Snapchat Hesap Silme Linki (Kalıcı Silme İşlemi)

Snapchat hesap silme ayrıntıları ve linki ile siz de anında tüm üyelik bilgilerinizi silerek, Snapchat hesabınızı devre dışı bırakabilirsiniz.

Snapchat Hesap Silme Linki (Kalıcı Silme İşlemi)

Anlık mesajlaşma uygulaması olan Snapchat, 2011 tarihinden beridir aktif olarak hizmet vermektedir. Evan Spiegel, Bobby Murphy ve Reggie Brown tarafından kurulan uygulama, popüler mesajlaşma uygulamaları arasında yer almaktadır. Kullanıcıların yazılı metin, ses, video ve fotoğraf göndermesine yaramaktadır. Kişiye özel olarak gönderilen dosyalar, gönderen kişinin daha önce belirlediği süre boyunca (1 ile 10 saniye arası) 2 defa görüntülenebilmektedir. Hikayedeki dosyalar ise gönderen kişinin daha önce belirlemiş olduğu süre boyunca görüntülenebilir. İOS ile Android uygulaması bulunan Snapchat, aktif olarak dünya genelinde 500 milyon üzeri kullanıcısı bulunmaktadır. Dünya geneli yaygın olarak kullanılan uygulama, Türkiye'de de büyük bir popülerlik ile kullanılmaya devam etmektedir. Bu kullanıcılar arasında belli nedenler gösterilerek uygulamayı silmek isteyenler de olacaktır. Bu sayfamızda Snapchat kullanıcılarına özel olarak hesap silme ayrıntılarını ele aldık.

 

Snapchat hesabı nasıl silinir?

Oldukça basit olan Snapchat hesap silme işlemi, tek bir link üzerinden kolaylıkla yapılabilmektedir. Hesabınızı silmek için kullanıcı adınız ve şifrenizle tarayıcı üzerinden giriş yapmanız gerekmektedir. Snapchat kullanıcı adınız ve şifrenizi biliyorsanız, hesabınızı tamamen silmek için yapmanız gereken tek şey aşağıdaki Snapchat hesap silme linkine tıklamaktır.

  • Snapchat hesap silme linki:
  • https://accounts.snapchat.com/accounts/
  • Snapchat hesabınıza tarayıcı üzerinden giriş yapın.
  • "Delete Account" butonuna tıklayın.
  • Uyarıları onaylayıp devam edin.

Snapchat hesap silme

Yukarıdaki hesap silme linkine sadece tarayıcı üzerinden giriş yapmak gerekmektedir. Direkt olarak tıkladığınızda telefonunuzun ayarlarına göre otomatik olarak sizi uygulamaya yönlendirebilir. Bu durumda ise yukarıda yer alan hesap silme linkini kopyalayıp sonrasında bu linki Google Chrome gibi tarayıcı üzerinden açmaktır.

 

Snapchat hesap sildikten sonra ne olur?

Hesabınızı yukarıda anlatılan talimatlara göre sildiyseniz, bu işlemden sonra kalıcı olarak hesabınızın tamamen silinmesi 30 gün sonra gerçekleştirilecektir. Bu süre zarfında hesabınıza giriş yapmazsanız tüm bilgileriniz silinecektir. 30 gün içerisinde Snapchat hesabınıza tekrar giriş yaparsanız hesap silme işleminden vazgeçmiş olacaksınız. Hesabınız silindikten sonra Snapchat'ta bulunan tüm verilerinizin de silineceğini ve bir daha erişemeyeceğinizi de aklınızdan çıkarmayın.

Eğer kaydetmek istediğiniz fotoğraf, video gibi dosyalarınız bulunuyorsa hesap silme işlemi öncesinde telefonunuzun hafızasına yedekleyebilirsiniz. Snapchat hesap silme işleminden önce bu adımları tekrar gözden geçirmenizde yarar olacaktır.

 

Snapchat hesap silme geri alma

Snapchat hesap silme işleminden sonra, hesap kapatma onayı verildiği andan itibaren 30 gün süreniz olacaktır. 30 gün içerisinde tekrardan Snapchat hesabınıza giriş yaparsanız hesabınızı tekrar alabilir, hesap silme işlemini iptal edebilirsiniz. 30 gün dolması durumunda ise yapacağınız hiçbir şey yoktur yani silinen hesabınıza ve bilgilerinize tekrar erişemezsiniz. Yeni bir Snapchat hesabı açmayı deneyebilirsiniz.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de popüler olarak kullanılan Snapchat hesap kapatma işlemi bu sayfada anlatıldığı gibi oldukça basit ve sadece 1 dakika içerisinde yapılabilir. Snapchat hesap silme işleminde dikkat etmeniz gereken önemli bilgileri de bu sayfamızda açıkladık. Ayrıca İphone İnstagram hesap silme sayfasından da İnstagram hesabınının nasıl silineceği ayrıntılarına ulaşabilirsiniz.

Yorum Yap: