Halkbank Kredi Faiz Oranları 2021

featured

Siz de en uygun faiz oranlarıyla HALKBANK ihtiyaç kredisi 2021 yılında kullanabilir, konut kredisi ve taşıt kredisi hesaplaması yaparak hemen başvurunuzu yapabilirsiniz.

Devlet bankaları arasında hizmet vermeye devam eden Halkbank’tan siz de uygun faiz oranlarıyla konut, ihtiyaç veya taşıt kredisi kullanabilirsiniz. Bu sayfada yer alan bilgilere göz atarak Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranı 2021 yılına ait bilgileri öğrenebilir, uygun faizlerle taşıt, ihtiyaç ve konut kredisine başvurunuzu yaparak hemen kredinizi kullanabilirsiniz. Aşağıda yer alan bilgileri inceleyebilir, hesaplama örneklerine göz atarak en güncel kredi kampanyalarına başvurunuzu yaparak kredinizi kullanabilirsiniz. Halkbank’ın ihtiyaç, konut ve taşıt kredilerine özel faiz oranlarını aşağıda bulunan tabloda sizler için hazırladık. 2021 yılında kredi kullanmak istiyorsanız sitemizde yer alan faiz oranlarını inceleyebilir, bankaları karşılaştırabilir ve en uygun faizli krediye başvurunuzu yapabilirsiniz. İhtiyaç kredileri 36 aya varan vadeler, konut kredisi 120 aya varan vade, taşıt kredileri ise 36 aya varan vadelerle kullanabilirsiniz. Geçtiğimiz yıl bireysel ihtiyaç kredileri 48 aya kadar vadeli çekilebiliyorken, BDDK’nın almış olduğu karar sonrasında ihtiyaç kredilerinde vade sayısı 36 aya düşürülmüştür. Siz de 36 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilir veya ev sahibi olmak istiyorsanız konut kredisi kullanabilir, taşıt kredilerinde ise 60 aya varan vadelerle araç kredisi çekebilirsiniz. Aşağıda yer alan faizleri inceleyebilir, diğer bankaların faiz oranlarını karşılaştırabilirsiniz.

Halkbank Kredi Faiz Oranları 2021

BDDK’nın almış olduğu kararla birlikte 2021 yılında ihtiyaç kredisinde en yüksek vade 60 ay(5 YIL)’a çıkartılmıştır. Daha önceki yıllarda ihtiyaç kredisini 36 aya kadar vadeli olarak kullanabiliyorduk. Son zamanlarda özellikle devlet bankaları başta olmak üzere diğer bankaların kredi faizleri de oldukça düşük seviyelere gerileyerek yeni kredi kampanyaları duyurulmaya başlandı. Siz de ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız, Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,53 olarak yansımaktadır. Halkbank müşteri hizmetlerini arayarak, Halkbank internet şubesinden (https://www.halkbank.com.tr) veya Halkbank şubelerinden 36 aya varan vadeler ve en uygun faiz oranlarıyla bireysel ihtiyaç kredinizi kullanabilirsiniz. İşte Halkbank kredi faiz oranları 2021:

  • Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranı: %1,77
  • Halkbank taşıt kredisi faiz oranı: %1,77
  • Halkbank konut kredisi faiz oranı: %1,52

 

Halkbank Taşıt Kredisi
Yeni yada ikinci el araç sahibi mi olmak istiyorsunuz? O halde siz de devlet bankalarımız arasında hizmet vermeye devam eden Halkbank’tan taşıt kredisi çekebilirsiniz. Halkbank taşıt kredisi faiz oranları 2021 yılına ait bilgileri bu sayfada sizler için hazırladık. Halkbank, 60 aya varan vadeler ve uygun faiz oranlarıyla taşıt kredisi vermeye devam ediyor siz de krediye başvurunuzu yaparak araba satın alabilirsiniz. 36 aya varan vadeler ve uygun faizlerle kredi kullanmak istiyorsanız siz de Halkbank’ı tercih edebilirsiniz. Eğer taşıtınızı KKTC üzerinden alacaksanız 60 aya varan vadeli krediyi kullanabilirsiniz. Ayrıca kaskosunu Halkbank’ta yapan müşterilere özel olarak ayrıcalıklı faiz oranları da uygulanacaktır. Taşıt kredisi, hayalindeki araca sahip olmak için nakite ihtiyacı olan müşterilere özel verilen kredi türüdür. İsterseniz artan taksitli yada azalan taksitli seçeneklerini seçerek farklı ödeme koşullarından yararlanabilirsiniz. Aşağıda yer alan örnek hesaplama tablolarına bakarak daha fazla bilgi alabilir ve krediye başvurunuzu yapabilirsiniz. Siz de güncel faizleri incelemek için Halkbank resmi sitesine gidebilirsiniz. Ayrıca sigorta prim bedeli, tahsis ücreti gibi farklı masraflar da krediye ek olarak çıkabilmektedir. Yukarıdaki hesaplama 2. el taşıt kredisi için yapılmış olup 0 km araç alımlarında faizler değişebilir.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?
Halkbank kredi başvurusu sayfasında yer alan bilgilere göre sms göndererek, banka şubesinden, atm’den, internet ve mobil şubeden kredi başvurunuzu bankaya iletebilirsiniz. Kredi başvurusu yapıldıktan sonra banka başvuruyu değerlendirme sürecine almaktadır. Kredi notu, kredi sicili, geçmiş ödemeleri gibi bilgiler incelenmektedir. En uygun faiz oranlarıyla Halkbank ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi kullanmak istiyorsanız Halkbank’a kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu inceleme sonrasında banka krediye olumlu yada olumsuz olarak dönüş yapacaktır. Bankaların faiz oranlarını inceleyerek karşılaştırabilir, hesaplamalarınızı yapabilir ve en uygun faizli krediye başvurunuzu yapabilirsiniz. Halkbank kredi faiz oranları 2021 yılına ait bilgileri inceleyebilirsiniz. Siz de Halkbank’a kredi başvurunuzu yaptıktan sonra kredinize onay gelirse hemen kullanabilirsiniz. Konut kredilerinde kredi başvusu yapıldıktan sonra banka krediye onay verirse, ekspertiz evi kontrol etmeye gidecektir. Evin piyasa değeri belirlendikten sonra rapor halinde bankaya sunulur. Banka krediyi uygun görürse bu durumda evin değerinin yüzde 80’ine kadarını kredi verir.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir