Yapı Kredi İban Sorgulama

featured

Sizde Yapı Kredi iban sorgulama yaparak eft ve havale gibi işlemlerde gerekli olan IBAN numaranızı anında öğrenebilirsiniz. İşte Yapı Kredi’nin iban sorgulama sayfası.

 

İban hesaplaması yapabilmek için https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/hesaplama-araclari/iban-sorgulama adresine gidebilir ve Yapı Kredi iban sorgulama sayfası üzerinden tüm gerekli işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Karşınıza çıkacak ekranda Yapı Kredi hesap numaranızı yazarak “iban oluştur” butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. İban numaraları, hesap numarası ve şube kodlarıyla oluşturulduğu için sistem otomatik olarak sizin iban numaranızı bulacak ve ekrana yansıtacaktır.

Yapı Kredi Hesap No Kaç Haneli?

Yapı Kredi’nin hesap numarası 8 hanelidir. Sizde Yapı Kredi internet şubesinden yada 444 0 444 Yapı Kredi müşteri hizmetleri numarası aracılığıyla çağrı merkezinden iban numaranızı öğrenebilirsiniz. İBAN numaraları eft ve havale gibi para gönderim işlemlerinde işimize yaramaktadır. Ayrıca Türkiye Bankalar Birliği iban sorgulama ekranı aracılığıyla ibanın doğru olup olmadığını da sorgulayabilirsiniz. Böylece iban numarasının geçerli olup olmadığını da öğrenebilirsiniz. Yine yurtdışı iban numarası doğruluğu da bu sayfadan yapılabilmektedir. Bu sayede İBAN numarasının hangi bankaya ait olduğunu da kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Sizde bu sayfadaki bilgilerden yararlanarak Yapı Kredi iban sorgulama ekranına geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca Akbank iban sorgulama ekranı aracılığıyla Akbank iban numaralarını da öğrenebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir