İNG Bank Mevduat Faiz Oranları ve Hesaplama 2022

featured

İNG mevduat faizleri 2022 yılında yükseldi. Bu sayfada İNG Bank mevduat faiz oranları ve güncel hesaplama örneklerini karşılaştırabilirsiniz.

Kazancıma kazanç eklemek istiyorum ve bunu en güvenilir yoldan yapmak istiyorum  diyorsanız İNG mevduat faiz oranları 2022 haberimiz ile bu isteklerinizi en kolay şekilde yerinegetire bilirsiniz. Vadeli mevduat hesabınızda TL ya da döviz birikimleriniz, dilediğiniz vadede güvenle değerlensin!İNG Bank mevduat faiz oranları piyasa koşullarına göre güncellenen faiz oranları size birikimlerinizi en verimli şekilde değerlendirme olanağı sunar. Çeşitli vade alternatifleriyle TL ya da döviz cinsinden Vadeli Hesap açılabilir. ING E-Turuncu hesap açarak şubeye gitmeden dijital kanallar aracılığıyla her zaman daha avantajlı faiz oranlarıyla paranızı değerlendirebilirsiniz. Herhangi bir alt limit yoktur, maaşınız veya yatırılan para ne kadar olursa olsun hesapta durduğu gün kadar değerlenmeye devam eder. 1 yıl boyunca, Hoş Geldin faizinden de yararlanarak daha yüksek faiz oranları kazanırsınız. İşte ING E-Turuncu Hesabın bazı özellikleri ve İNG Bank mevduat hesaplama tablosu.

Avantajları:

  • 90 gün boyunca Hoş Geldin faizinden yararlanırsınız.
  • Hoş Geldin Faizi süresi sonrasında birikimleriniz günlük ilan edilen faiz oranları ile değerlenir.
  • e-Turuncu Hesap’ta ister Hoş Geldin Faizi süresi içinde olun ister Hoş Geldin Faizi süreniz sona ermiş olsun, bankamızın belirlediği şartlara bağlı olarak, her zaman esktralı faiz oranları ile kazanabilirsiniz.
  • Hesap açmak için alt limit gerekmez. İsterseniz 100 TL’nizi bile e-Turuncu Hesap’ta değerlendirebilirsiniz.
  • e-Turuncu Hesap’a sadece dijital kanallardan (ATM, ING İnternet Şubesi, ing.com.tr, ING Mobil veya Telefon Bankacılığı) başvurabilirsiniz.
  • Turuncu Ekstra’lı olarak ayda 1.000 TL harcama yaptığınızda, bir sonraki ay e-Turuncu Hesap’tan EFT/havale masrafı ödemezsiniz. Düzenli veya Otomatik Fatura Talimatı verebilmek için diğer hesaplarınızı kullanmanız gerekir.
  • ATM’lerden* para çekebilir ve yatırabilirsiniz.
  • Faiz oranları, yıllık basit brüt oranlardır. Hafta içi saat 17.00’den önce para yatırdığınızda, aynı gün faiz kazanmaya başlarsınız.
  • Hoş Geldin Faizi ve avantajlı Ayrıcalıklı Faiz 1.500.000 TL, 250.000 USD, 250.000 EUR, 4.500 Gram Altın ve 250.000 GBP’ye kadar geçerli olduğundan, bakiyenizin bu tutarın üstüne çıkması durumunda aşan kısmına daha düşük faiz oranı uygulanır.

 

İNG Mevduat Faiz Oranları 2022

Ocak ayı itibariyle İNG’de güncel mevduat faiz oranı %20 olarak güncellenmiştir. En yüksek faiz veren bankalar arasında yer alan İNG, her zaman yüksek faiz oranlarıyla müşterilerinin mevduatlarına en iyi faizi vermektedir. Siz de %20 faiz oranıyla mevduatınızı değerlendirerek TL üzerinden para kazanabilirsiniz. Ayrıca İNG’de 3 ay (90 gün) boyunca yüksek hoş geldin faizi de bulunmaktadır. 3 ay sonunda piyasa koşullarına göre güncel faiz oranıyla paranızı değerlendirmeye devam edebilirsiniz.

 

İNG Bank 20.000 liraya ne kadar faiz veriyor?

Mevduat Miktarı 20.000 TL
Vade 32 Gün
Faiz Oranı %20,00
Vade Sonu Net Tutar 20.333 TL
Net Kazanç 333 TL

 

ING Bank 50.000 liraya ne kadar faiz veriyor?

Mevduat Miktarı 50.000 TL
Vade 32 Gün
Faiz Oranı %20,00
Vade Sonu Net Tutar 50.832 TL
Net Kazanç 832 TL

ING Bank 100.000 liraya ne kadar faiz veriyor?

Mevduat Miktarı 100.000 TL
Vade 32 Gün
Faiz Oranı %20,00
Vade Sonu Net Tutar 101.665 TL
Net Kazanç 1.665 TL

İNG Mevduat Hesabı Açma

Siz değerli okuyucularımı Vadeli Mevduat Hesabı açın, kazancınıza kazanç katın!İnternet Şubesi ve Telefon Bankacılığı’ndan açacağınız TL hesabınız ile avantajlı faiz oranları ile kazanabilirsiniz. Üstelik İnternet Şubesi’nden açtığınız hesabınızın vadesi geldiğinde otomatik olarak İnternet Şubesi’ne özel avantajlı faiz oranıyla yenilenir.İnternet Şubesi Başvuru menüsünden Hesaplar / Vadeli Hesap Açılışı seçerek İnternet Bankacılığı üzerinden, İng Bank müşteri hizmetleri numarası 0850 222 06 00 ‘yı arayarak Telefon Bankacılığı üzerinden veya size en yakın şubemize gelerek vadeli hesabınızı hemen açabilirsiniz. İNG Bank şuanda yeni e-vadeli mevduat hesabı açan müşterilere özel olarak 90 gün boyunca “hoşgeldin faizi” vermektedir. Hoşgeldin faizi, normal faiz oranlarına daha yüksek kazandırmaktadır. Siz de İng Bank’tan e-vadeli mevduat hesabı açarak daha yüksek faiz kazancı elde edebilirsiniz.
Yukarıda yer alan ING Bank vadeli mevduat  faiz oranları tablosunda yer alan “net kazanç” vergi kesintisi ve diğer kesintiler çıkarıldıktan sonra oluşturulmuştur. Bankamızın  güncel piyasa koşullarına göre faiz oranlarını değiştirebilmektedir. ING Bank mevduat faiz oranları bilgilerini inceleyerek siz de ING Bank mevduat hesaplarıyla paranızı değerlendirmeye hemen başlayabilirsiniz. Faizler güncellendikçe, sayfamız da güncellenerek sizlerin hizmetine sunulmaya devam edecektir. Sizde sayfamızdan tüm bankaların mevduat faizlerine, mevduat hesaplamalarına ve diğer banka bilgilerine göz atabilirsiniz.

 

 

 

 İNG BANK

 Kredi Bankalar

Author

Kredi Bankalar  Uzman yazar

 

Kredibankalar Uzman Yazarları sektörde uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimlerini Kredibankalar.com üzerinden tüketicilere ücretsiz olarak sunan ekipten oluşmaktadır. Bankacılık ve finans alanında aklınıza takılan tüm detayları içeriklerimizle sizlere ulaştırıyoruz.

 

Yorum Yap:

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir