Sigortasız Olanlara Kredi Veren Bankalar (Anında 50 Bin TL Kredi)

featured

Sigortası olmayanlar kredi çekebilir mi? Bu sayfadan sigortasız kredi veren bankalar listesine ulaşabilirsiniz.

 

Acil olarak paraya sıkışan birçok kişi, sigortasız olduğundan dolayı bankalardan kredi çekememektedir. Biz de bu sayfamızda araştırmalarımızı yaparak sigortasız olanlara kredi veren bankalar hangileridir sorusuna yanıt aradık. SGK, Bağ-Kur sigortanız olmasa bile aşağıda yer alan bankalar bazı şartlar veya kampanyalar yaparak sigortasız olanlara ihtiyaç kredisi vermektedir.

 

SSK yok kredi çekebilir miyim?

Bir çok kişi SSK yani sigortam yok kredi çekebilir miyim diye araştırmalar yapmaktadır. Biz de sigortasız olan kişilerin kredi çekebilmeleri için gereken şartları ve kredi başvuru bilgilerini araştırarak bu sayfamızı hazırladık. Sigortasız olarak çalışan ve sigortası bulunmayan kişilerin kredi çekebilmeleri için öncelikle kredi notunun en az 1200 seviyesi ve üzerinde olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra bankada daha önce avukatlık duruma düşmemiş olmak, sicilinizin düzgün olması gereken şartlar arasındadır. Ayrıca sigortasızların kredi çekebilmeleri için aylık düzenli gelir veya ek gelirinin bulunması da gerekmektedir. Unutmayın ki bankalar birer ticari işletmedir, bundan dolayı bankalar verdikleri kredilerin “zamanında” geri dönmesi için bu şartları tüm müşterilerinden istemektedir. Ayrıca gerekli görüldüğü durumlarda banka kredi başvurusu yapan kişiden kefil veya ipotek, teminat gibi şeyler de isteyebilir. Sigortasız olan kişiler bu şartları yerine getirerek bu sayfada verdiğimiz bankalardan kredi çekebilirler.

 

Sigortasız kredi veren bankalar

Eğer sigortasız bir işte çalışıyor ve elden aylık yada ödeme alıyorsanız bu haber tamda size göre. Kredibankalar.com olarak sigorta olmadan kredi nasıl çekilir sorusuna cevap aradık ve sizlere bu konuyu sunduk. SSK’lı olarak bir işyerinde çalışmayan kişilerin gelir belgesi olmadığı için bankalardan kredi alamamaktadır. Ancak gelir belgesi olmadan kredi veren bankalar da bulunmaktadır. Geliri olmayanlara internet bankacılığı üzerinden kredi başvuruları artmış bulunmaktadır.

Çoğu bankalar 2022 yılına özel olarak gelir belgesiz ihtiyaç ve konut kredisi kampanyalarını duyurdular bile. Bu bankalardan öncüsü Akbank maaş bordrosuz olarak bireysel ihtiyaç kredilerini aynı gün sonuçlandırmaktadır. 50 bin tl gibi iyi ir rakamı belge istemeden kredi veren banka sayısı az olmasına rağmen, yine de birkaç banka bulunmaktadır. 2 banka bu uygulamada oldukça fazla kişiye kredi vermiş ve vermeye de devam etmektedir. Bu bankalar ise Akbank ve Garanti Bankası’dır. İnternet üzerinden gelir belgesiz kredi veren bankalar ve şartlarını sizlere duyuruyoruz. Ülkemizde 40’ı aşkın hizmet veren banka vardır ve bu bankalardan 3 kamu bankası Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bank gelir belgesiz kredi başvurularında zorluk çıkarıyorlar.

Ancak bu kredi başvurularında kredi notu, kredi sicili, geçmiş ödemleriniz, gelir durumunuz araştırılır ve banka tarafından incelenir. Gerek görüldüğü durumlarda yakınlarınızın da mal varlıkları ve geliri kontrol edilir. Türkiye’de TEB, Akbank, Garanti Bankası bazı şartlar altında gelir belgesiz kredi avantajı sunmaktadır. Acil para lazım ancak kredi alamıyorum diyen kişiler için, internet üzerinden kredi başvurusu yapabilirler. İnternet üzerinden gelir belgesiz kredi başvurusu genellikle olumlu sonuçlanmaktadır. Gelir belgesi olmadan kredi veren bankalar sizlerden herhangi bir maaş belgesi istemezler. Bu bankalardan kredi alabilmek için SMS ile yada internet şubesi üzerinden kredi başvuruları iletilebilir. Yukarıda yer alan bankalar dışında da İNG Bank gelir belgesiz kredi veren bankalar arasında yer almaktadır.

İşte sigortasız kredi veren bankalar listesi:

 

  • Odeabank
  • Akbank
  • Yapı Kredi
  • Fibabanka
  • Teb
  • İng Bank
  • Şekerbank
  • İş Bankası
  • Denizbank
  • QNB Finansbank

 

Bankalardan ipoteksiz kredi nasıl çekilir?

Bankalar sigortası olmayan kişilere kredi verebilmesi için pek çok şart istemektedir. Bunların başında krediye karşılık evinizi veya arsanızı bankaya ipotek ettirmektir. Siz de ipotek göstermeden kredi çekmek istiyorsanız bankaya sigortalı çalışan bir arkadaşınızı kefil göstererek “düşük limitli” kredi çekebilirsiniz. Daha öncesinde sizler için paylaştığımız gelir belgesiz kredi sayfasına da bakarak bu konu üzerinde daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca krediye kefil olmak sayfasında da kefillikle ilgili aranan şartlar ve gerekli bilgiler de yer almaktadır.

 

Sigortası olmayanların kredi çekebileceği diğer yöntemler:

Faturalı hatta kredi

Senetle kredi

Sigortası olmayanlara kredi veren bankalar

Sigortasız bir işte çalışan kişilere bu bankalar ihtiyaç kredisi vermektedir. Ancak kredi başvurularında yine de iş yerinden alınacak bir belgeyle beraber giderseniz, başvurunuz daha olumlu sonuçlanacaktır. Diğer yandan gelir belgesiz olarak kredi almak istiyorsanız bankaya üzerinize kayıtlı bir gayrimenkulu yada taşınmazı ipotek olarak gösterebilirsiniz. Bu bankalar da Akbank, Teb, Yapı Kredi, Garanti Bankası yada diğer bankaları tercih edebilirsiniz. Akbank internet bankacılığı üzerinden gelir belgesiz kredi başvurusu üst limiti ise 20 bin tl olarak belirlenmiştir. Sigortasız kredi nasıl çekilir diye soranlar için, çalıştığınız kurumda, orada çalıştığınızı göstermeniz gerekir. Eğer işverenden bir belge alamıyorsanız işveren sizin sigortanızı yapmak zorundadır ve yasal olarak sigortasız işçi çalıştırmak suçtur. Sigortası olmayanlara kredi veren bankalar:

  • Odeabank
  • Akbank
  • Teb
  • İng
  • Yapı Kredi
  • Şekerbank
  • İş Bankası
  • Denizbank
  • QNB Finansbank

 

QNB Finansbank Sigortası Olmayanlara Kredi Başvurusu

QNB Finansbank sigortasız kredi

QNB Finansbank’a hiçbir belge ve sigorta olmadan kredi başvurusu yapabilir ve düşük limitli kredinizi hemen çekebilirsiniz. Finansbank’tan belgesiz kredi çekmek için daha öncesinden Finansbank’ta hesabınızın olması ve internet bankacılığınızın bulunması gerekmektedir. Kredi başvurusu yapmak için QNB Finansbank’ın resmi web sitesine giderek (https://www.qnbfinansbank.com/) internet bankacılığına veya mobil bankacılığa giriş yapın. Sonrasında “Başvurular – Kredi başvurusu” adımlarını takip ederek en fazla 20.000 TL olacak şekilde kredi başvurusu yapın. Şunu aklınızdan çıkarmayın, ne kadar düşük limitli başvuru yaparsanız başvurunun olumlu sonuçlanması olasılığını o kadar arttırabilirsiniz.

 

Akbank Sigortasız Olanlara Kredi

Akbank sigortasız olana kredi

Akbank internet bankacılığı veya mobil bankacılıktan (Akbank Direkt uygulaması) kredi başvurusu yapanlara özel olarak sigortasız olanlara belge istemeden kredi veriyor. Siz de Akbank internet şubesine giriş yaptıktan sonra başvurular -> kredi başvurusu adımlarını takip ederek 10.000 TL’ye kadar hazır kredi başvurusu yapabilir, başvuru sonrasında paranızı heasbınızdan çekebilirsiniz. 36 aya varan vadeler ve %1,60 civarında olan faiz oranlarıyla (faiz oranı kredi miktarı ve vadeye göre değişmektedir.) siz de kefilsiz, şartsız anında kredinizi hemen kullanabilirsiniz. İşte Akbank sigortasızlara kredi hesaplama tablosu:

Yukarıda yer alan bankalardan kredi başvurunuzu yapabilir ve uygun faiz oranlarıyla taksit ödemelerinize başlayabilirsiniz. Sigortasız ve kefilsiz olarak kredi çekmek istiyorsanız ipotek göstererek daha kolay şekilde kredi alabilirsiniz. Ancak eğer kredi ödemeleriniz yapamazsanız ipotek gösterdiğiniz taşınmaza banka el koyabilmektedir. Sigortası olmayanlara kredi veren bankalar yeni başvuruları kabul etmekte ve aynı çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca bu bankalar gerek görüldüğü durumlarda kişilerden gelir belgesi, kefil yada diğer şartları istemektedir.

 

Sicili bozuk olana kredi veren bankalar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir