Türkiye İş Bankası EFT Saatleri ve EFT ücreti 2022

featured

Türkiye İş Bankası EFT saatleri ve ücretleri hakkında tüm detaylı bilgilere bu sayfamızdan ulaşabilirisiniz.

 

Türkiye İş Bankası müşterisi olan çoğu kişi, İş Bankası EFT saatleri 2022 yılı verilerini merak etmektedir. Bizde sizler için araştırmalar yaparak İş Bankası’nın eft gönderim saatlerini ve kapanış saatini sizlere sunduk. EFT (Elektronik Fon Transferi) bir bankadan başka bir bankaya para transfer işlemlerine verilen isimdir. EFT en çok havale ile karıştırılmaktadır ve kafa karışıklığını gidermek için aşağıya bir örnek hazırladık;

2022 yılında haftaiçi günlerinde İş Bankası EFT saatleri  09:00 – 17:00 saatleri yapılabilmektedir. Saat 16:00’dan sonra yapılan EFT işlemleri için “geç EFT” işlem ücreti alınmaktadır. İş Bankası internet şubesi yada mobil şube olan İşCep’i kullanarak daha uygun komisyon oranıyla paranızı gönderebilirsiniz. Şubelerden yada İş Bankası müşteri hizmetlerinden gönderilen EFT işlemlerinde yüksek komisyon tutarını da göz önünde bulundurunuz.

 

İş Bankası EFT ücreti

2022 yılında İş Bankası’ndan yapılacak EFT işlemlerinde aşağıdaki ücret tarifesi uygulanmaktadır. Aşağıda yer alan EFT ücretleri internet bankacılığı ve mobil bankacılıktan yapılacak EFT işlemleri için geçerlidir.

 

1.000 TL altı İş Bankası EFT Ücreti

  • Mobil / İnternet EFT Ücreti: 1.14 TL
  • Şube / Çağrı Merkezi EFT Ücreti: 5.73 TL
  • ATM EFT Ücreti: 4 TL

 

1.000 TL – 50.000 TL İş Bankası EFT Ücreti

  • Mobil / İnternet EFT Ücreti: 2.29 TL
  • Şube / Çağrı Merkezi EFT Ücreti: 11.46 TL
  • ATM EFT Ücreti: 8 TL

 

50.000 TL Üzeri İş Bankası EFT Ücreti

  • Mobil / İnternet EFT Ücreti: 28.65 TL
  • Şube / Çağrı Merkezi EFT Ücreti: 114.60 TL
  • ATM EFT Ücreti: 57.30 TL

 

EFT ne zaman hesaba geçer?

İş Bankası’ndan yapılan EFT işlemleri, mesai günlerinde ve EFT saatleri içerisinde yapıldıysa 5 ile 30 dakika arasında karşı hesaba geçecektir.

 

İlginizi çekebilir: İş Bankası EFT iptal etme

 

İş Bankası EFT Nasıl Yapılır?
Aşağıdaki videoda belirtildiği gibi işcep yada İş Bankası internet şubesine giriş yapın. Daha sonrasında ise, “para aktarma -> eft” menüsüne gelin. Para göndermek istediğiniz kişinin İban bilgisini ve isim soyisim bilgilerini doldurduktan sonra göndermek istediğiniz para miktarını yazın. Onayladıktan sonra hesabınızda para varsa sistem tarafından işleme alınacak ve belirtilen saatler arasında 5 ile 20 dakika arasında paranız gönderilecektir.

İş Bankası internet şubesi ya da mobil şubeden gönderilen eft işlemlerinde ücret, yapılan EFT miktarına göre değişmektedir. İş Bankası EFT saatleri bu konudaki belirtildiği şekildedir, ayrıca aşağıda yer alan ilgili konulara da bakabilirsiniz.

Diğer bankaların eft saatleri için tıklayın.
Eft ücreti almayan bankalar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir