Halkbank Kredi Başvurusu 2021

featured

Bu sayfadaki bilgilere göz atarak Halkbank kredi başvurusu yapmak için gerekli kanalları kullanabilirsiniz. İnternetten veya diğer kanalları kullanarak kredi başvurusu yapabilir ve acil nakit ihtiyaçlarınızı hemen karşılayabilirsiniz.

 

Acil olarak nakit paraya ihtiyacınız varsa siz de Halkbank kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bir çok bankaya göre uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç, taşıt, konut ve ticari kredisi bulunan bankaya kredi başvurunuzu bir çok farklı alternatif başvuru kanalıyla iletebilirsiniz. İnternet üzerinden tek bir tıkla başvuru yapabileceğiniz gibi, mobil şubeden, atm’den, şubelerden, sms ile, müşteri hizmetleri çağrı merkezinden de başvuru yapılabilmektedir. Aşağıda bulunan başvuru kanallarından birisini tercih ederek siz de hemen başvurunuzu Halk Bankası’na iletebilir, kredinizi hemen kullanabilirsiniz.  İhtiyaç kredisi vadeleri tüm bankalarda 36 aya indirilmiştir, dolayısıyla Halkbank’tan da 36 aya varan vadelerle kredi kullanabilirsiniz.

Halkbank Kredi Başvurusu 2021
Halk Bankası’ndan kredi kullanmak isteyenler öncelikle kredi faiz oranlarını merak etmektedir. Dolayısıyla Halkbank internet şubesine girerek kredi hesaplaması yapmalı ve sonrasında başvurunuzu yapmalısınız. Halk Bankası’nda konut kredisini 120 aya varan vadelerle, taşıt kredisini 48 aya varan vadelerle, ihtiyaç kredisini ise 36 ay vade ile kullanabilirsiniz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde BDDK (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu) tarafından alınan karar doğrultusunda ihtiyaç kredileri vadesi 48 aydan 36 aya indirilmiştir. Bunun üzerinde vade ile kredi kullanmak mümkün değildir. Esnafa özel ticari krediler, Eğitim Kredisi, maaşını Halkbank’tan alanlara özel krediler, Emeklilere özel krediler gibi farklı alternatif kredi seçeneklerini değerlendirerek aşağıda bulunan başvuru kanallarından birisini tercih ederek başvurunuzu Halkbank’a iletebilirsiniz.

Hesaplama araçları:

Kredi hesaplama

Halkbank ihtiyaç kredisi hesapla

İnternet şubesinden kredi başvurusu
Halkbank internet şubesine (https://www.halkbank.com.tr) girerek siz de ihtiyaç, konut veya taşıt kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Halkbank internet sitesi ana sayfasında bulunan kredi hesaplamasını kullanılacak krediye göre seçtikten sonra hesaplama işlemini yapınız. Hesaplama yapıldıktan sonra hesaplama menüsünün yanında bulunan “BAŞVUR” menüsüne tıklayarak online başvurunuzu bankaya ileterek kredinizi kullanabilrsiniz. Eğer bankada daha önce hesabınız bulunmadıysa krediye onay geldikten sonra evrakları tamamlamanız için banka şubesine gitmeniz gerekmektedir.

Şubeden kredi başvurusu
Yurt içinde Türkiye’nin her yerinde 963 şubesi ile hizmet veren HALKBANK şubelerini kimlik belgenizle ziyaret ederek, müşteri temsilcisi aracılığıyla kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Konut kredileri için alınacak konutun tapu fotokopisi, araç kredileri için de alınacak araç 2. el ise ruhsat fotokopisi istenmektedir. Halkbank’ta taşıt kredileri 2. el araçlar için 5 yaşına kadar olan araçlara kredi verilmektedir.

Müşteri hizmetlerinden kredi başvurusu
Halkbank müşteri hizmetleri çağrı merkezi 0850 222 0 400’ü 7/24 istediğiniz zaman arayarak kredi başvurunuzu müşteri temsilcisinden gerçekleştirebilirsiniz. Sesli komut sistemi sizi karşıladıktan sonra “kredi başvurusu yapmak istiyorum” diyerek ilgili menüye direk aktarılabilirsiniz. Ayrıca Halkbank mobil şubesini cep telefonunuza indirerek her türlü kredi başvurusu yapılabildiği gibi, Halkbank atm’lerinden de başvuru yapılabilir.

Mobil şubeden kredi başvurusu
Halkbank mobil uygulamasını akıllı cep telefonunuza indirdikten sonra uygulamaya mobil bankacılık şifrenizle giriş yapınız. Sonrasında başvurular – kredi başvurusu sayfasına giderek kolaylıkla kredi başvurusunu bankaya iletebilirsiniz.

Sms ile kredi
Halkbank sms kredi seçeneğini kullanarak başvurunuzu tek bir sms göndererek yapabilirsiniz. Siz de cep telefonunuzun mesaj bölümüne girdikten sonra, aralarında birer boşluk olacak şekilde “Kredi, Tc Kimlik Numaranız, Aylık Gelir, İstenilen Kredi Miktarı” yazdıktan sonra 3452’ye sms göndererek kredi başvurusu yapabilirsiniz.

DİĞER BANKALARIN KREDİ BAŞVURU SAYFALARI:

Ziraat Bankası kredi başvurusu
Akbank kredi başvurusu

Devlet bankaları arasında hizmet veren Halkbank 1938 yılından beridir hizmetine devam etmektedir. Devlet bankası olmasından dolayı kredi faiz oranları da her zaman diğer bankalara göre daha düşük olmaktadır. Siz de Halkbank kredilerini inceleyerek anında kredinizi kullanarak acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Halk Bankası tarafından sunulan ticari krediler de özellikle esnaflarımıza büyük destek sağlamaktadır. Esnaf Kefalet Kredisi ve Kosgeb kredileri de Halkbank gibi kamu bankaları tarafından sağlandığından dolayı, ekonomiye oldukça büyülk katkılar sağlamaktadır. Siz de Halkbank kredi hesaplaması yaparak en uygun faiz oranlarıyla kredinizi hemen çekebilirsiniz.

Halkbank kredi başvurusu için siz de kredi karşılaştırmaları yapıyorsanız ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ve konut kredisi alanında her zaman en uygun faizleri sunan Halkbank’ı tercih edebilirsiniz. Tabi öncelikle diğer bankaların da faiz oranlarını karşılaştırmalı ve en uygun krediye başvuru yapmak için kredi çekmeden önce araştırma yapmalısınız. Bankada kullanılan en çok kredi türü ise bireysel ihtiyaç kredileri olduğunu da belirtelim. Ayrıca parasını değerlendirmek isteyen kişiler de Halkbank’tan mevduat hesabı açarak “yüksek faiz oranlarıyla” para kazanabilir. Mevduat hesaplarındaki faiz oranları da en yüksek faiz veren bankalar arasında yer almaktadır.

Halkbank’tan kredi kullanmak isteyenlerden banka bazı belgeler istemektedir. Örneğin ihtiyaç kredilerinde gelir belgesi yada ek gelir belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, elektrik, su yada doğalgaz faturası gibi belgeler ve ek belgeler talep edilmektedir. Ayrıca kredilerde ihtiyaç görülmesi durumunda kefil istenebilir. Bu tür prosedürler ise kredi notuna ve kredi siciline göre belirlenmekte olup, maaşını Halkbank’tan alanlara avantajlı ve uygun faiz oranlı krediler de verilmektedir. Geçtigimiz dönemlerde kredi çekmek için oldukça fazla uğraşıyorduk ve başvuru süreçleri 1 aya kadar yayılabiliyordu. Ancak Kredi Kayıt Bürosu(KKB) yani kredi notu verilerine bakılarak aynı gün krediye cevap verilebilmektedir. Aşağıdaki kredi türlerini ve kredi şartlarını da inceleyebilirsiniz.

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

Türkiye’de en fazla kullanılan kredi türü olan bireysel ihtiyaç kredisi, Halkbank bünyesinde de kullandırılmaktadır. Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen kişiler, yukarıda bulunan başvuru kanallarından birisini tercih ederek başvuru talebini bankaya iletebilir. Halkbank’a başvuru iletildikten sonra başvuru yapan kişinin kredi sicili, kredi notu, geçmiş ödemeleri, maddi durumu, kredi sicili, gelir durumu gibi pek çok farklı kriter incelenmekte ve başvuru buna göre değerlendirilmektedir. Bu incelemeler olumlu geçerse kredi başvurusuna onay verilerek kişinin kredi kullanmasına izin verilir. %2,61 faiz oranı ve 36 aya varan taksit seçenekleriyle kredinizi Halk Bankası’ndan çekebilirsiniz.

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ BAŞVURUSU

Halkbank’ta kullanılan bir diğer kredi türü taşıt kredisidir. Taşıt kredileri 2. el araçlarda 5 yaşına kadar araçların kasko değerinin %70’ine kadar kredi verilmektedir. Yani 100.000 TL kasko değeri olan bir arabaya en fazla 70 bin tl kredi çekebilirsiniz. Bu krediyi 48 aya kadar taksitlendirebilirsininiz. Halkbank taşıt kredisi başvurusunu yukarıdaki başvuru kanallarından yapabilirsiniz ancak krediye onay gelirse gerekli evraklarla banka şubesine gitmeniz gerekmektedir. Halkbank’ta 2,80 faiz oranıyla taşıt kredinizi kullanabilirsiniz.

HALKBANK KONUT KREDİSİ BAŞVURUSU

Halkbank konut kredisi başvurusu yapmak için öncelikle Halkbank internet sitesine girerek kredi hesaplaması yapabilirsiniz. Konut kredisi 120 aya varan taksit  seçenekleriyle verilmektedir. Alınacak konutun ekspertiz değerinin en fazla yüzde 70’ine kadar ev kredisi verilmektedir. Yani 200.000 TL eksper değeri olan bir eve en fazla 140 bin TL kredi çıkar. Ekspertiz değerini ise piyasa koşullarına göre bankanın ekspertizleri belirleyecektir. %2,09’dan başlayan faiz oranlarıyla Konut kredisi başvurusu yapmak için bu sayfada bulunan başvuru kanallarını kullanabilirsiniz. Ancak krediye onay geldiği taktirde alınacak konutun tapu fotokopisi ve istenilen diğer belgelerle Halkbank şubesine gitmeniz gerekecektir.

Önenecek peşinat evin değerinin %25’si kadardır.
Evin değerinin en fazla %75’ine kadar kredi verilir.
Konut kredisinde en fazla vade 120 ay ile sınırlıdır.
Alınacak eve banka tarafından ipotek koyulur ve kredi ödemesi bitinceye kadar ipotek devam eder.
Kredi vadesi boyunca hayat, konut ve zorunlu deprem sigortalarının yapılması gerekmektedir.

Siz de bu sayfamızda yer alan bilgileri inceleyerek Halkbank kredi başvurusu yapabilir ve anında onaylı kredinizi hemen kullanarak acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Dediğimiz gibi özel bankaların yanı sıra kamu bankalarında faiz oranları her zaman düşük olmaktadır. Bundan dolayı kamu bankalarını tercih ederek kredi kullanırken daha fazla paranın cebinizden çıkmasını önleyerek tasarruf edebilirsiniz. Ayrıca sitemizde yer alan diğer bankalarında faiz oranlarını karşılaştırarak en uygun krediyi bularak başvurunuzu buna göre yapabilirsiniz.

HALKBANK KREDİ KAMPANYALARI

Maaşını Halk Bankası’ndan alan kişilere özel olarak kredi avantajları Halk Bankası’nda! Siz de maaş ödemelerinizi Halk Bankası’na taşıyın, avantajlı faiz oranlarından hemen yararlanın. Normalde bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranları 2,99 iken; maaşını Halkbank’tan alanlara özel olarak faiz oranı 2,61’e  kadar indirilmektedir.

İlginizi çekebilir: Ziraat Bankası kredi başvurusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir