İş Bankası Kredi Başvurusu

featured

Nakit ihtiyaçlarınızda İş Bankası kredi başvurusu yaparak hızlı çözüm bulabilirsiniz. Sizde Türkiye’nin en eski bankalarından olan İş Bankası kredi başvurusu 2019 yılında yapabilirsiniz.

 

İş Bankası Kredi Başvurusu konumuzu, siz değerli ziyaretçilerimizin kolay yoldan kredi kullandırımını sağlamak, en doğru ve hızlı kanaldan kredi başvurusunu yapabilmek için oluşturduk. İş Bankası, müşterilerine daha iyi hizmeti verebilmek için teknolojiyi çok iyi kullanıyor ve tüm teknolojik imkanlarla müşterilerinden kredi başvurusu ve türü hizmetleri en hızlı şekilde bankaya iletmelerini sağlamaktadır.

İş Bankası kredi başvurusu

Türkiye İş Bankası A.Ş. kısa adıyla İş Bankası, ülkemizde bireysel ve ticari bankacılık konusunda zengin hizmetleri olan en büyük özel bankadır. 1924 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde açılan İş Bankası, Cumhuriyet Döneminde ilk ulusal banka unvanını taşımıştır. 30 Haziran 2014 yılında 219.6 milyar TL aktif büyüklük gösteren banka, The Banker dergisine göre dünyanın en büyük 118. bankası olmuştur. Eylül 2014’te yurt dışı 25, yurt içi ise 1350 şubeyle hizmet veren banka, 6 bin bankamatik ve 24 bin üzerinde personelle faaliyetine devam etmiştir.

1924 yılında bakanlar kurulunu toplayan Mustafa Kemal “Vatanı kurtaracak ve yükseltecek tedbirleri başında yer alacak halkın doğrudan itivar ve itimadından doğup meydana gelen tam manasıyla modern ve milli bir banka açılması..” milli bir banka kurulması için düşüncesini bu şekilde dile getirmiştir… Kuruluşundan sonra bankacılık hizmetlerinin yanı sıra ülkede ihtiyaç duyulan alanlarda yatırımlar yapan İş Bankası; şeker, cam, dokuma sektörlerinde de faaliyet göstermiş, maden, kömür, liman işletmeleri gibi çeşitli alanda da faaliyet göstermiştir.

İş Bankası üzerinden kredi başvurusu yapmak isteyenler için pek çok kanaldan başvurunuzu bankaya iletmeniz mümkündür. Aşağıdaki seçeneklerden birini kullanarak kredi başvurunuzu hızlı şekilde bankaya iletebilirsiniz. Aşağıdaki araştırmamız ihtiyaç kredileri içindir. Farklı krediler için farklı kanallardan başvuru yapılabilmektedir.

İş Bankası şubelerinden başvuru
İş Bankası’nın şubelerine giderek müşteri temsilcisinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için maaş belgeniz ve kimlik belgenizi yanınızda götürmeniz gerekmektedir.

 

 

İnternetten kredi kartı başvurusu
İş Bankası internetten kredi başvurusu kabul etmektedir. İş Bankası’ndan kredi başvurusu yapmak istiyorsanız öncelikle İş Bankası’nın resmi web sitesine girerek Kredilerim yada Başvuru&Ürünler seçeneklerinden birini tıklayarak hızlı kredi başvurusu gerçekleştirebilir; banka yetkililerinin sizinle hızlı şekilde irtibata geçmesini sağlayabilirsiniz.

 

Telefonla kredi  başvurusu
İş Bankası müşteri hizmetleri üzerinden de kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için cep telefonunuzdan 0 850 724 0 724 numarasını arayarak hızlı kredi başvurusunu yapabilirsiniz.

 

 

İş Bankası sms ile kredi başvurusu

 

İş Bankası sms ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, telefonunuzun mesaj bölümünden
NAKİT TC KİMLİK NO İSTENİLEN KREDİ TUTARI AYLIK GELİRİ aralarında boşluk bırakarak 4402’ye SMS göndererek (Örneğin; NAKİT 254xxxxx244 10000 2000) kredi başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz.

 

İşCep kredi başvurusu
İş Bankası’nın mobil uygulaması olan İşcep’i kullanarak kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bununla beraber İşcep anamesüsünde yer alan başvurular menüsünden hızlı kredi başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz.

 

Atmlerden kredi başvurusu
İş Bankası Atm’lerinden de kredi başvurunuzu bankaya iletebilirsiniz. Bunun için atm’den Başvurular menüsünden kredi başvurusunu hızlı şekilde bankaya iletebilirsiniz.

İş Bankası Kredi Başvurusu 2019 yılında mobil uygulaması İşCep yada internet şubesinden yapılan kredi başvurularında 30 bin TL, 60 aya kadar taksitli başvuru onay verilmesi halinde kredi tutarı anında hesaba aktarılmaktadır. İş Bankası’nın sunmuş olduğu cazip faiz oranları ile siz de kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Yukarıda bahsedilen İş Bankası Kredi Başvurusu konusu tamamen bilgilendirme amçlıdır. Bu veriler bankanın web sitesi üzerinden alınmış olup anlık değişebilecek bilgilere sahiptir.

 

İş Bankası ihtiyaç kredisi hesaplama
İş Bankası kredi yapılandırma
İş Bankası kredi faiz oranları
İş Bankası kredi kartı başvurusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir