Halkbank Kredi Kartı Başvurusu (İnternetten Anında)

featured

Ücretsiz olarak Halkbank kredi kartı başvurusu yapabilir ve en avantajlı kartlar arasında yer alan Paraf karta sahip olarak siz de kredi kartı ayrıcalıklarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

 

Ülkemizde 1938 yılında hizmet vermeye başlayan kamu bankalarımız arasında yer alan Halkbank’tan kredi kartı alarak siz de avantajlı kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Son zamanlarda özellikle reklamlarda sıkça gördüğümüz Paraf kart başvuru yollarını ve özelliklerini bu sayfada vereceğiz. Halkbank kredi kartı başvurusu  2022 yılında nasıl yapılır diye merak edenlere, en kolay kredi kartı başvuru yollarını sıraladık. Siz de istediğiniz başvuru kanalını tercih ederek en iyi kredi kartına sahip olabilir, tüm kart avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Halkbank Kredi Kartı Başvurusu
Halkbank’a kredi kartı başvurusu yapmadan önce hangi kartların ne işe yaradığını, hangi özellikler barındırıldığını öğrenmenizde fayda olacağını düşündük. Bunun için Halkbank bünyesinde sunulan kredi kartlarını ve kart özelliklerini araştırarak aşağıda bu kartlarla ilgili bilgileri sizlere sunduk. Size en uygun kartı seçerek başvurunuzu yapabilir ve siz de hemen Halkbank Paraf kredi kartı sahibi olabilirsiniz.

  • Paraf: Halkbank Paraf kart ile yurt içi ve yurtdışında Visa/Mastercard, yurt içinde Troy logosu olan tüm işyerlerinden alışveriş yapabilirsiniz. Alışverişlerinizi taksitlendirebilir,

Artı taksit, sonradan taksit, fatura ödeme talimatı, aidat ve kira ödemeleri gibi özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca borç taksitlendirme, hgs ödemeleri, taksitli nakit avans, paraf shuttle, Atatürk havalimanı lounge hizmeti, Esenboğa havaalanı lounge hizmeti, artan parafpara gibi özelliklerinden de faydalanabilirsiniz.

  • Paraf Gold: Bu karta sahip olarak üye işyerlerinden alışverişler yapabilir, alışverişlerinizi taksitlendirebilir, harcamalarınıza özel puan kazanabilir ve bu puanlarda bedava alışveriş yapabilirsiniz.
  • Parafree: Özellikle üniversite öğrencilerine yönelik çıkarılan bu kart ile gençlere güzellik yapan kart sloganıyla hizmet vermektedir. Parafree kredi kartı tanıtım sürecinde sadece Süleyman Demirel Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi öğrencilerine verilmektedir. Ayrıca öğrenciye kredi kartı veren bankalar sayfasını da ziyaret ederek diğer bankaların da avantajlı kartlarını inceleyebilirsiniz.

Paraf Platinium,
Parafly,
Paraflyt Platinium,
Paraf Sanal,
Ücretsiz Kredi Kartı.

Yukarıda yer alan diğer kredi kartların özelliklerine Halkbank internet sitesinden öğrenebilirsiniz. Kredi kartı başvurusu yapmak istiyorsanız aşağıda bulunan kanallardan birisini seçerek başvuru talebinizi bankaya iletebilirsiniz.

İNTERNETTEN BAŞVURU:
Halkbank Paraf internet sitesinde bulunan (https://www.parafcard.com.tr/Hizli_Basvuru) linkine tıklayarak hemen kredi kartı başvuru sayfasına gidebilir ve başvuru talebinizi iletebilirsiniz. TC Kimlik Numaranız, Doğum tarihinizi ve istenilen diğer bilgileri de doldurduktan sonra kredi kartı başvurusunu yapabilirsiniz. Kredi kartı başvuru sonucunuz bir kaç gün içerisinde tarafınıza sms ile bildirilecektir.
SMS İLE BAŞVURU:
Halkbank sms kredi kartı başvurusu yapmak için TC Kimlik Numaranızı yazdıktan sonra 3452’ye sms yollayabilirsiniz. Kartınız onaylandıktan sonra belirtilen adrese teslim edilecektir.
MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN BAŞVURU:
Halkbank müşteri hizmetleri numarası 0850 222 0 400’ü arayarak kredi kartı başvurunuzu yapabilirsiniz. Ayrıca sitemizde bulunan Halkbank müşteri hizmetleri direk bağlanma sayfasına da göz atarak müşteri hizmetlerine hemen bağlanabilirsiniz.
BANKA ŞUBESİNDEN BAŞVURU:
Halkbank şubesini ziyaret ederek siz de kimlik belgenizle müşteri temsilcisi aracılığıyla kredi kartı başvurunuzu yapabilirsiniz. Ayrıca Halkbank mobil uygulamasını cep telefonunuza indirerek de kredi kartı başvusunu telefonunuz üzerinden yapabilirsiniz.

Yukarıda bulunan kanalları kullanarak siz de kart başvurusunu yapabilir ve yeni bir kredi kartı sahibi olabilirsiniz. Acil nakit ihtiyaçlarınıza özel nakit çekim özelliğinden yararlanabilir veya alışverişlerinizde Paraf kartı kullanarak tüm alışverişleri taksitlendirerek yapabilirsiniz. Sitemizde bulunan kredi kartlarını karşılaştırarak size en iyi gelecek olan kredi kartına başvurunuzu yaparak kredi kartı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bilindiği gibi kredi kartı almadan önce bir çok kişi araştırmalar yaparak alınacak kredi kartının avantaj ve kampanyalarını da merak etmektedir. Öncelikle siz de Paraf sitesine giderek kampanyalara göz atabilir ve kredi kartı kampanyalarını da öğrenebilirsiniz. Şuanki kampanyalara göz attığımızda ise, Petrol Ofisi’nde 40 TL ParafPara, Morhipo mobil uygulaması ile Bkm Express’le yapılacak 200 TL ve üzerindeki ödemelerde 30 TL indirim, ebebek’e özel 35 TL’ye varan ParafPara, giyim – elektronik ve gıda marketlerinde 40 TL Parafpara, Muda mağazalarına özel 30 TL ParafPara, Mudo Consept’e özel 30 TL ParafPara, Atasay’dan 200 TL’ye varan ParafPara, Trendyol’da 20 TL indirim, markette küsüratlar Paraf’tan gibi pek çok güncel kampanyalar bulunmaktadır. Halkbank kredi kartı başvurusu yapan herkes bu ayrıcalık ve kampanyalardan da ücretsiz olarak yararlanmaya hak kazanmaktadır. Kampanya detay ve şartlarını Paraf sitesinden inceleyerek daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Halkbank kredi başvurusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir