mesaj göndererek sorgulama işlemi yapabilirsiniz. BAKIYE yazdıktan sonra 3401’e sms göndererek bakiyeleriniz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Müşteri hizmetleri: Halkbank müşteri hizmetleri çağrı merkezini (444 0 444) aradıktan sonra bakiyeleriniz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Banka şubesi: Halkbank şubelerine mesayi saatleri içerisinde giderek, hesap bakiyeleriniz hakkında bilgi alabilirsiniz.

ATM: Halkbank ve diğer bankaların atm’lerine kartınızı taktıktan sonra bakiyelerinizi görüntüleyebilirsiniz. Farklı bankaların atm cihazları ek ücretler alabilmektedir.

Yukarıda yer alan 6 farklı kanal aracılığıyla siz de Halkbank bakiye sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Garanti bakiye sorgulama sayfasına da göz atarak Garanti Bankası’nda yer alan hesaplarınızın bakiyelerini görüntüleyebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir