Pubg hesap silme nasıl yapılır?

PUBG hesap silme ve Pubg mobile hesap silme, Facebook PUBG bağlantısı kaldırma ile Pubg arkadaş silme adımlarını bu sayfada açıkladık.

Pubg hesap silme nasıl yapılır?

PUBG Mobile hesap silme adımları pek çok kişi için karmaşık gelse de aslında gerçek yöntemi kullanarak bir kaç dakika içerisinde hesabınızı siz de kalıcı olarak silebilirsiniz. Bilindiği gibi PUBG hesabımıza giriş yaparken Steam, Google Play, Facebook, Twitter gibi sosyal ağlar veya direkt E-posta adresimiz ile giriş yapabiliyoruz. PUBG Mobile oyun üzerinden artık hesap silme butonu aktif değildir yani oyuna giriş yaparak hesabınızı silemezsiniz. Hesabınızı silmek için aşağıda yer alan yöntemleri kullanabilirsiniz. Hesap silmek isteyen kişiler genellikle oyunu tamamen bırakmak veya hile kullanan kişiler belli süre oyun dışında kalarak ban yememek içindir.

Pubg nedir?

Pubg mobile veya Pubg FPS türünde bir oyundur. Pubg Mobile oyununun temel amacı hayatta kalıp diğer düşmanları saf dışı bırakmaktır. Klasik oyun moduna giriş yapıldığında 100 kişilik oyuncu kadrosu kendi içinde rastgele veya arkadaşıyla oyuna girilmişse arkadaşla beraber uçaktan atılır. Oyuncular yere indiklerinde herkes eşit durumdadır ve mühimmat toplayarak karşıdaki rakipleri bitirmek için oyun devam eder. Belli süre sonra alan daralarak hayatta kalan oyuncular birbirine yaklaşır.

PUBG hesabı nasıl silinir?

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan PUGB oyunu, bilindiği gibi abartılı şekilde kullanıldığında "bağımlılık" yapmaktadır. Pek çok oyuncunun vaktini çaldığından dolayı hesabı silmek için araştırma yapmaktadır. PUBG oyunu ile her gün saatlerce vaktinizi boşa geçirmemek istiyorsanız, siz de bu sayfada yer alan adımları takip ederek hesabınızı hemen kalıcı olarak silebilir ve PUBG'den kurtulabilirsiniz. PUBG hesabını silmek çok zor bir işlem değildir ve basit adımları takip ederek hesap silme başvurusu sonrasında hesabınız hemen iptal edilecektir. Pubg hesap silme adımları:

  • PUBG mobile oyununu başlatın.
  • Sağ alt köşede yer alan "Ayarlar" bölümüne gelin.
  • "Destek" sekmesine dokunun.
  • Sağ üst köşede yer alan "Sohbet" baloncuğuna tıkladıktan sonra canlı desteği başlatın.
  • Destek ekibine "Can you delete my account?" şeklinde soru sorun ve hesabınızı silmek istediğinizi belirtin.
  • Görüşme sonrasında doğrulama sorularını yanıtlayın.

Tüm aşamaları bitirdikten sonra 7 gün içerisinde PUBG Mobile hesabınız kalcıı olarak silinecektir. Bu süre içerisinde hesabınıza giriş yapmamanız gerekmektedir.

PUBG Mobile hesabı silme başvurusu yaptıktan sonra 7 gün boyunca hesabınızın verileri Tencent'in sunucularından temizlenmeden önce bekletilir. 7 gün dolduğunda ise eğer fikrinizi henüz değiştirmediyseniz sunuculardan da tüm hesabınız ve hesap bilgileriniz otomatik olarak silinecektir. Hesap silme adımlarını takip eden 7 gün boyunca oyuna giriş yapmazsanız oyun kalıcı olarak silinecektir. PUBG hesabınızı silmek için öncelikle herhangi bir tarayıcıdan hesap silme linkine gitmeniz gerekmektedir.

PUGB Mobile Facebook Hesabı Silme

Oyuna büyük bir çoğunluk Facebook hesabıyla giriş yapmaktadır. Siz de Facebook.com hesabınızı PUGB Mobile oyununa bağlamışsanız, aşağıda yer alan adımları takip ederek "PUGB" hesabınızı silebilirsiniz:

  • Telefonunuzdan Facebook uygulamasına giriş yapın.
  • Ayarlar menüsüne gidin.
  • Uygulamalar ve Web Siteleri adımına gelin.
  • Aktif semkede yer alan PUGB Mobile simgesini bulun.
  • Yanında yer alan onay kutusuna tıklayın ve "Şimdi Kaldır" butonuna tıklayın.
  • Adımları takip ederek Facebook bağlantısını kaldırın.

Yukarıda yer alan adımları takip ederek hesabın bağlantısını kaldırabilirsiniz. Bu yöntemi kullanarak oyundan sadece çıkış yapmış olacaksınız. Dilediğiniz zaman tekrar Facebook hesabınızı kullanarak PUGB hesabınızla oynamaya devam edebilirsiniz.

Pubg facebook bağlantısı kaldırma

  • Facebook uygulamasını açın.
  • Profil menüsüne dokunun.
  • Sağ üst köşede yer alan Ayar butonuna dokunun.
  • Bu sayfadaki "Uygulamalar ve İnternet Siteleri" seçeneğine dokunun.
  • Seçenekler arasından PUBG Mobile uygulamasını bulun.
  • Eğer sayfada gözükmüyorsa Daha fazlasını gör kutusuna dokunun.
  • PUBG Mobile üzerine dokunduktan sonra  "Çıkar" seçeneğine tıklayın ve ardından gelen uyarıyı inceleyerek tekrardan "Çıkar" seçeneğine tıklayın.
  • Bu işlemden sonra Facebook Pubg Mobile bağlantısını iptal etmiş olursunuz.

Google Play ile giriş yapılan PUGB hesabı silme

Google Play ile PUBG hesabınıza giriş yaptıysanız bu durumda aşağıda yer alan adımları takip ederek hesabınızın iptal edilmesini sağlayabilirsiniz.

  • Telefonunuzun Ayarlar menüsüne gidin.
  • Google sekmesine tıklayın.
  • Bağlı Uygulamalar seçeneğine gelin.
  • PUBG Mobile hesabınıza tıklayın.
  • "Bağlantı Kes" diyerek hesabın bağlantısını kaldırın.

PUGB Hesap Silme Linki

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Pubg hesabı silmek için uygulama üzerinde herhangi bir hesap silme butonu yoktur. Daha önce bu buton aktif olsa da artık oyuna giriş yaparak bir buton üzerinden hesap silme iptal edilmiştir. Pubg Mobile hesap silmek için uygulamaya giriş yaptıktan sonra yapmanız gerekenler:

  • Pubg oyununa giriş yapın.
  • Ayarlar menüsüne gelin.
  • Açılan Genel Ayarlar sayfasının en altına gelin.
  • Sağ alt köşede yer alan "Destek" menüsüne tıklayın.
  • "Bize Ulaşın" menüsünden hesabınızı kalıcı olarak silmek istediğinizi müşteri hizmetlerine yazarak gönderin.
  • Birkaç gün içerisinde PUBG müşteri hizmetleri sizinle iletişime geçerek hesabınızı silecektir.

Siz de bu sayfamızda yer alan Pubg hesap silme adımları takip ederek PUBG oyununuza bağlı hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz. Ayrıca PUBG oyununda yer alan Ayarlar sekmesinden en alt sol köşede yer alan "Çıkış Yap" butonunu kullanarak oyundan çıkış yapabilir, bir süre sonra tekrardan giriş yaparak kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Pubg arkadaş silme

Trendyol hesap silme

İnstagram hesap silme

Paribu hesap silme

Kaynaklar:

https://www.spieltimes.com/original/guides/how-to-delete-pubg-account-easy-guide/

https://www.youtube.com/watch?v=BZY48f3ncFc

Yorum yap:

Etiketler
Kapat