Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar – 2023 Belgesiz Krediler

featured

Çalışmayanlara veya sigortasız çalışanlara gelir belgesiz kredi veren bankalar hangileridir diye merak ediyorsanız, bu sayfadan belgesiz, kefilsiz kredi başvurusu yapabilirsiniz.

 

Bu sayfadan gelir belgesiz kredi arasında Ziraat Bankası, İş Bankası, Vakıfbank, Garanti Bankası gibi önemli bankalar maaş bordrosuz yani belgesiz krediyi kesinlikle vermezler. Ancak bu durum karşısında bazı bankalar kefilsiz senetsiz, gelir belgesiz kredi verebilmektedir. Bu doğrultuda bazı bankalar herhangi bir geliri olmayan kişilere de kredi verebilirler. Bildiğiniz gibi faiz oranlarının yükselmesiyle beraber artık kredi kullanan sayısı da azalmış oldu. Bankalar, kredi müşterisi bulamayınca özellikle gelir belgesi olmayan müşterilerine yönelerek, bazı şartlar altında gelir belgesi olmadan kredi vermeye başladı. Kefilsiz belgesiz kredi veren bankalar arayışına girdiyseniz bu sayfamızı dikkatli şekilde inceleyebilirsiniz.

Gelir Belgesiz Kredi Veren Bankalar

Maaş bordrosu istemeden ihtiyaç kredisi veren bankalar, düşük faizlerle 36 aya varan ihtiyaç kredisi vermektedir. Siz de internet şubesini aktif kullanan ve internete özel kredi veren bankalara hemen kredi başvurusu yaparak hiçbir kefil talebi olmadan kredi çekebilirsiniz. Bu bankalar internet şubelerinin müşteri potansiyelini arttırmak için belgesiz kredi vermektedir. Belgesiz kredi verilirken öncelikle kişinin geçmiş ödemeleri, kredi notu, kredi sicili gibi bilgiler de incelenmektedir. Banka kredi onay sürecinde KKB sisteminde kişinin sicilini incelemekte ve kredi başvurusunu buna göre sonuçlandırmaktadır. Aşağıda yer alan adreslere tıklayarak siz de internet şubesinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Yine bu kuruluşlar hali hazırda bankaların internet şubeleri olduğu için güvenilir bir şekilde kredi başvurusu yapabilir ve kredinizi kullanabilirsiniz. Kefilsiz, senetsiz ve maaş bordrosuz kredi kullanmak için siz de bu sayfamızı dikkatli şekilde inceleyebilir, ilgili sayfaları ziyaret edebilirsiniz. Şubeye gitmeden gelir belgesiz kredi veren bankalar:
Gelir belgesiz kredi veren bankalar listesi
Banka
Belge Talebi
Kredi Üst Miktarı
N Kolay Kredi
İstemiyor
 50.000  TL
CEPTETEB
İstemiyor
 50.000  TL
İstenmiyor
 40.000  TL
Odeabank
İsteyebilir
 60.000  TL
ING
İsteyebilir
 70.000 TL
Güncelleme: 11.01.2022

Çalışmayanlar Kredi Alabilir Mi?

Sigortası olmayan, çalışmayan kişiler günümüzde bir çok bankadan kredi alabilmektedir. Bankada belirli bir geçmişi olan, kredi notu iyi seviyede olan ve sicili bozuk olmayan fakat çalışmayan kişiler, bankalardan kredi çekebilir. Bankaların kredi verirken aradıkları ilk şart gelir belgesi değildir fakat çalışmayan kişilerin yüksek limitli kredi çekmeleri de zordur. Kredi notunuzu yükseltmek için alacağınız düşük limitli bir kredi kartını düzenli olarak kullanarak notunuzu hızlı bir şekilde yükseltebilirsiniz.

Buna bakın: Sigortasız kredi veren bankalar

 

Yeni Çalışmaya Başlayanlar Ne Zaman Kredi Çekebilir?

Daha önce gelir belgesi olmayan fakat yeni işe başlayan SGK’lı çalışanların bankalardan kolay kredi çekebilmesi için en az 3 ay geçmesi gerekmektedir. Kredinin onaylanması için 3 ay sigortalı olmadan kredi başvurusu yapmanızı önermeyiz. Eğer başvuru yapar ve sürekli olarak kredi başvurusuna olumsuz yanıt alırsanız kredi notunuz düşer ve ileride kredi almanız daha da zorlaşır.

 

Gelir Belgesiz Kredi Nasıl Çekilir?

Gelir belgesiz kredi veren bankalar

Türkiye’deki özel ve devlet bankaları kredi verirken ilk olarak kişilerin kredi notunu incelemektedir. Bir kişinin maaş bordrosu olmadan kredi alabilmesi için bankaların bazı şartları bulunmaktadır. Ancak yasalara göre kredi verilecek kişinin resmi bir gelir kaynağının bulunması gerekmektedir. Çiftçiler, esnaflar, maaş belgesiz çalışanlar devamlı olarak kullandıkları banka hesabında sürekli olarak para giriş çıkışı göstererek kredi alabilirler. Bu yöntemin dışında gelir belgesiz kredi çekmek için aşağıdaki şartları yerine getirmeniz gerekmektedir:
  • İpotek göstererek kredi çekmek
  • Kefil göstererek kredi çekmek
  • Ek gelir belgesi göstermek  (Kira geliri veya Mevduat geliri gibi)
  • Taahhüt göstermek
Ev hanımlarının resmi bir gelir kaynağı olmamasından dolayı ev hanımları belgesiz kredi çekebilmeleri için ek gelir göstermeleri gerekmektedir. Bu kişiler bankalara kira bordrosu gibi gelir kaynaklarını sunarak kolaylıkla kredi çekebilirler. Eğer üzerinize kayıtlı bir konut, taşıt veya arsa gibi ürünleriniz varsa bunu bankaya krediye karşılık ipotek ettirerek ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz.

Şubeye Gitmeden Gelir Belgesiz Kredi Nasıl Kullanılır?

Özellikle korona virüs salgınının ülkemizde yayılması ile birlikte, kredi çekmek isteyen kişiler sağlıklarını riske atmamak adına banka şubesine gitmek istememektedir. Bundan dolayı artık bankalar da salgın sürecine ayak uydurarak kredi başvurularında müşterisini şubeye gelmeden kredisini onaylamakta ve krediyi müşterinin talebi doğrultusunda müşterinin hesabına aktarmaktadır. Böylelikle kredi ihtiyacı olan kişiler internet üzerinden veya bankanın mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusu yaparak şubeye gitmeden gelir belgesiz olarak kredi çekebiliyor. Şubeye gitmeden gelir belgesiz kredi kullanmanız için, kredi başvurusu yapacağınız bankada vadesiz TL hesabınızın ve internet bankacılığınızın olması gerekmektedir. Bankada hesabınız yoksa yine şubeye gitmeden hesap açabilmeniz mümkündür.
İlginizi çekebilir: Şubeye gitmeden hesap açma

Gelir Belgesiz Kredi Başvurusu

Normal şartlarda SGK’lı olarak çalışmayan kişilerin gelir belgesi olmadan kredi çekebilmeleri için kefil göstermeleri banka tarafından istenebilir. Kefilin yanı sıra ek gelir belgesi (kira geliri, mevduat geliri gibi) de talep edilebileceği gibi, teminat (taşınmaz) da banka tarafından kredi karşılığında istenebilmektedir. Siz de bu şartları tamamlayarak bu sayfada bulunan bankalardan belgesiz kredi kullanabilirsiniz. Maaş bordrosu olmadan kredi alabilir miyim diye merak edenler için, bordrosuz kredi veren bankaları yukarıda paylaştık. Bunların yanı sıra herhangi bir yerden ek gelir sahipleri de Ziraat Bankası, TEB, Akbank, Finansbank, Vakıfbank gibi bankalardan kredi alabilmektedir. Özellikle kira geliri gibi gelirleri bankaya sunarak kredi çekebilirsiniz. Aynı zamanda ipotek karşılığı da bankalardan kolaylıkla kredi alabilirsiniz. Yine maaş bordrosu olmadan kredi almak için pek çok yol bulunmaktadır. Bunun için yukarıda sizlere önerilen internet bankacılığı sitelerini ziyaret etmenizi önerebiliriz. Maaş bordrosu, çoğu bankaların kredi değerlendirme sisteminde yer alsa da bazı bankalar maaş belgesi olmadan da kişilere ihtiyaç kredisi verebilmektedir.

Gelir Belgesiz Kredi Şartları

Bankalardan kredi çekmek istediğimizde başvuru sırasında öncelikle maaş bordrosu (gelir belgesi) istenmektedir. Bankalar maaş belgesi olmayan kişilere kolay kredi vermek istemezler. Ancak siz de belge ve şart olmadan düşük miktarlı kredileri kullanabilirsiniz. Özellikle devlet bankaları dışında kalan bankalar yani Anadolubank , Turkish Bank, Burgan Bank gibi bankalardan (müşteri kitlesi az olan) daha kolay şartlarda kredi kullanabilirsiniz. Hiçbir geliriniz yoksa, bankalarda siciliniz bozuk durumdaysa ve bankalarda kullandığınız düzenli bir kredi kartınız bulunmuyorsa bankalar kredi vermekte zorluk çıkartır. Ayrıca bankalarla aranızı tutmak adına düşük limitli de olsa bir kredi kartı kullanmak avantajınıza olacaktır. Bankalar, özellikle kredi kartı müşterilerine çok değer verirler bundan dolayı kredi kartı borçlarınızı zamanında ödeyerek daha iyi seviyelerde kredi notunuzu yükseltebilir ve istediğiniz bankadan daha kolay şartlarda ihtiyaç, konut veya taşıt kredisi çekebilirsiniz. Ayrıca bir çok emekli vatandaşımız, emekliler belgesiz kredi çekebiliyor mu diye sorularını bizlere yöneltmişler. Emeklilerin düzenli bir geliri olduğu için bir yerde SGK’lı olarak çalışan olduğu aranmaksızın istediği bankadan kolaylıkla kredi çekebilirler. Yani maaş bordrosu gibi şeylere ihtiyaç duymadan bankaya kimlik belgesiyle giderek emekli olduğunu belirtip kolay kredi alabilirler. Ayrıca ev hanımlarının, öğrencilerin ve serbest meslek çalışanların yukarıda yer alan şartları tamamlaması gerekmektedir. Bunların dışında bankalardan belgesiz kredi kullanamazsınız. Bu bankaları ziyaret ederek kolay kredi avantajları banka şubesinde değerlendirebilir ve kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Bankalardan gelir belgesiz kredi almak için gerekli olan şartlar:
  • Düzenli bir geliri olmak
  • Şahıs, Ltd veya A.ş. şirket sahibi olmak
  • Ek gelir sahibi olmak (Mevduat geliri, Kira Geliri gibi)
  • Krediye karşılık ipotek ettirecek bir taşınmaza sahip olmanız
  • İstenildiği takdirde Kefil gösterebilmek
  • Sicilin bozuk olmaması.

Enpara.com Gelir Belgesiz Kredi

QNB Finansbank’ın alt kuruluşu Enpara.com’da 36 aya varan vadeler ve uygun faiz oranlarıyla belgesiz kredi çekebilirsiniz. Herhangi bir kesinti ve masraf olmadan kredi kullanabileceğiniz adres olan Enpara’dan güvenerek kredi kullanabilirsiniz. Ayrıca Enpara’da daha önce bir hesap açmadıysanız başvuru yaptıktan sonra adresinize istediğiniz zaman bir personel yönlendirilerek gerekli evraklar hazırlanıyor. Siz de yukarıda yer alan bilgiler sayesinde belgesiz kredi veren bankalardan hemen kredinizi kullanabilirsiniz. Kefilsiz kredi veren bankaların belgesiz kredi avantajlarından yararlanarak, düşük faiz oranları ve uzun dönem ödeme koşulları ile avantajlı kredileri kullanabilirsiniz. Enpara sitesine giderek kredi başvurusu yapabilir ve siz de gelir belgesiz, kefilsiz kredi kullanabilirsiniz.

TEB Gelir Belgesiz Kredi

TEB’in online bankacılık uygulaması CEPTETEB ile siz de uygun faiz oranları ve 36 aya varan vadelerle belge ve kefil olmadan kredi çekebilirsiniz. Eğer TEB’in maaş müşterisiyseniz Cepteteb uygulamasına giriş yaparak Başvurular > Kredi başvurusu sayfasına giderek bankaya gelir belgesi gibi belgeleri sunmadan internet üzerinden başvuru yapabilir ve kredinin onaylanması ile birlikte krediyi hesabınıza aktarabilirsiniz. Cepteteb ihtiyaç kredisinin üst limiti ise 50.0000 TL olarak belirlenmiştir. Cepteteb ihtiyaç kredisi hesaplama yapmak istiyorsanız buraya tıklayınız.

Odeabank Gelir Begesiz Kredi

Türkiye’de gelir belgesi olmadan kredi veren özel bankalardan birisi de Odebank’tır. Odeabank Nakit Hazır kredisi ile siz de uygun faiz oranları ve 36 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz. Ayrıca Odeabank müşterilerine özel olarak hiçbir belge olmadan Odeabank internet şubesinden başvuru yapılarak anında onaylanan krediyi kullanabilirsiniz. Odeabank Nakit Hazır kredi sayfasını ziyaret ederek kredi detaylarını öğrenebilir hesaplama yapabilir ve kredi başvurusunu bankaya iletebilirsiniz. Odeabank Nakit Hazır kredisinin üst limiti ise 30 Bin TL olarak belirlenmiştir. Odeabank’tan kullanılan kredinin ödemelerini Odeabank şubelerinden veya Akbank ATM’lerinden ve diğer bankalardaki hesabınızdan EFT yaparak, PTT şubelerinden ödeyebilirsiniz.

ING Cepte Kredi

Acil olarak paraya ihtiyaç duyan kişiler, ING Bank’ın sunmuş olduğu ve gelir belgesi istenmeyen özellikli Cepte Kredi başvurusu yaparak, anında kredinin hesaba yatmasını sağlayabilir. 36 aya varan vadeler ve 50.000 TL’ye kadar gelir belgesiz kredi başvurusu yapmak için siz de ING Cepte Kredi sayfasına giderek kredi hesaplama ve kredi özelliklerini karşılaştırabilir, başvuru yaparak hemen sonucunu öğrenebilirsiniz.

Akbank Belgesiz Kredi

7/24 maaş bordrosuz belgesiz kredi başvurusunu artık siz de Akbank’tan yapabilirsiniz. İmza olmadan, gelir belgesi, kefil, senet ve hiçbir belge gerekmeden birkaç dakika içerisinde kredi başvurusunu Akbank’a göndererek, kredinin onaylanması sonrasında paranızı hesabınıza aktarabilirsiniz. 50.000 TL’ye kadar hazır kredi başvuruları ise Akbank Direkt mobil uygulamasından alınmaktadır. Akbank Direkt Kredi sayfasını ziyaret ederek Akbank belgesiz kredi hesaplaması yapabilir, sigortasız olarak kredi kullanabilirsiniz. Akbank Direkt kredinin faiz oranları ise %1,69 ile %1,85 arasında vadeye ve kullanılan miktara göre değişmektedir.

Ziraat Bankası Gelir Belgesiz Kredi

Ziraat Bankası gelir belgesiz kredi

Devlet bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası’ndan siz de gelir belgesi olmadan kredi kullanabilirsiniz. Belgesiz kredi başvurusu yapmak istiyorsanız Ziraat Bankası’nın krediye karşılık istediği şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. Gelir belgesi olmadan kredi çekebilmeniz için kefil veya taşınmaz bir ipotek göstermeniz gerekmektedir. Her bankada olduğu gibi Ziraat Bankası’nın da gelir belgesiz olarak kredi verebilmesi için krediyi garantiye alması gerekmektedir. Siz de Ziraat Bankası’ndan çekeceğiniz belgesiz krediye karşılık olarak üzerinize kayıtlı bir taşınmazı ipotek ettirerek 50.000 TL’ye kadar, 36 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz. Ayrıca teminat göstermeden Ziraat Bankası çiftçilerimize faizsiz ve gelir belgesiz kredi vermektedir. Ziraat Bankası çiftçi kredisi sayfasına göz atarak daha çok ayrıntıya ulaşabilirsiniz. Ziraat Bankası özellikle korona virüs sürecinde Halkbank ve Vakıfbank ile beraber “Temel İhtiyaç Destek Kredisi” paketini gelir belgesiz, şartsız olarak vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla vermiştir. Devlet bankalarının dönem dönem yaptıkları belgesiz kredileri takip ederek belge şartı olmadan kredi çekebilirsiniz.

Ev Hanımlarına Gelir Belgesiz Kredi

Bilindiği gibi ev hanımlarının gelir belgesi olmadığı için birçok kişi kredi verilmediğini sanmaktadır. Oysaki ev hanımları da bankalardan kredi kullanabilir. 60 aya varan ve uygun faiz oranlarıyla siz de ev hanımıysanız bu bankalardan belgesiz, kefilsiz kredi çekebilirsiniz. Bazı bankalar 20 Bin TL’ye kadar kredi verirken, bazı bankalar bu limiti 50 bin tl olarak belirlemiştir. Günümüzde kefilsiz kredi veren banka sayısı oldukça artmış ve banka müşterilerine kolay kredi ve hemen kredi seçenekleri de hız kazanmıştır. Bu bankalar da ev hanımlarına kredi veren bankalar arasında hizmet vermeye devam etmektedir. Ev hanımlarının kredi kullanabilmesi için, kredi kullandırma şartlarını tamamlamaları banka tarafından istenmektedir. Bankalar ev hanımlarına kredi vermek için eşinin kefil olmasını, ek gelir gösterebilmesini veya belirli kredi şartlarını tamamlanmasını isterler.
Bu şartları inceleyebilmek için sitemizde yer alan ev hanımlarına kredi sayfasını ziyaret ederek daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca ev hanımlarına gelir belgesiz olarak iş kurma kredileri de verilmetedir. Birçok kişi, sicilinin bozuk olmasından dolayı bankalardan kredi çekememektedir. Siz de sicilinizin kötü ve avukatlık olmanızdan dolayı bankalardan kredi çekemiyorsanız senetle kredi sayfalarımıza göz atabilir ve banka dışında para bulma yöntemlerini deneyebilirsiniz. Günümüzde bankalardan kredi çekmek isteyen vatandaşlarımız sicilinin kötü olmasından dolayı kredi çekememektedir. Oysa ki, sicilin bozuk olması, kredi notunun düşük olmasına rağmen bazı bankalardan kolay kredi alınabilir. Bankalar arasında oldukça yüksek bir rekabet söz konusu olduğundan dolayı, bankalar daha çok kişiye daha fazla kredi vermek için adeta yarışırlar.
Kredi notu düşük olmayan kişilere hemen kredi veren bankalar arasında Halkbank, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank, Garanti Bankası, Teb, Şekerbank ve Finansbank’tır. Bu bankalarda farklı kredi limitleri karşınıza çıkabilir ve kişiye özel kredi avantajlarını da müşterilerine özel olarak sunabilirler. Gelir belgesi olmadan, kefil istenmeden kredi veren diğer bankalardan bahsedecek olursak Akbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası, Odeabank, Fibabanka, Turkish Bank gibi bankalar da kefilsiz kredi verebilmekterdir. Bu bankaların belgesiz kredi vermesi için talep ettikleri şey ise ipotek yada ek gelirdir. Siz de üzerinize kayıtlı bir taşınmazınızı ipotek ettirerek karşılığından yüksek miktarlı kredileri 36 aya varan vadelerle alabilirsiniz. Siz de bu sayfamızda yer alan bilgiler sayesinde gelir belgesiz kredi veren bankalar ile siz de kolaylıkla kredi alabilirsiniz. Sizler için İNG Bank’ın maaş belgesi olmadan ihtiyaç kredisi hespalamasını da güncelleyerek sizlere sunduk. Hemen kredi başvurusu yapabilir ve hiçbir belge olmadan ihtiyaç kredisini kullanabilirsiniz. Ayrıca konu içeriğinde yer alan ilgili konulara da göz atarak, bu konuyla alakalı daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir