İNG Bank Cebe Havale Nasıl Yapılır (ParaMara)

featured

Siz de bu sayfadan İNG Bank cebe havale gönderme, cebe havale yapma ve cebe havale iptali ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

Cebe havale, elektronik ortamlar üzerinden gerçekleştirilen para transfer işlemidir. Banka sektöründe kullanılan cebe havale sistemi ile hesabı olmayan birine bile para transfer etmeniz mümkün. Ülkemizde faaliyette olan her banka nerdeyse bu sistemi uygulamaktadır. Cebe para transferi yapmak isteyen vatandaşlarımız için, Ing Bank cebe havale nasıl yapılır diye araştırdık. Hesabı olmayan birinin cebine para transfer etmek istiyorsanız, sayfamızdaki bilgilere göz atabilirsiniz. Her türlü parasal işleminizi gerçekleştirebileceğiniz, cebe havale yapabileceğiniz, para isteyebileceğiniz Ing Bank ParaMara uygulaması hakkında bütün merak edilenleri araştırdık. ParaMara uygulaması ile çok kısa sürede cebe havale yapabilirsiniz.

 

 

İng Bank Cebe Havale Gönderme

Ing Bank, müşterisi olan ve olmayan her vatandaş için 7/24 parasal işlemlerini yapabileceği bir uygulamaya sahip. Bu uygulamanın adı, ParaMara. Ing Bank ParaMara uygulaması ile sizler de kolaylıkla cebe havale yapabileceksiniz. ParaMara uygulamasını iPhone, android, windows phone akıllı telefona sahip olan ve 18 yaşını dolduran her vatandaşımız rahatlıkla kullanabilir.

“Bilmeniz gerekenler”

– Bir cep telefon numarasına “cebe havale” yapmak için; İNG BANK’ta hesabınızın olması gerekmektedir. “İNG cebe havale” işlemini sadece İNG internet şubesi ve mobil şubeden “İNG Bankası hesabınızdan” yapabilirsiniz.

– Para hangi ATM’den çekilecekse, cebe havale işlemi o bankanın internet şubesinden yapılabilir. (İNG Bank’tan yaptığınız cebe havale işlemi, başka bir bankanın ATM’sinden çekilemez.)

– İNG BANK internet şubesinden yapılan “cebe havale” işlemi sonrasında parayı sadece “İNG BANK ATM’lerinden” çekilebilir.

– Karşı tarafın banka hesabı olmasa bile, işlem sonrasında cep telefon numarasına gelen şifre ve gönderilen para miktarı ile “kartsız giriş” yaparak para Garanti Atm’sinden çekilebilir.

– Yanlış yaptığınız cebe havale işlemini İNG BANK mobil, İNG BANK internet şube veya İNG BANK müşteri hizmetlerini arayarak iptal edebilirsiniz.

– İng Bank cebe havale işlemi 24 saat dilediğiniz zaman yapabilir, istediğiniz zaman İng Bank atm’lerinden parayı çekebilirsiniz.

İNG Bank Cebe Havale Limiti

– Günlük en fazla 500 TL ve en fazla iki adet işlem,
– Haftalık en fazla 1.000 TL ve en fazla 4 adet işlem,
– Aylık en fazla 1.500 TL ve en fazla 6 adet işlem gerçekleştirebilmelidir.

ParaMara uygulamasını indirerek cep telefonu numarasını bildiğiniz her bireye para transfer edebilirsiniz. Alıcı ise göndermiş olduğunuz tutarı, dilediği Ing Bank atm’sinden çekebilir. Uygulamayı indirin ve İng Bank internet şubesi ve mobil şubesinden “Para gönder- Cep No Para Gönder” adımlarını izleyerek cebe havale yapabilirsiniz. Ing Bank müşteri hizmetlerini arayarak cebe havale işleminizin onaylanıp onaylanmadığını kontrol ettirebilirsiniz. ParaMara uygulamasına kayıt olmak ücretsizdir. Bu uygulama ile minimum 10 TL ve katlarını havale yapabilirsiniz.

Cebe Havale Nasıl Çekilir?

Cebe havale yaptınız ve alıcı, Ing Bank atm’sinden göndermiş olduğunuz tutarı çekmek istiyor. Bunun için yapması gereken; atm’den giriş tuşuna basarak, kartsız işlemler menüsüne girmek. Alıcı kendi cep telefon numarasına yollanan referans numarası (şifresi), T.C. kimlik numarası ve gönderenin cep telefon numarasını girdikten sonra, rahatlıkla Ing Bank atm’lerinden parayı çekebilir.

Cebe havale yaptığınız kişi ParaMara uygulamasını kullanıyorsa referans numarasını: gelen parayı al menüsünden de görebilmektedir. Alıcı 1 hafta içerisinde havale edilen tutarı çekmezse, paranız gönderen kişiye geri iade edilecektir. Sizler de, Ing Bank cebe havale nasıl yapılır diye merak ediyorsanız, vakit kaybetmeden ParaMara uygulamasını indirebilir, cep telefon numarasını bildiğiniz her bireye para transferi yapabilirsiniz. ParaMara uygulaması ile cebe havale yapabileceğiniz gibi bu uygulamayı kullanan arkadaşlarınızdan da para isteyebilirsiniz. İki taraf uygulamayı kullanıyorsa saniyeler içinde para transfer işlemi gerçekleşecektir. Eğer para istediğiniz kişi uygulama kullanıcısı değil ise, banka tarafında uygulamayı indirebileceği bir link gönderilecektir. Gerekli aktivasyon işlemleri tamamlandıktan sonra dilediğiniz gibi para transfer işlemine devam edebilirsiniz.

İng Bank ParaMara (Cebe havale) ile ilgili tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir:

İNG Bank eft saatleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir