ING Bank Iban Sorgulama

featured

Bankacılık işlemlerinizin daha hızlı ve daha güvenilir olmasını sağlayan ıban numarası numarası ile ING Bank Iban numarası ile EFT ve havale yapabilirsiniz. Her ikisini de yapabilmek için iban numaranızı biliyor olmanız gerekmektedir. Öğrendiğiniz takdirde başka ülkeden veya başka bankadan para transferleri yapabilirsiniz.

 

Vatandaşlarımızın para harcamada en çok kullandığı yöntemlerden birisi kredi kartları veya banka kartları olarak bilinen manyetik kartlardır. Bilişim teknolojilerinin artmasıyla beraber gün geçtikçe gelişen banka sistemlerinden biriside iban numarası olmuştur. İng bank iban sorgulama işlemi için aşağıda yer alan bilgilerden yararlanabilirsiniz. IBAN numarası Avrupa ülkelerindeki bankalarda başlamış olup 2009 yılında Türkiye’ de kullanma kararı alıp Ocak 2010 tarihinden itibaren bankacılık sistemlerine ıban dahil olmuştur. Iban gelmesinden sonra havale eft işlemleri daha kolay daha hızlı ve daha güvenilir olmuştur karışıklık daha fazla önlenmiştir.

İng Bank İban Öğrenme

İng Bank’ta bulunan hesabınızın iban numarasını öğrenmek için İng Bank internet şubesine girebilir, mobil şubesinden, atm’lerden, ing bank şubelerinden veya müşteri hizmetlerini arayarak iban bilgilerinize ulaşabilirsiniz. Ayrıca İng Bank’ın sitesinde bulunan iban hesaplama sayfası sayeside hesap numarası ve şube kodu gibi bilgileri girerek de  iban numarasını öğrenebilirsiniz. Özellikle orta yaşlardaki birçok insan sahip olduğu kartlarla ilgili birçok detayın farkında olamıyor. Bundan dolayı bankacılık işlemlerinde hata yaparak sıkıntı yaşıyorlar. Bu sıkıntıları daha az seviyeye indirmek için iban numarası kullanılması önerilmiştir. Iban numarası toplam 26 karakterden oluşmaktadır. Karakterlerin en başında ülkenin sembolü olan harfler bulunur. Türkiye’de sembol olarak TR ile başlar daha sonrasındaki karakterler rakamlardan oluşur sonraki iki basamak kontrol basamakları olarak adlandırılır. Daha sonra beş haneli banka kodu verilir sonrasında tek basamaklı rezerv alanı verilir. Ibanınızın son 16 hanesi ise bankadaki hesap numaranızı barındırır.

İLGİLİ SAYFA: İBAN SORGULAMA

ING Bank resmi sitesine girerek ING Bank’ın iban öğrenme ekranından sizden istenilen bilgileri girerek ING Bank ıban doğrulama kodunu girerek ilgili bankada bulunan tüm hesaplarınızın iban numarasına ulaşabilirsiniz. Müşteri numaranızı biliyorsanız bu işlem yaklaşık 5 dakika kadar sürecektir. ING Bank Iban numaranızı öğrenmenin birdiğer yöntemi ise size en yakın ING Bank ATM’ sinden hesap bilgilerinizi sorgulayarak ıban numaranızı öğrenebilirsiniz. Veya ING Bank şubesine giderek müşteri temsilcisi aracılığıyla ıban numaranıza ulaşabilirsiniz. 7/24 bankacılık işlemlerinizi hızlı ve güvenli gerçekleştirmek için 0850 222 0 600 numarayı arayıp yardım talep ederek ıban numaranızı talep edebilirsiniz. ING bank iban numarasına ulaştıktan sonra havale eft işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yukarıda bulunan bilgilerden yararlanarak siz de İng Bank iban sorgulama işleminin nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir