ING Bank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları 2021 (Güncel Hesaplamalar)

featured

ING ihtiyaç kredisi faiz oranı 2021 yılı güncel bilgileri ile ING ihtiyaç kredisi hesaplama aracını kullanarak ING ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz.

Evlilikten eğitime, beyaz eşyadan mobilyaya tüm istekleriniz için gerekli olan nakit ihtiyacını Ing Bank ile giderebilirsiniz. ING ihtiyaç kredisi ile her türlü bireysel ihtiyacınızı karşılayabileceksiniz. Banka ihtiyaç kredileri ödemelerinin 60 aya yapılandırılması ile geri ödemenizi rahatlıkla oluşturabileceksiniz. Avantajlı faiz oranlarından da yararlanmak isterseniz, bankaların ihtiyaç kredileri kampanyalarını takip edebilirsiniz. Sayfamızda Ing Bank ihtiyaç kredisi kampanyaları hakkında detaylı bilgiye yer verilmiştir. 2019 yılında kredi çekmeyi düşünen, Ing Bank müşterisi olan ya da olmayan her vatandaşımız paylaştığımız bilgileri inceleyebilir. Vakit kaybetmeden avantajlı faiz oranı ve vadelerden yararlanabilir, bireysel ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. İşte, Ing Bank ihtiyaç kredisi detayları.

Ing Bank İhtiyaç Kredisi Hesaplama

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları T.C. kimlikleri, ehliyet ya da pasaportları ile başvuru yapabilirler.
2. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan bireyler pasaport, oturma izni, krediye başvuran kişinin adına ait ve son 3 ay içerisinde alınmış ikametgah belgesi, elektrik/ su/ doğalgaz/ telefon faturaları ile başvuru yapabilirler.

 

Hemen hesaplama yapabilirsiniz: İng Bank ihtiyaç kredisi hesaplama
Ing Bank vatandaşların çalışma durumuna göre ek belge talep edebilmektedir. Banka tarafından istenilecek ek belgeler şu şekildedir;

1. Ücretli Çalışanlar için istenen ek belgeler: son aya ait maaş bordrosu, çalıştığı şirketin imza sirküleri, özel sektör çalışanı iseniz sgk döküm belgesi.

2. Emekliler için istenen ek belgeler: sgk’dan alınan kimlik belgesi, gelirini belgeleyecek imzalı banka hesapları, emekli aylık bildirgesi (sgk internet adresinden alınan).

3. Serbest meslekle uğraşan, tüzel kişiliği olmayanlardan istenen ek belgeler: son yıla ait olan vergi levhası, üye olduğu meslek kuruluşundan alacağı üyelik belgesi, vergi dairesinden onaylanan ve son yıla ait olan hesap özeti.

4. Tüzel kişiliği olan firma ortakları için istenen ek belgeler: son yıla ait olan ve noter onaylı imza sirküleri, vergi levhası, son 2 yıla ait bilanço ve gelir tablosu, son dönem detay mizanı, otaklık yapısını gösteren ticaret sicil gazetesi.

5. Çiftçiler için istenen ek belgeler: çiftçilik belgesi, emekli geliri. (Çiftçilik geliri Ing Bank tarafından ek gelir olarak kabul ediliyor. O yüzden emekli geliriniz ya da ücret geliriniz dikkate alınır.)

6. Ing Bank gerekliği gördüğü durumlarda ek belge ve teminat isteyebilir.

 

Ing Bank ihtiyaç kredisi kampanyasından 3 ile 36 ay vade seçenekleriyle yararlanabilirsiniz. Kredi için geçerli olan dosya masrafı, kredi tutarının 5/1000’i kadardır. % 1,64’den başlayan faiz oranlarından yararlanabilir. Krediye uygulanan faiz oranı, vatandaşların geri ödeme durumlarına göre farklılık gösterebilmektedir. Ing Bank ihtiyaç kredisine https://www.ing.com.tr/tr adresinden, internet bankacılığından ya da mobil şubeden başvuru yapabilirsiniz. Ing Bank müşterisi olanlar başvuruları onaylanırsa, kredilerini anında kullanmaya başlayabilirler. Ing Bank müşterisi değilseniz krediniz onaylandıktan sonra,kurye aracılığı ile gönderilen evraklarınızı tamamlayabilir ve kredinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Ing Bank ihtiyaç kredisi faiz oranı 2021 yılı için uygulanan avantajlı faiz oranlarını yukarıdaki tablomuzdan inceleyebilirsiniz. Vakit kaybetmeden başvuru yapabilir ve nakit ihtiyacınıza son verebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir