İş Bankası Eft İptal Etme Nasıl Yapılır (EN KOLAY YOL)

featured

Bankaların elektronik kanalları üzerinden gerçekleştirmiş olduğunuz eft işleminizi yanlış yaptıysanız, belirttiğimiz yollar aracılığı ile iptal ettirebilirsiniz. İş Bankası eft iptali nasıl yapılır diye merak ediyorsanız, sayfamızdaki bilgilere göz atabilirsiniz.

 

Bir bankadan farklı bir banka hesabına yapılan para transfer işlemine eft denmektedir. Banka müşterilerinin en çok yaptığı işlemdir. Vatandaşlarımız eft işleminin nasıl yapılacağı ve saatleri hakkında bilgi sahibi. Lakin, anlık bir dalgınlıkla yapılan yanlış eft’nin iptali hakkında bilgi sahibi olan vatandaşımız sayısı oldukça az. İş Bankası eft iptali nasıl yapılır diye merak ediyorsanız, araştırmalarımızı inceleyebilirsiniz. Türkiye’nin en fazla müşteri kitlesine sahip İş Bankası’ndan yapmış olduğunuz eft işlemini kolayca iptal edebilirsiniz. Nasıl mı? İşte, eft iptali hakkında bilinmesi gerekenler.

İş Bankası eft iptali

İş Bankası’nın farklı kanalları üzerinden gerçekleştireceğiniz eft işlemini farklı yolları kullanarak iptal ettirebiliyorsunuz. İptal durumunda öncelikle yapmanız gereken hızlı davranmanız. Ne kadar hızlı davranırsanız, eft iptalinizi gerçekleştirme şansınız da artacaktır. Hızlı davranmanız gerekiyor çünkü,  göndermiş olduğunuz tutar alıcı tarafından çekildiyse, iptal işleminiz imkansız hale gelebilir. Alıcı tutarı çekmediyse, paranız hesabınıza geri yatırılacaktır. Lakin, tutar çekildiyse iptal işleminiz alıcının inisiyatifine kalmıştır. Farklı yollara başvurarak eft iptalini gerçekleştirebilirsiniz.

Müşteri Hizmetlerinden eft iptali
0850 724 07 24444 02 02 numaralı İş Bankası müşteri hizmetlerini arayarak yanlış yaptığınız eft işlemi için iptal talebinde bulunabilirsiniz. Belirttiğimiz gibi alıcı tutarı hesabından çekmediyse, eft iptaliniz kısa sürede tamamlanacaktır. Şubelerde sıra beklemek istemiyorsanız, müşteri hizmetlerini arayarak daha hızlı şekilde işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

İş Bankası Şubelerinden eft iptali
Pek çok vatandaşımız direkt şubelere giderek işlem gerçekleştirirler. Çünkü bu yolun daha garanti olduğunu düşünürler. İptal talebinizi ilettikten sonra, gerekli incelemeler yapılır ve herhangi bir aksilik olmazsa iptaliniz gerçekleşir. Türkiye’nin her ili ve ilçesinde sayısız şubesiyle hizmet veren İş Bankası’na giderek eft işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Zaman kaybetmeden size en yakın İş Bankası şubesine gidebilirsiniz.

İş Cep eft iptali
İş Bankası’nın mobil uygulaması olarak bilinen İş Cep’e giriş yaparak eft işleminizi iptal ettirebilirsiniz. Mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra para transferi, eft işlemleri sekmelerini takip ederek gerçekleştirmiş olduğunuz işlemleri görebilirsiniz. İptal ettirmek istediğiniz işlemi seçerek kolaylıkla iptal ettirebilirsiniz.

 

İLGİLİ SAYFA: Eft saatleri

Siz de sitemizi takip ederek güncel bankacılık ve finans konularına ulaşabilirsiniz.İş Bankası müşterileri için eft iptalinin nasıl yapılacağını araştırdık. Sizler de, İş Bankası eft iptali nasıl yapılır diye merak ediyorsanız, paylaştığımı bilgileri inceleyebilirsiniz. Diğer bankalardan da eft iptali gerçekleştirmek isterseniz, sitemizdeki diğer haberleri okuyarak bilgi alabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir