İNG Bank Kredi Kartı Limit Arttırma veya Düşürme

featured

ING kredi kartı limit arttırma veya limit düşürme işlemini nasıl yapacağınızı bu sayfadan öğrenebilirsiniz.

 

İNG Bank’ın ayrıcalıklı kredi kartı Bonus ile siz de alışverişlerinizde avantajlı kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Eğer kart limitiniz yeterli değil ve arttırmak istiyorsanız, İng Bank kredi kartı limit arttırma yöntemlerinden birisini deneyebilir ve hemen bankaya başvuruda bulunabilirsiniz.

İng Kredi Kartı Limit Arttırma

İng Bank Bonus ile bir çok noktada alışverişler yapabilir, yapılan alışverişlerde bonus puan kazanarak bonuslarınızı da alışverilerde harcayabilirsiniz. Blindiği gibi her kredi kartına tanımlanan bir harcama limiti vardır. İng Kredi kartınız için limit yükseltmek istiyorsanız aşağıda yer alan yöntemleri deneyebilirsiniz.

Müşteri hizmetleri: 0850 222 0 600 numaralı İng Bank müşteri hizmetleri numarasını arayarak, kredi kartınızın limitini yükseltebilirsiniz.

İnternet Bankacılığı: ING Bank internet bankacılığından (https://www.ingbank.com.tr) adresine giriş yaparak kartlar bölümünden limit arttırım talebinde bulunabilirsiniz.

Banka Şubesi: ING Bank şubelerine giderek müşteri temsilcisi aracılığıyla kart limitinizi arttırmak için talepte bulunabilirsiniz. Başvurunuz sonrasında banka sizin kredi notunuz, geçmiş ödemeleriniz, aylık geliriniz gibi bilgileri inceleyecektir.

ING Mobil’den: ING mobil uygulamasına giriş yapın. Başvurular adımından Kredi Kartı Limit Arttırma veya İNG Mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra Kredi Kartı – Limit Yükseltme adımını takip ederek istediğiniz bir limitin kredi kartınıza tanımlanması için başvuru yapabilirsiniz.
Kredi kartı limitiniz başvurunuza rağmen artmıyorsa, kredi kartı limitim artmıyor sayfasına göz atabilirsiniz.
Kredi Kartı Limiti En Fazla Kaç Olur?

BDDK’nın ilgili mevzuatı gereğince kredi kartı limiti, kişinin aylık gelirinin en fazla 2 katı olabilmektedir. Müşteri eğer kredi kartını en az bir yıl kullanmış ise, bu durumda ilk yıldan sonra kredi kartı limiti aylık gelirin en fazla  4 katı olabilir. Ek kart limitleri de asıl kartın limitine dahildir.

Kredi kartı limiti nasıl yükselir?
Bilidiği gibi her kredi kartında üst harcama için belirli bir limit bulunmaktadır. Bu limit dahilinde alışverişler yapabilmekteyiz, siz de kredi kartınızın limitini arttırmak istiyorsanız bankaya başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Başvuru sonrasında banka sizin aylık net geliriniz, banka siciliniz, geçmiş ödemeleriniz, kredi notunuz gibi bilgileri kontrol edecektir. Bu inceleme olumlu geçerse İng Bank kredi kartı limit arttırma işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşir. Bu konudaki bilgiler sayesinde kart limitinizi yükseltebilirsiniz. Ayrıca aşağıda yer alan ilgili sayfalara da göz atabilirsiniz.

İng Bank kredi kartı limit sorgulama
Halkbank kredi kartı limit arttırma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir