Halkbank Kredi Kartı Yapılandırma

featured

Ziraat ve Vakıfbank’tan sonra Halkbank kredi kartı yapılandırma 2021 haberini açıkladı. Siz de Halkbank’a başvurarak uygun faizlerle kredi kartınızı yapılandırabilirsiniz.

 

Türkiye’nin gündemi kredi kartı yapılandırmaları. İlk olarak geçtiğimiz günlerde Ziraat Bankası ve Vakıfbank kredi kartı yapılandırma haberlerini kamuoyuyla paylaşmıştı. 3. olarak Halkbank kredi kartı yapılandırma 2019 haberini paylaşarak kredi kartı borcu olan vatandaşları sevindirdi. %1,1 faiz oranlarıyla 60 aya kadar kredi kartı borçlarınızı siz de Halkbank’ta yapılandırabilirsiniz. İşte haberle ilgili tüm gereken detaylar.

HALKBANK KREDİ KARTI YAPILANDIRMA

Halkbank, kredi kartı borcu olan vatandaşlarımıza özel olarak “Halk Destek Kredisi” paketini açıkladı. Kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken kişiler Halkbank’a başvuru yaparak borçlarını 60 aya kadar taksitlendirebilecek. Halkbank ve diğer bankalara ait kredi kartı borçlarını aylık yüzde 1,10’dan başlayan uygun faiz oranlarıyla yeniden yapılandırabilirsiniz. 60 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi çekilerek kredi kartı borçlarınız kapatılır ve siz de uzun döneme borçlarınızı yayarak aylık taksit tutarınızı düşürebilirsiniz. Normal şartlarda ihtiyaç kredisi en fazla 36 aya kadar kullanılabilmektedir ancak Halkbank’ta kredi kartı borcu kapatma kredisi 60 aya kadar kullanılabiliyor.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Kredi kartı borçlarını yapılandırmak isteyen kişiler en yakın Halkbank şubesinden başvuru yapabilir. Halkbank kredi kartı borcu yapılandırma 2021 yılı ile ilgili güncel bilgileri bu sayfada verdik. Siz de sitemizi takip ederek bankacılık ve finansla ilgili güncel haber ve içeriklere ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Kredi kartı başvurusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir