İŞ BANKASI IBAN SORGULAMA

featured

Siz de iban numaranızı öğrenmek yada doğrulamak istiyorsanız İş Bankası iban sorgulama sayfası ile hemen sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Uluslararası banka hesap numarası olarak dilimizdeki çevirisin (İnternational Bank Account Number) kısa adı olan IBAN merkez bankasının aldığı karar gereği pek çok bankanın oluşturmak zorunda kaldıkları bankada hesabı bulunan kişilere özgü verilen bir numaradır. İş Bankası iban sorgulama yapmak isteyen vatandaşlarımız bu konuda yer alan bilgilerden yararlanarak iban no öğrenebilir. Bankalar kendi bünyelerinde bulunan hesap sahibi kişilere ait olan vadeli vadesiz altın döviz gibi bütün hesaplara iban numarası oluşturmaktadır. Bu uygulama kredi kart hesap numaraları hariç diğer bütün hesaplar için geçerlidir. IBAN para transferi için kullanılır. Nerede olursanız olun para gönderme işleminizi daha güvenilir daha hızlı ve daha düşük maliyetli yapmanıza olanak sağlar.

TIKLA SORGULA: İBAN SORGULAMA

İŞ BANKASI Iban Sorgulama

IBAN numarasını bilmeyen müşterilerimiz İŞ BANKASI ıban sorgulama işlemini internet üzerinden yapabilmektedirler. Buna bağlı olarak şube telefon bankacılığı mobil hizmetleri üzerinden de hizmet vermektedirler. İŞ BANKASI iban öğrenmek için ilk olarak İş Bankası telefon bankacılığı ve müşteri hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Daha kısa sürede öğrenmek istiyorsanız hesap numaranızı biliyorsanız mobil hizmetlerden faydalanarak İş Bankası ibanınızı öğrenebilirsiniz. Telefon bankacılığı ile öğrenmek için 0850 724 0724 numaralı müşteri hizmetleri numarasından sesli yanıt sistemi ile iban numaranızı öğrenebilirsiniz.Mobil bankacılık kullanıyorsanız android cihazınızdan mobil cihazınızdan hesabınıza giriş yaparak hesabınız kısmına girerek hesap bililerinizden ıban numaranıza ulaşabilirsiniz. Bütün bu seçeneklerin haricinde tabiki bankaya giderek müşteri temsilcisi yardımıyla ıban numaranızı talep ederek öğrenebilirsiniz.

İş Bankası iban sorgulama sayfası için tıklayın.

Yukarıda yer alan ilgili linke tıkladıktan sonra İş Bankası iban sorgulama sayfasına gidebilir ve iban numaranızı sorgulayabilirsiniz. Havale ve EFT işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde yapmanızı sağlayan bu hesap numarası ile uluslarası düzeyde hesap numaranız tanınmış olacaktır. İş Bankası müşterisi ıban numarasını dilediği adımlardan birisini izleyerek öğrenebilir. İş bankası Ocak 2010 tarihinden itibaren zorunlu hale getirilmesinin ardından bu hizmeti vermeye başlamıştır. Müşterilerine daha güvenilir bir hizmet vermek için Havale ve EFT işlemlerini  gerçekleştirmek için iban numarası kullandırmaya yönlendirmiştir. 26 karakterden oluşan bu ibanın ilk iki hanesi harflerden ve geriye kalan 24 karakteri rakamlardan oluşmaktadır. Avrupa Birliği üyeleri arasında başlayan iban numarası uygulaması 1 Ocak 2010 tarihinde Türkiye’de kullanılmaya başlanmıştır. Diğer bankaların iban numarasına ulaşmak için aşağıdaki ilgili sayfamıza gidebilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir