Vakıfbank Iban Sorgulama

featured

Bu sayfadaki bilgilere göz atarak en güncel Vakıfbank iban sorgulama ve hesaplama işlemini ücretsiz olarak gerçekleştirebilir, e-iban sistemleri ile iban numarasının doğruluğunu öğrenebilirsiniz.

 

Uluslarası para transferlerinde güvenli ve hızlı olması açısından dolayı ıban kodu kullanılmaktadır. Siz de Vakıfbank iban sorgulama yaparak İBAN numaranızı öğrenebilir ve eft ile havale işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Para transferlerinde hesap numarası ve şube kodu kullanılarak gönderilen paralar yanlışlık payı yüksek olmasından dolayı risk altında gönderilmiş olur yanlışlık payı daha fazla artmış olur ancak iban ile gönderilen para transferi yapmak diğer seçeneklere göre riski en aza indirmektedir. Zaten bu uygulamanın amacıda oluşan yanlışlıkları en aza indirmek amacı ile uygulanmaya başlanmıştır. Finans transferi yapacak olan kişi sadece alıcı taraftan iban numarasını öğrenebilir banka ve müşterisi arasındadır üçüncü kişilere müşteri bilgilerinin bilgilerini paylaşmaz.

VAKIFBANK İBAN ÖĞRENME
Banka hesap numarasını Vakıfbank internet şubesinde bulunan iban sorgulama aracı sayesinde İban numarasına dönüştürebilirsiniz. Ayrıca hesap numarası ve iban numarasını bilmiyorsanız Vakıfbank müşteri hizmetlerini arayabilir, Vakıfbank mobil ve internet şubesini kullanarak bu bilgileri öğrenebilirsiniz. Alıcı kişinin adına işlem yaparak veya bankaya giderek iban numarası öğrenmez. Her vatandaşımız kendisine ait olan iban numarasını bireysel olarak başvurarak öğrenebilirler. Hesap numarasını bildiğiniz takdirde Vakıfbank iban sorgulama işlemini yapabilirsiniz. Ulaştığınız bilgiler toplamda 26 karakterden oluşmalıdır. İlk 2 hanesinde hesabın bulunduğu ülkeyi sembol eden harflerden oluşur. Ülkemizde TR olarak başlamaktadır daha sonrasında gelen karakterler ise tamamen rakamlardan oluşmaktadır. Bu değerleri gördüğünüz takdirde iban numaranıza ulaşmışsınız demektir. Peki hesap numarasını bilmiyorsanız Vakıfbank iban öğrenmeişlemini nasıl yapabilirsiniz?

Diğer bankalar:

Halkbank iban sorgulama
Akbank iban sorgulama34
Garanti Bankası iban sorgulama

Vakıfbank IBAN Numarası Nasıl Öğrenilir?
Banka müşterisi olan birey sadece kendisine ait iban numarasını öğrenmeyi talep edebilir. Gönderici kişi alıcı kişiyle bağlantıya geçerek iban numarsını alarak para transferini gerçekleştirebilir. Alıcı kişi iban numarsını bilmiyor ise internet bankacılığı ile hesap numarası ile sorgulama yaparak öğrenebilir. Diğer seçenek ise banka müşterisi Vakıfbank mobil bankacılık uygulaması kullanıyor ise giriş yaparak hesapları kısmına girerek hesap bilgileri kısmından iban numarasına ulaşabilir. Bunun yanısıra bütün bankaların hizmet verdiği müşteri hizmetleridir tabikide 0850 222 0 724 numaralı çağrı merkezini arayarak Vakıfbank IBAN numarasını öğrenmek mümkündür. Güvenlik açısından sorulan sorulara doğru cevap vermeniz halinde iban numaranız sizinle paylaşılacaktır. Ayrıca mesai saatleri içerisinde Vakıfbank iban sogulama yapmak isteyen banka müşterileri Vakıfbank banka şubesine giderek müşteri temsilcisi yardımıyla iban numaranızı öğrenebilirsiniz. Karşınıza aradığınız gibi çıkmayabilir Vakıfbank iban numarası başlığı altında karşınıza çıkmayabilir. Karşınıza çıkan 26 haneden oluşan ilk iki harfi TR ve devamı rakamlardan oluşan değerler sizin iban numaranızdır. IBAN numaranız ile birçok yabancı ülkeden kolaylıkla para transferliniz gerçekleştirebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: iban sorgulama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir